2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Haziran ayı bitmeden yabancı transferlerinin ivedilikle bitirilmesi de çok büyük soru işareti bana göre. üstelik gittiğin oyuncular amasız fakatsız çöp, yetersiz oyuncular. geçen sezon Haziran ayına girmeden pivot rotasyonumuz belli olmuştu, floyd-morgan. bu aceleciliğin sebebi nedir?

İki gün önce forumda troll furyası vardı, erden baba hepinizi terbiye edecek zart zurt çekiyordunuz. yangın yaptığımız zaman nankör oluyorduk falan, şu iki rezalet transferden sonra fikriniz hala aynı mı beyler? hala nankör müyüz? hala terbiye edilecek miyiz? iyi mi keyifler?

Eğer yazılanlar doğruysa ve Halilovic-Yeboah transferleri bittiyse bu seneden de bir şey beklememek lazım.
Kalan bütçe ile maksimum 1-2 üst düzey yabancı oyuncu gelir diye düşünüyorum.
Buğrahan-İsmet ile 2 senelik sözleşme yapılması şubede asıl başarının 2.sene için hedeflendiğini gösteriyor bence.
Yerli iskeleti 2.sene korunup sadece yabancı oyuncu transferine odaklanıp,üst düzey yabancı transferleri sonucunda başarı hedefleniyor diye tahmin ediyorum.
Evet, bu sene başarısızlık/alt lige düşme hedeflenmiş, onu başaramazlarsa önümüzdeki sezon nba’den alınacak yabancılar.

Bari İsmet’i, Buğrahan’ı, Sadık’ı falan da salın; hedefi olan takımlara gitsinler, ziyan olmasınlar burda.

Sadık ana 4 olup bir 5 numara daha alınıp Halilovic hem Sadığı hemde alınacak 5 i mi yedekleyecek acaba? İnşallah düşünce budur yoksa Merkezde Halilovic ile tüm sezonu geçirebileceğimizi sanmıyorum.
Ben de boyle dusunmustum en basta.Ama Halilovic’in cok 4 numara kumasi yok gibi geldi bana.Kariyerinin basinda belki oynamistir ama su an orayi kaldirabilir mi ? Bence zor.

Turgay Zeytingöz denen vasat sevici eleman derhal istifa etmeli.
Haliloviç ve Yeboah transferlerinin izahı yok. Hele de geçen sezonki fiyasko transferlerden sonra.
Bu kadar olmamalı ya artık. Sıradan basketbol izleyicisinin bile almayacağı aldırmayacağı adamları ısrarla dolduruyor kulübe. Daha haziran ayından bu sezonu kaybedilmiş sayıp gelecek sezona hayal kuruyor taraftar. Böyle şey olmaz. Burası Galatasaray!

Eğer yazılanlar doğruysa ve Halilovic-Yeboah transferleri bittiyse bu seneden de bir şey beklememek lazım.
Kalan bütçe ile maksimum 1-2 üst düzey yabancı oyuncu gelir diye düşünüyorum.
Buğrahan-İsmet ile 2 senelik sözleşme yapılması şubede asıl başarının 2.sene için hedeflendiğini gösteriyor bence.
Yerli iskeleti 2.sene korunup sadece yabancı oyuncu transferine odaklanıp,üst düzey yabancı transferleri sonucunda başarı hedefleniyor diye tahmin ediyorum.
Seneye Sadık ayrılır neyin beklemesi biz pahali adamlar beklemiyoruz dengeli 5 yabancı alacaklardı 1.5m euro bulamadık mı yabancılar için

Ben de boyle dusunmustum en basta.Ama Halilovic’in cok 4 numara kumasi yok gibi geldi bana.Kariyerinin basinda belki oynamistir ama su an orayi kaldirabilir mi ? Bence zor.
Ben de öyle düşündüm hocam. Sadık'a ana rol verip kalmasını sağlamış olabiliriz. Haliloviç 6. isim Yeboah 7. isim ise ancak bi mantığa oturur bu iş. Eurocup sahibi bir koç heralde aklını kaybetmediyse böyle düşünmüştür ki son karar merciğinin bu sezon daha etkin bi şekilde Erden Timur olduğu yerde.

Kalan 4 yabancı oyuncunun seviyesini görelim ikinci 5 için alınan yabancılar ise Halilovic ve Yeboah çokta kızamam bütçemiz doğrultusunda.

Emunael Cate
Jemal Jones
Melo
3lüsü gelcekse gelen iki yabancıya okeyim

Ege Tan Buğrahan İsmet Göksenin Muhaymin Sadık Mahir(yerine Ahmet veya Samet) 7 yerli varken 7 yabancıyı ne yapacağız? Para kisitliyken 7 yabancı israftır.
Yeboah ve Halulovic'i açıklasın Turgay Bey çık youtube da bir yere sezon planını vs anlat hadi.

Ben de öyle düşündüm hocam. Sadık'a ana rol verip kalmasını sağlamış olabiliriz. Haliloviç 6. isim Yeboah 7. isim ise ancak bi mantığa oturur bu iş. Eurocup sahibi bir koç heralde aklını kaybetmediyse böyle düşünmüştür ki son karar merciğinin bu sezon daha etkin bi şekilde Erden Timur olduğu yerde.
Transfer döneminin ilk 2 yabancı transferi takımın 6. Ve 7. Oyuncu transferi olmamalı. Böyle bir planlama yapıldıysa bile çok yanlış. Kaldı ki 6. Yabancının alınıp alınmayacağı bile belli değilken herhangi bir oyuncunun 7. Yabancı olarak alındığını düşünmek aşırı iyimser kalıyor. Kaldı ki Halilovic Sadık'ı yedekleyebilecek bir oyuncu gibi de durmuyor. Tüm kadroyu görmeden sallamak hoşuma gitmiyor ama gidişat da iyi değil.

Ege Tan Buğrahan İsmet Göksenin Muhaymin Sadık Mahir(yerine Ahmet veya Samet) 7 yerli varken 7 yabancıyı ne yapacağız? Para kisitliyken 7 yabancı israftır.
Yeboah ve Halulovic'i açıklasın Turgay Bey çık youtube da bir yere sezon planını vs anlat hadi.
7 yabancı değil hocam Sadık'ın ana rolde olduğu 6 yabancı şeklinde demek istenmiş. Şöyle yani;
yabancı - buğrahan
yabancı - ismet
yabancı - yeboah - göksenin - muhaymin
sadık - haliloviç
yabancı - yerli

İki tane yabancı 5 numara alacaksak halilovic bir nebze kabul edilebilir ama Yeboah nedir Allah aşkına umarım haberler doğru değildir. Oyuncuyu almak bir yana bizimle adı geçmesi bile skandal ötesi bir durum. Galatasaray basketbol takımının tüm idari yetkililerinin değişmesi gerekiyor. Geçen sene tüm yabancı seçimleri birbirine uyumsuz ve bir o kadar kaliteden yoksunken aynı hataları hemde daha kalitesizlerini alarak devam ettirecek bir zihniyet Galatasaray basketbolunu yönetmemeli. Bundan daha düşük bütçeler ile daha iyi yabancılar alınıp daha güçlü takımlar kuruldu.
Turgay Zeytinöz gitsin taraftarı olmayan Bandırma Çekmece gibi takımlarda çalışsın. Bütçe düşük olsa bile en azından başarıyı hayal ettirecek kadro kurulmalı.

Bu kadar saçmalayacaklarını kimse düşünmediği için sağa sola bunlar öncelik değil diye söylediklerini duyunca bunun menajer zımbırtısı olduğunu düsünüp yazmıştım renktaşlarımdan özür diliyorum bu yüzden. Bu alınan iki tane yetenek fukarası bağıra bağıra menajer komisyon transferi belli olan 2 oyuncunun transferinin iyi niyetle yapıldığını gidip çocuklara anlatsınlar. Kerem bey Halilovic o kadar gömülecek oyuncu değil demiş haklı,bundan daha fazla gömülmeyi hakeden bir oyuncu çünkü. Elemanın şutu yok yaşı var,ayakları yavaş 4 ü dolduramaz 5 i dolduramaz kariyerinde en buyuk başarısı son 3 4 senede Fransa Liginin Cekmecesinde takılmak olan bir oyuncu. Daçkanın yüzüne bakmadığı ligde ki en kötü 5-6 yabancıdan biri olan Yeboah da cabası. Bunların yanına 4 tane uçan a plus yabancı da alınmayacağına göre bu seneden de hiçbirşey olmaz. Yazıklar olsun bunları bize layık görenlere. Yapamıyorsanız istifa edin

Yebaoh sterch 4 e kayabilecek bir kanat değil. 5 yabancı olursa, Halilovic Sadık gelecek yabancı yerli uzun şeklinde 4 uzun olacak Yeboah tercihi nedeniyle 3.5 alınamayacak. Sahada 3 uzunla kalma ihtimalimiz yok. Ligde 5 yabancı kullanılacak bu becerisi kısıtlı Ingiliz siyahi oyuncusunun neyini kim beğendi merak içinde herkes?

Beşiktaş Bahçeşehir Karşıyaka Yeboah'ı alır mıydı? Duyan gülmüştür bize.