2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Hiç tanımıyorum ama biraz baktığım kadarıyla Halilovic 4 numara oynuyor. Yanına atletik sert bir 5 numara alırsak skor gücünden faydalana biliriz. Yabuah da herkes gibi bende de kocaman bir soru işareti. En kötü 6. Yabancı olur diyorum. Yapacağım 1 ve 5 numara transferleri gelecek sezon için bize ciddi bir fikir verecektir. Umarım hayal kırıklığı olmaz.

Kerem Övet Galatasaraylı olsa Galatasarayı alenen kötüleyen adamın kanalında program yapmaz

Keremin iyi niyetli olduğunuda düşünmüyorum geçen sezon başı ZEYTİNGÖZÜ programda methiyeler dizip işler boka sarınca aslında ben program dışı uyarmıştım diye kıvıran tip kendisi

Yeboahın alınmaması için şubenin Twitter hesabına yüklenilmeli, alındıysada destek vermek gerekir Forma hakkını verdiği sürece , veremiyorsa ona güvenelim buna inanalım zaman gibi boş işleri bırakıp bileti kestirmek gerekir.

Hiç tanımıyorum ama biraz baktığım kadarıyla Halilovic 4 numara oynuyor. Yanına atletik sert bir 5 numara alırsak skor gücünden faydalana biliriz. Yabuah da herkes gibi bende de kocaman bir soru işareti. En kötü 6. Yabancı olur diyorum. Yapacağım 1 ve 5 numara transferleri gelecek sezon için bize ciddi bir fikir verecektir. Umarım hayal kırıklığı olmaz.

halilovic 5 numara yani 4’ten süre aldığı her dakika ızdırap olur

Ne Halilovic'i alırım ne de Yeboah'ı. Koç bu 2 ismi diretiyorsa bile almam, trip atacaksa da kapı orada. Zeytingöz'ün yapması gereken hareket budur, ama nerde onda o yürek.

11 Mayıs'ta takımın başına gelmiş birisine yeni sezon planlanması için bu kadar güvenmemek lazım. Ülkede 30 gün kalmamış adamın "Ben Yeboah'ı istiyorum" diye diretmesinin tek bir mantıklı açıklaması olamaz. Ha bana kalırsa Halilovic tercihi Yeboah tercihinden daha kötü. Ligimizde son 3 senenin MVP'leri hep pivotlar. Ülkede tutan uzun profili de belli; Babacar Toure, Delgado, T. Jones, Motley gibi adamlar. Ya en kötü git Kravish'i getir eminim Halilovic'ten daha çok iş yapar. Bu arada Halilovic 4 falan değil, direkt 5. Şutu olmayan 4 numara mı olur, kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz.

Yeboah,Halilovic alacagı roller ve bütçe ayarı için iyi transferler. 1-2-5’e iyi yabancılar ve yerli uzunumuz samet veya ahmet olursa güzel kadro çıkar.

Gereksiz yangın var.

Yeboah siyahi Goksenin. Amerikalılar gibi yetenekli değil daha çok İngiliz Fransız Afro kökenli siyahiler gibi tekniği hücumu vasat. Muhaymin Göksenin Yeboah aferin size. Telekom'un aldığı McDuffie 3.75 Yeboah'tan iyi top sürüyor adam 2.03.
Yeboah 2/3 için hangi rol için alındı? Bilen yazsın.

Bir çuval inciri berbat edeceğiz gibi. Buğrahanla Ismetle playoff kovalarız en fazla. Yeboah ister koç ister Zeytingöz tercihi olsun net kötü transfer rol ve kalite olarak.

Halilovic'le Andric'ten beri Young hariç dominant uzun almamaya yeminli şube geleneği herhalde. Samet Halilovic'ten toplamda daha iyi oyuncu. Artı şutu var ayakları bir tık ağır Halilovic e göre.

6 yabancı yapsan bile Yeboah gereksiz ve kalitesiz Halilovic ortalama. Bahçeşehir iyi yabancılar aldı Beşiktaş Karşıyaka da iyi yabancılar alacak.

Petkim Merkezefendi seviyesinde yerli alırdık şimdi de yabancıları bu seviye alıyoruz. Overpaid transferler üstüne sene ortası gönderir başka oyuncu bakar astarı yüzünden pahalı hale gelir. Scouting harikaymış Yeboah 'i beğenen çalışanı söyleyin işi bıraksın.

Yeboah,Halilovic alacagı roller ve bütçe ayarı için iyi transferler. 1-2-5’e iyi yabancılar ve yerli uzunumuz samet veya ahmet olursa güzel kadro çıkar.

Gereksiz yangın var.

Gereksiz yangın yok, tecrübe var. Bütçe ayarını yabancıdan kısarak yapamazsın, yapanların akıbeti ortada. 1 tane Yeboah-Halilovic klasmanı oyuncu alırsan kimse bir şey demez. Ama sen gidip 2 tane alıyorsan, 3 Euroleague seviyesinde yabancı alsan bile kurtarmaz seni. Örnek olarak alman gereken sezon 2021-2022 sezonu. Ligi tamamladığın 6 yabancının 4'ü Euroleague seviyesindeydi, sadece Kravish ve Ndour o seviyede değildi. Zaten onlar da değişmeli oynuyordu. Tüm sezonu 2,5-3 yerli ile oynadın. Şampiyon olan Efes sadece Furkan Haltalı'yı, final oynayan Karşıyaka Kenan Sipahi'yi ve kısaları dinlendirmek için Thomas Akyazılı'yı, normal sezon lideri Telekom Erkan'ı ve Rıdvan'ı ve az bir süre ile Semih'i ve Berk'i kullanıyordu. Sen n'apıyorsun 2 tane benzer oyuncu alıyorsun, 3 numara olarak benzer 2 yerlin varken gidip oraya benzer 3. oyuncuyu alıyorsun ve bu oyuncu yabancı. Bu mu mantıklı planlama?

Sözün özü hiçbir zaman yabancıdan kısamazsın.

Şubeye 4-5 milyon dolarlık bütçe vermek bu kadar zor olmamalı. Bu ülkede bütün branşlar zaten zarar ediyorum ulan biraz basketbol etsin be. Halilovic ve Yeboah ikisininde maksimum ederi 6.yabancı. Eğer 5 yabancının ikisi bunlarsa zaten sezon başlamadan biter. Bizim yabancı oyuncuda boş atma hakkımız yok bu kadar basit.

Bu sezon Daçka Doğuş Can Ercan ile basarili olurken Olaseni hariç yabancıları vasat olduğu için BCL ve ligde ileri gidemedi. Örnek aldık herhalde.

Benzer şekilde Bursa'da devşirmeler hariç ligin en iyi yerlisi sayılabilecek Onuralp vardı üzerine epey geniş yerli rotasyonlari vardı onlar da peki İyi bir sezon geçirmedi

6.yabancı kötü olabilir olmalı nerden çıkıyor? Ekstra lisans parası var çok yönlü birden fazla pozisyonda oynar desen değil. 6.yabancin Yeboah olacaksa almam parayı diğer 5 yabancıya aktaririm daha iyi oyuncular almaya çalışırım.

BSL forma giymesine şaşırdığım adamı atılım yapacağımız sezon transfer ediyoruz ötesi yok.

Benzer şekilde Bursa'da devşirmeler hariç ligin en iyi yerlisi sayılabilecek Onuralp vardı üzerine epey geniş yerli rotasyonlari vardı onlar da peki İyi bir sezon geçirmedi
Bursa'nın temel sorunu yabancılardan öte (4 yabancı ile başladılar genelde iyi adamlardı) Onuralp 'i taktik disiplin ve oyun özgürlüğü konusunda başıboş bırakmaları etkili oldu bence. Daçka direkt kalitesizlikten gitti Mooney ve Aaron White hamleleri geç kaldi.

Samet alınacaksa Halilovic 'e gerek yoktu.

halilovicin fransa liginde yaptığı istatistikler üzerine düşündürücü benim izledigim halilovic sahada herhangi bir isi ust duzey yapamayan bir adam yeboah transferi hakkinda konusmak istemiyorum sadece aldigimiz yerlilere yazık olacak

Ne Halilovic'i alırım ne de Yeboah'ı. Koç bu 2 ismi diretiyorsa bile almam, trip atacaksa da kapı orada. Zeytingöz'ün yapması gereken hareket budur, ama nerde onda o yürek.

11 Mayıs'ta takımın başına gelmiş birisine yeni sezon planlanması için bu kadar güvenmemek lazım. Ülkede 30 gün kalmamış adamın "Ben Yeboah'ı istiyorum" diye diretmesinin tek bir mantıklı açıklaması olamaz. Ha bana kalırsa Halilovic tercihi Yeboah tercihinden daha kötü. Ligimizde son 3 senenin MVP'leri hep pivotlar. Ülkede tutan uzun profili de belli; Babacar Toure, Delgado, T. Jones, Motley gibi adamlar. Ya en kötü git Kravish'i getir eminim Halilovic'ten daha çok iş yapar. Bu arada Halilovic 4 falan değil, direkt 5. Şutu olmayan 4 numara mı olur, kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz.
Aynen renkdaş. 11 mayısta , gelip takımın başına geçerek, iki isim üzerinde direten bir hoca, ilerde daha nelerde diretir.bu takım, hep zaman kaybederek, son anda küme düşmekten kurtulan, vasat bir takım hüviyetine büründü. Son 3 sezonun, ikisinde 2 kere küme düşme, tehlikesi kendini iyice hissettirdi. Şimdi koç değişikliği olmaz.ancak kendisine ,bu asırlık çınarın hocası olmanın anlam, ve önemi, izah edilmeli ve sıradan bir camiada olmadığı ifade edilmelidir.

Gereksiz yangın yok, tecrübe var. Bütçe ayarını yabancıdan kısarak yapamazsın, yapanların akıbeti ortada. 1 tane Yeboah-Halilovic klasmanı oyuncu alırsan kimse bir şey demez. Ama sen gidip 2 tane alıyorsan, 3 Euroleague seviyesinde yabancı alsan bile kurtarmaz seni. Örnek olarak alman gereken sezon 2021-2022 sezonu. Ligi tamamladığın 6 yabancının 4'ü Euroleague seviyesindeydi, sadece Kravish ve Ndour o seviyede değildi. Zaten onlar da değişmeli oynuyordu. Tüm sezonu 2,5-3 yerli ile oynadın. Şampiyon olan Efes sadece Furkan Haltalı'yı, final oynayan Karşıyaka Kenan Sipahi'yi ve kısaları dinlendirmek için Thomas Akyazılı'yı, normal sezon lideri Telekom Erkan'ı ve Rıdvan'ı ve az bir süre ile Semih'i ve Berk'i kullanıyordu. Sen n'apıyorsun 2 tane benzer oyuncu alıyorsun, 3 numara olarak benzer 2 yerlin varken gidip oraya benzer 3. oyuncuyu alıyorsun ve bu oyuncu yabancı. Bu mu mantıklı planlama?

Sözün özü hiçbir zaman yabancıdan kısamazsın.

Bütün yabancılardan kısalım demiyorum ki. Diger 3 yabancıya yüksek ve iyi bütçeler ayırdıgımız senaryoda mantıklı diyorum

Eğer yazılanlar doğruysa ve Halilovic-Yeboah transferleri bittiyse bu seneden de bir şey beklememek lazım.
Kalan bütçe ile maksimum 1-2 üst düzey yabancı oyuncu gelir diye düşünüyorum.
Buğrahan-İsmet ile 2 senelik sözleşme yapılması şubede asıl başarının 2.sene için hedeflendiğini gösteriyor bence.
Yerli iskeleti 2.sene korunup sadece yabancı oyuncu transferine odaklanıp,üst düzey yabancı transferleri sonucunda başarı hedefleniyor diye tahmin ediyorum.

Melo'yu Bost'u ne zaman aldık? Temmuz ağustos aylarında haziran başında Yeboah için acele etmenin gereği neydi? Vitto Brown gibi Bahçeşehir Beşiktaş Karşıyaka mı kapacakti Yeboah 'ı? İzahı merak ediyoruz

Son düzenleme:
Kerem oveti ben de takip ediyorum.
Bahsi gecen iki yabanci icin en naif sekilde tutma ihtimali tutmama ihtimalinden dusuk diyor. 6 senedir fransada oynayani ust seviye icin bir biz mi gorduk diye lafini da cakiyor.
Kibarca yazinca sorun oluyor sanirim :)