2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

2 tane sapasağlam skorer kısa almazsak bu sene de daha temmuz ayi gelmeden çöp olacak daha temmuz gelmeden yabanci piyasasina yeboah ve halilovicle giris yaparsan ben turgay beyin de erden beyin de koc mitrovicin de niyetinden suphe ederim madem halilovic alindi bari yerli 5i saglam cekeriz diye egemen bekliyordum onu da bahcesehir almis turgay zeytingoz ve erden timur eserleriyle gurur duyabilir

vitto brown ve amath mbayeyi kacirdilar simdi piyasada fellik fellik 4 arayacaklar madem angelo kalsaydi 5e de kaydirirdin halilovicin suresinden yerdin yani bir koc nasil olur da elinde verebilecegin makul bir para varken halilovicte bu kadar israr eder anlamiyorum umarim bu isin sonu 2 tane yildiz skorer cekmeye gider de para oraya ayrildi deriz

Yeboah Göksenin Muhaymin helal olsun. Yeboah ile Göksenin arasındaki fark nedir? İkisi de güçlü ama atletik değil yetenekleri kısıtlı aynısının siyahisini bulup getirdik.

Guzel gidiyoruz guzel.

Ben de dahil buradaki cogu kisi Ismet veya Bugrahan’dan birinin bile gelebilecegine ihtimal vermiyorduk.Simdi ikisini de resmi olarak kadromuza katmis olduk.1,2,3 ve 4 numarali pozisyonlarda ligdeki en degerli yerlilerin arasindan 4’une sahip olduk.

Simdi sira geldi kaliteli yabanci transferlere.Bir de ustune Samet Geyik alirsak Efes ve Fb disindaki takimlar arasinda ligdeki en iyi yerli cekirdegine sahibiz demek abarti olmaz.

Kocumuza zaten guveniyorum.Mitrovic varsa rahatim.

Lutfen bu yerli cekirdegine yakisan yabancilar alin.Eger alirsaniz yaklasik 7-8 sene sonra ilk defa bu sezona dair cok ciddi umutlarim olacak.Cunku boyle bir yerli kadromuz en son 2014’te falan olmustu..

Sunu yazali 24 saat bile olmadan ilk iki transferimizin Yeboah ve Halilovic oldugunu ogrenmek sezona dair umutlarin gelecek 3 yabanciya bagli olmasina yol acti.Eger kisalarimizi ve bir uzunu daha cok iyi secemezsek bu sezon da cop olacak.

Şuraya sürekli Erden Timur yazılmasının sebebi nedir onu da çözemedim. Galatasaray basketbolu da çok umrundaydı Erden Timur’un. Önce futbola geçmek için basamak olarak kullandı burayı, şampiyonluk/Euroleague vs bir-iki süslü söylemde bulundu eee sonra? Futbolun popülaritesinde kayboldu. Basketbolu burdaki 5-10 kişiden başka dert edinen kimse yok nasıl olsa. Galatasaray spor kulübü falan değil zaten futbol kulübü. Futbolda da ne olduğumuzu da asıl Şampiyonlar Liginde göreceğiz. Türkiye şampiyonluğu tek başına büyük bir başarı kıstası değil.

Son düzenleme:
Bu ucuz sanılan yabancıların bazen ilginç yıllık ücreti oluyor zamanında KSK İtalya ikinci liginden mı ne bir oyuncu almıştı 100-150k falan tahmin ediliyordu yıllık ücreti tribündergide falan.O oyuncudan BAT cezası aldılar öyle olunca sözleşme detayları yayınlanıyor kararda yıllık 200-250K arası bir ücreti vardı ortalama.Yeboah ne alacak acaba

Gerçekten Yeboah’ın Göksenin ve Muhaymin’e göre artısı veya farklı bir yönü var mı? Bildiğin 3 tane çok benzer ve orta seviye oyuncuyu aynı pozisyona dizmenin mantığını kafam almıyor.

1.96-1.98 106 kg kalın bir oyuncu kaslı ama ayakları dönüşleri çabuk değil. Kuvvetli ancak hücumda da savunmada da agresif değil Yeboah. Göksenin agresif. Bu yüzden ribaundlarda etkili değil. Birebir de Göksenin gibi rakibi yipratamiyor. 4 e evrilmesi mümkün değil şutu ortalama. Potaya gidişleri, Muhaymin kadar patlayıcı atletizmi olmadığından, iyi sayılmaz boş olmadıkça içeriye dalmiyor. Hakikaten vasat oyuncu, adam İngiliz efendi oyuncu. Oyun bilgisi İngiliz oyuncular Akdeniz dışı Avrupalılar gibi zayıf Daçka 'da rotasyonda bile sınırlı bir rolü vardı. Sinan Sağlam Sedat Ali gibi pek kullanmadan koltuk ısıtır. Parayı çöpe attık aferin. Yeboah takımı değil takım Yeboah 'ı taşır ne Daçka ne Galatasaray formasını cv sinde hak etmiyor maalesef gerçek bu.

5 yabancı yap, Yeboah yerine net bir oyuncu 3.5 gelirse Muhaymin net oynayabilegi bir takıma kiralansin derken. Şişkin yatay bir kadro hamlesi geldi.

Şuraya sürekli Erden Timur yazılmasının sebebi nedir onu da çözemedim. Galatasaray basketbolu da çok umrundaydı Erden Timur’un. Önce futbola geçmek için basamak olarak kullandı burayı, şampiyonluk/Euroleague vs bir-iki süslü söylemde bulundu eee sonra? Futbolun popülaritesinde kayboldu. Basketbolu burdaki 5-10 kişiden başka dert edinen kimse yok nasıl olsa. Galatasaray spor kulübü falan değil zaten futbol kulübü. Futbolda da ne olduğumuzu da asıl Şampiyonlar Liginde göreceğiz. Türkiye şampiyonluğu tek başına büyük bir başarı kıstası değil.
Parayı veren Nef, ben olsam umursardim 3 lira 5 lira o başka parayı sokağa atmak başka. Yeboah sezonu tamamlamaz ya da bench ısıtır antreman oyuncusu olur o kadar bir lüksümüz paramız yok.

Sinan Sağlam geçen sezon 7 maçta 1.3 dk ortalama ile oynamış. Bir maçta 5x40 200 dk var. 30 lig maçında 6000 dk. Adam sadece 10 dk oynamış. Aldığı parayı orantılıdiginda aslında pahaliya geliyor. Mahir 9.4 dk ortalama iyi bir yerli uzun olsa 15 dk oynardı. Mahir'in aldığı ücretin 1.5 katını alsa ancak karşılar. 5 yabancı 5 yerli ve Ege Tan yeterliydi. Muhaymin'i bile kiraya verirdim gelişmesi için ücretini karşılayacak takım bulunurdu. Oyuncu göndermek sezon ortası kısıtlı havuzdan transfer ekstra maliyet.

bu takımı sürükleyecek codi miller ve damyean dotson tarzı skorerler lazım özellikle codi miller tam ihtiyacımız olan gard

Hadi Yeboah ucuzdur göndermesi pek sorun olmazda Alpha Kaba dururken Halilovic nedir ya. Mental sıkıntıları Purcell içinde dediler adam sakatlanana kadar müthiş katkı vermişti. İlla macera aranacak yani.

bu takımı sürükleyecek codi miller ve damyean dotson tarzı skorerler lazım özellikle codi miller tam ihtiyacımız olan gard
Guard konusunda bir pg bir pg oynayamayan sg alırsak tek oyuncuya bağlı kalırız. Ennis ve McGee, Bost veya Russell olmayınca takım tikaniyordu. Böyle bir risk var. Mitrovic bile 2.macinda anlayıp direkt Ege Tan'ı attı sahaya. Ismet'i pg gibi düşünmeyiz umarım.

Halilovic 'i yerli 5 ve diğer yabancı uzunla birlikte değerlendirilmek lazım. Pasor 4/5 bulamadılar herhalde.

Şu transferlerin iyi niyetle yapıldığını düşünen var mı yoksa ben mi paranoya oldum? Haziran bitmeden yangından mal kaçırır gibi 2 tane çöpü bağlamanın mantığı nerede? Bu takıma Nba takımlarında ilk 5 oynayan 3 yabancı getirmedikten sonra kadro düzelmez. Bu şubede gün yüzü görmek haram galiba bize