bizim troll en son yeboah olumluyordu abi 19-20 sezonunun mix videosuyla. o ordan devam etsin.Bizim trolün erden babası getirir aslında darius thompson’ı bir yoklasalar mı? erden baba masaya yumruğunu tam vuramamış galiba
bizim troll en son yeboah olumluyordu abi 19-20 sezonunun mix videosuyla. o ordan devam etsin.Bizim trolün erden babası getirir aslında darius thompson’ı bir yoklasalar mı? erden baba masaya yumruğunu tam vuramamış galiba
Ben iş yapmış oyuncu istiyorum onu diyorum palmer çeken telekom varken bizde yaprak kıpırdamıyorBen Derek Needham'dansa Yeboah`i tercih ederim. 33 yasina gelmis ve gecen seneyi onceki seneye gore kotu gecirmis bir oyuncuya gitmem.
Yeboah transferini elestirmem firsat transferidir, ucuzdur ve tavani yuksek bir oyuncu ayrica savunma zaaflarini kapatabilecek bir oyuncu.
Ben Yeboah`i biberovic`e benzetiyorum, biberovic`i de sevmiyorum ama patlama ihtimali yuksek.
Ancak ne verecegi belli olan Halilovic ciddi bir hata bence onun yerine Samet`e gidilse daha iyi olurdu.
Paris Lee yerine para vereceksek Nenad Dmiitrijevic`e giderim, sezonu cok iyi gecirdi.
Yine eski bir Kazan`li John Brown`i da 4 numaraya cekmeye calisirim ama 3 yillik sozlesme imzaladi diye biliyorum. Cok iyi bir Savunmaci ve hucumda vasat degil. 5 nuamrayi da yedekleyebilir.
Ancak Halilovic`i dusununce kesinlikle bizim Atletik bir 5 numara ve atletik 2-3 oynayabilecek bir oyuncu almamiz lazim.
Turgay Zeytingöz gönderilsin, gündemim bu şimdilik.
Sanki biraz küme düşmenin esintilerini ortadan kaldırmak için diye düşünüyorum çünkü geçen sezon taraftar ve eski basketbolcular tepki göstermese bjk bu sezon bir alt ligdeydi.Ortada sponsorlu olduğu kesin değilken iyi para saçtilar buy-out da verecekler Dackaya bakalım Bursa'da olduğu yabancılar içinde görece Uygun oyuncular olacak ki geçen sezon Bursa 4 yabancı ile başlamışti