2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

"Listemizdeki isimlerden bazıları: Paris Lee, Jonah Mathews, Jerian Grant
"Listemizden olup kaçırdığımız: Jalen Adams, James Palmer, Vitto Brown
"Samet Geyik listede ama maaş beklentisi çok yüksek.

Caboclo ile Yago birlikte düşünülebilirdi diyor ki bunu ben de söyledim 1-2 hafta önce. Çok güzel bir paket olurdu.

Buğrahan-İsmet varken kalan parayı da üst düzey guard oyuncularına vereceklermiş. Bu durumda uzun rotasyonumuz geçen seneden baya kötü olur.

Sorun 3 numaraya az para ayrılması değil ki öyle bjr planlama varsa beklersin yaz liginden vs düşecek kelepir bir oyuncu bakarsın günün sonunda Yeboahdan kötüsüne kalmazsin ki en kötü 4 yabancı ile başlarsın sezon içinde alırsın 3 numara.Benzer şekilde Halilovic gerçekten 250o alıyorsa en kötü aynı ayarda bir oyuncu bulursun daha sonra da aynı paraya.Bir vasat bir vasat altı oyuncu ile Haziranda anlaşmanın bir izahı yok ki .Koç da Turgay bey de şubeden sorumlu yönetici kimse o da sorumlu bu saçmalıktır bu durumdan

5 yabancı oyuncudan 2 tanesi Halilovic ve Yeboah olacakmış.
Diğer 3 oyuncudan kesin olarak 2 tanesi çok iyi guard oyuncuları olacakmış ama kalan diğer oyuncunun üst düzey olması için bütçe yetmeyebilirmiş.

Paris Lee bu seviyelerde baya farkeder. Hapoel Jarusalem ya da Hapoel Tel Aviv için adı geçiyordu. Bize de düşme ihtimali var demektir.

Mümkünse Grant-Lee’yi birlikte yaparım hatta. 4 numaraya da Bentil gibi biri gelir umarım

Yani yerli rotasyonunda İsmet-Buğrahan çektiğimiz yere 2 Euroleague yabancısı çekiyoruz. Ama 3 numarada da Yeboah oynuyor. Vallahi garip bir durum

Paris Lee+Grant yapsınlar ben vasat/vasat üstü bir 4 numaraya da razıyım da pek sanmıyorum özelikle Grant işi zor

Paris Lee’yi bilmiyorum ama Grant büyük ihtimalle Euroleague yapar.
Paris Lee Euroleague için çok yetersiz bulduğum bir oyuncuydu. Galatasaray‘a gelebilir diye tahmin ediyorum.

Vitto Brown kaçırılmadı. Oyuncunun Bahçeşehir ve Karşıyaka Kontratları masada olduğu halde biline biline gidip teklif yapıldı. Sırf istedik alamadık demek için. Adam sallamadı bile teklifi. Tyrone Wallace ile ilgilendik doğru. Listedeki birçok oyuncu hakkında bilgim var ama aralarında Euroleague kalitesinde isim varsa ben göremedim.

Paris Lee bu seviyelerde baya farkeder. Hapoel Jarusalem ya da Hapoel Tel Aviv için adı geçiyordu. Bize de düşme ihtimali var demektir.

Mümkünse Grant-Lee’yi birlikte yaparım hatta. 4 numaraya da Bentil gibi biri gelir umarım

Yani yerli rotasyonunda İsmet-Buğrahan çektiğimiz yere 2 Euroleague yabancısı çekiyoruz. Ama 3 numarada da Yeboah oynuyor. Vallahi garip bir durum
Kadro kurma konusunda gerçekten bir mantık sorunu var ve bu geçen sene de böyleydi. Adam Haliloviç’i aldıkları yetmiyormuş gibi bir de onu ana pivot düşünüyorlarmış. Sadık 5 numarada düşünülüyormuş.

3 numaran Göksenin, Muhaymin , Yeboah
5 numaran Halilovic, Sadık, Mahir

1 numaraya da Darius Thompson hem de elinde İsmet ve Buğrahan varken, helal olsun bu vizyona, ellerine ayaklarına sağlık ne diyelim.

Artı şubenin yönetiminin de kimde olduğunu da söyledi Kerem. Aynen bizim gibi Erden Timur’un hakkını verdi ama şubenin yönetiminin Nef ve Erdem Timur’da olduğunu, onun da malum sebeplerle ilgilenemediğinden tüm anahtarı Turgay Bey’e bıraktığını, Turgay Bey’in altyapı çocuklarının üşütmesinden, A takımına oyuncu bakıp seçilmesine dek binlerce görevi olup yetişemediğini, birçok oyuncu ve menajere, Pistiolis’e borcumuz olduğunu, Ennis’in başını çektiği bir oyuncu grubunun geçen sene haklı olarak ödemelerin gecikmesini protesto ettikleri gibi birçok durumdan bahsetti.

Şimdi burada yönetimi eleştirmek, Erden Bey’i eleştirmek konusunda haksız mıyız ? Sizin şahsınıza sormuyorum sadece Zafer Bey.