1.9 diyorum.Ismet - Bugrahan - Ege Tan - Goksenin - Muhaymin - Sadik - Samet
Şuraya tahmini ne kadar bütçe gitmiştir?
1.9 diyorum.Ismet - Bugrahan - Ege Tan - Goksenin - Muhaymin - Sadik - Samet
Şuraya tahmini ne kadar bütçe gitmiştir?
Buğrahan’ın bı sene garanti 700 bin dolar kontratı vardı. Bırakıp 2 yıl 500 bin dolara mı imzalamıştır bizimle?
Ben ondan yırtınıyorum ya günlerdir. Şöyle yerli kadrosu oluşturuyorsan bütçen rahatlıkla 4leri görmeli diye.Bir yerliye 500 bin dolar verip, yabancı oyuncuya para yok diyorsak, allah akıl fikir versin derim şubeye. Yani bildiğim kadarıyla aldığı rakam bu civarda ama bi soruşturayım tekrar ben o kadar aldığını bilmiyordum.
Carsen Edwards ile ilgilendiğimizi söyledi bir fenerbahçeli arkadaşım, ne kadar doğru bilmiyorum, göreceğiz.
Tam öyle değil bence niye, şimdi Halilovic ve Yeboah takım bulabilir. Biz 250 verdik 150 ye takım bulur Halilovic. Yeboah 100 e bulur. 150-200 K mal olur bize. Sene ortası takım bulması çok daha zor.Neyse olumlu tarafından bakalim yerlide zayıf olunca sezon içinde toparlamak imkansız ama yabancı tarafı öyle değil
Allah korusun hem pahalı hem bence abartilan bir oyuncuCarsen Edwards ile ilgilendiğimizi söyledi bir fenerbahçeli arkadaşım, ne kadar doğru bilmiyorum, göreceğiz.
700 bin eski kontratiydı diye biliyorum sonra TL ye dönmüştür. TL ye dönmesi ve yüksek enflasyon kulüplerin işine geldi. 10m TL vardır ama fazlası değildir diye umuyorum uzun süreli de yaptık. Enflasyon farkı konsa bile genelde eriyor yine TL kontratları ortalama 3 yılda 300-400 bin dolara denk gelir kabaca.700k dolar bazında mıydı yoksa TL bazında olup 1 yıl öncesi dolar kuru ile 700k dolar mı ediyordu acaba
Carsen Edwards bence cok iyi bir oyuncu ama bize suanki planlamada uymaz, bize oyun kurucu ve skorer bir guard lazim.Carsen Edwards ile ilgilendiğimizi söyledi bir fenerbahçeli arkadaşım, ne kadar doğru bilmiyorum, göreceğiz.
Bentil uzak olsun EL de nasıl oynuyor aklım almıyor diyeceğim kimler kimler oynadı EL de. Tarık Black Bentil vs alacağıma Daçka Telekom gibi yarı scout yarı küçük takimlarin yükselen oyuncularına veririm ayni parayi.Halilovic-Samet’le çember altı helva olur. 6 yabancı olacaksa bile Halilovic ve Samet varken pivota gidilmez
Yapılacak tek şey 4 numarayı sert çekmek. M’Baye iyi olurdu. Bu saatten sonra Bentil şart oraya
Ki zaten EL'de oynamak öyle aman aman abartılacak bir şey değil eğer menajerin seni çok iyi pazarlayabiliyorsa.Bentil uzak olsun EL de nasıl oynuyor aklım almıyor diyeceğim kimler kimler oynadı EL de. Tarık Black Bentil vs alacağıma Daçka Telekom gibi yarı scout yarı küçük takimlarin yükselen oyuncularına veririm ayni parayi.
Bentil uzak olsun EL de nasıl oynuyor aklım almıyor diyeceğim kimler kimler oynadı EL de. Tarık Black Bentil vs alacağıma Daçka Telekom gibi yarı scout yarı küçük takimlarin yükselen oyuncularına veririm ayni parayi.