Bütçe nasıl verimli kullanılır, kitabını yazıyor Telekom. Salya akıta akıta izleriz Enoch'u
KıskandımSteven Enoch-Türk Telekom.
Bahçeşehir 'de kötüydü ikisi de bence.(Bentil Black) Bahçeşehir o sezon pota altı yüzünden ileri gidemedi bence yoksa dış oyuncuları çok iyiydi.Bentil'i Euroleague performansıyla değerlendirdiğinde kazma olduğunu düşünürsün ama Bahçeşehir de baya iş yapıyordu. Hem sert hem fena olmayan ceza şutu var, hem de post up yapabiliyor. Kısa savunması da iyi
Gözlerden kaçmasın bir detay olarak İsmet hariç bir de Sadığı bilmiyoruz geri kalan yerlilerin tamamı galatasaray taraftarı.
Bahçeşehir 'de kötüydü ikisi de bence.(Bentil Black) Bahçeşehir o sezon pota altı yüzünden ileri gidemedi bence yoksa dış oyuncuları çok iyiydi.
Ha bu arada istediğimiz oyuncuları olmadı Bentil 300K dolara gelecekse buyursun gelsin tabi. Ama o fiyata düşmez 400-500 bandına Bentil almazdım ben. Koç kararı tabi.
değilmiş hocam Beşiktaşlıları yemiş.Samet Beşiktaşlı değil mi ?
Performans mı yoksa EL tecrübesi mi bilmiyorum ama Alex Tyus bizde kötüyken Real Madrid buyout ödeyip aldı sezon ortası işini görmek için.Bahçeşehir'deki performansıyla sezon ortası Milan'a gitti. Buyout aldı Bahçeşehir
Bahçeşehir 'de kötüydü ikisi de bence.(Bentil Black) Bahçeşehir o sezon pota altı yüzünden ileri gidemedi bence yoksa dış oyuncuları çok iyiydi.
Ha bu arada istediğimiz oyuncuları olmadı Bentil 300K dolara gelecekse buyursun gelsin tabi. Ama o fiyata düşmez 400-500 bandına Bentil almazdım ben. Koç kararı tabi.
Herkes Gregg Popowich olmuş. Bu sene iyi transferler yapılıyor. Önce taraftar olun takımı destekleyin. Bu takıma parasını ve mesaisini verenlere saygısızlık yapmayın. Rezzan Erden gibi sadece isim söyleyip okul arkadaşı ile konuşurmuş gibi konuşanlar var. Fenerbahçe futbol taraftarı gibi davranıyor çoğunluk.
Bentil ayrıldığını açıklamış. Vallahi alırım, billahi alırım. Bir de Grant çekerim. Mevcut durumda bundan iyisi olmaz
Sizin gibi yorumlara saygım var. Bende Caferağa önünde Aydan Siyavuş hocanın yolunu bekleyen taraftarlardanım. Bilgiye eleştiriye saygım var ama sizce de forumda saygısız ve aşırı karamsar bir durum yok mu? Şampiyonluk ruhu taraftarda başlar.15 senedir maçların %90'ına gidiyorum. Sizce transferler hakkında yorum yapmam için sayı yeterli mi? Yani yıllardır başarılı olma prensibiyle yola çıkmış bir yapıda başarısız olmuş onlarca sezon varken her şeyin güllük gülistanlıkmış gibi davranılmasını mı bekliyorsunuz gerçekten?