Altay cidden çok kötü kaleci.
Muhammed Talisca gelmez gibi 10 milyon dan fazla alıyor ki zaten açıklama yaptı mutluyum sözleşmemi yeni uzattım diye sanki taraftarının gazını almak için yapılmış ısmarlama haber gibi geldi.Beşiktaş Chamberlain'i açıklamış. Dün de Talisca haberleri düşmüştü ama bilmiyorum doğruluğu nedir. Beşiktaş bir şeyler deniyor. Hızını alıp yola oturduğunda ligde rakibi pek olmuyor ama hadi hayırlısı. Bizim bir an evvel form tutmamız lazım ilerisi için.
Dönüm noktasi Dursun Özbek ve Erden Timurun secimi kazanmasi.Fenerbahçe gerçekten bu sefer güzel transferler yaptı,Ali Koç üzerine düşeni yaptı,istenilen teknik adamı getirip,iyi transferler yaptı ama yine şampiyonluk gelmeyecek gibi,zamanın ruhu onlardan yana değil.
Bana göre bu yazın en iyi transferi Cengiz Ünder,hem Türk olmasından hem yaşından dolayı,Fred transferide oldukça iyi ama yazdığım gibi işin sonunda yine şampiyonluk hasreti devam edecek.
Video falan görmedim ama IQ ve ahlak seviyesinin lağıma dönmesi yorumuna üzülerek katılıyorum.Ne gerek var şimdi ? Ülke insanının IQ ve ahlak seviyesinin her geçen gün lağıma düşmesini izliyoruz. Yok fetö yok bilmem ne yok salak saçma ehehhe transfer çalımı yok ehehe saplaaa aptal aptal şeyler... Aldın oyuncunu, yaptın transferini tamam. Rakibinin ihtiyacı yokmuş almamış, gidip daha üst seviye isim almış Şampiyonlar Ligi için. Neyin boş beleş davasını güdüyorsun hâlâ ? Zaten ülke olarak herkes mental olarak bitmiş seviyede. Millet birbirine sataşacak, kavga edecek hatta öldürecek yer arıyor. Şimdi bir ton insanı birbirini düşüreceksiniz dışarıda. Zaten milletin et yiyememekten beyni 2 gram anca çalışıyor, şimdi ayıkla pirincin taşını.
O videoyu yapan ya da yapılmasında payı olan sosyal medya ekibinden her kim varsa geçmiş olsun. Dışarı da sağlam bir ders verirler onlara tahminim. Zaten bütün sosyal medya hesaplarını kapatmışlar sanırım.