2024-2025 Erkek Voleybol Takımı (Galatasaray HDI Sigorta)

Ruh temelli bakılırsa, takımın savunma yaparkenki halleri; es kaza bir top çıktığında Umut Çakır'ın kenarda şekilden şekile girişi sinir bozucu bir gülümseme yaratıyor insanda.

Galatasaray forması giyen Ivan Zaytsev'le, Patry'nin klasıyla sezonu yaşıyoruz. Gelecek sezon için biçim bu kadar şaşalı olmayacakken, içeriğin ilerlemesi şart. Glenn Hoag-Burutay birlikte gelmeli son nefesini vermek üzere olan Arkas'tan. Glenn Hoag'un depresif saç sakalı da toparlar hem.

Glenn Hoag'un saçı sakalı sonrası, Burutay'ın da sakalından yola çıkarak; parayı çektikten sonra yönetmekten bihaber olsa da, en azından Beşiktaş ya da Arkas gibi kapanmayacak olan bir kulübe bekleriz.

Maç öncesi müzik yayını gayet iyiydi, 2010'ların ikinci bölümünden etkin ritmler vardı. Aman diyorum, dokunulmasın.

Ivan Zaytsev'i Galatasaray formasıyla izlediğimiz her an, 2020'lerin yana yakıla tapılacak görüntü aradığımız gerçekliğinde büyük kazanım. Patry ise birinci sınıf klas. Kırbaç kol, sıfır manşet birleşimi olan Cardoso'nun asgari düzeyde sahada yer alabilmesi için ilk 6'da olması trajikomik bir haldi. Umut Çakır olsam, ben de maç sonunda Patry'ye o şekilde sarılırdım.

Formanın üstüne sırtta pelerin vari bayraklı küçük kardeşimiz, Galatasaray sevgisinin ete kemiğe bürünmüş hali gibiydi. :)

İçerik asgari düzeyi görebilse, biçimden ve zengin vitrinden bahsedeceğim salon dönüşünde. İçerik 0 (sıfır) olunca, ondan da bahsedemiyorum. İçerik de biçim de pasöre benzedi sonuç olarak.

2020'lerde İngiliz olamayan İngilterelilerin, yönetici koltuğunda oturan fakat yönetmeyen karikatürize tip modelini benimseyen herkes; önümüzdeki 4 sene içerisinde eksiksiz şekilde yan yatacak. Galatasaray Spor Kulübü de bu raydan çıkacak vagonlara dahil. Kulüp finanse ediliyor, kulüp yönetilmiyor.