Güzel koyduk, kuduruyorlar.
5 tane atsan 15 tane de atsan hakem mükemmel bile olsa onlar ağlayacak birşey bulup illaki ağlarlar genlerinde var.Pozisyonları yok, attıkları gol bile şans, Muci kendi bile inanmadı.
Ama ağlıyorlar.
Maçın önemli bölümünü eze eze oynasak da 4-4-2'li sistemde forvetlerimiz verimsiz kaldı maalesef. Hatta bunun dezavantajını ikinci yarıda 45-70 arasında orta sahayı rakibe bırakarak çok yaşadık. Hocanın dizilimden vazgeçip tek forvete düşmesi gerekiyordu ama çok geç kaldı. Zaten Icardi yerine Osimhen'i alıp , Torreira gibi can damarını alıp yerine temposuz Demirbay'ı sokmasıyla hepten rakibi şımarttı. 90+3'te yediğimiz golden sonra vallahi 5 dakika daha maç uzasa 2-2 olacak gibiydi. Böyle şeylere gerek yok. Kendi evinde 2 dakika kala ecel teri dökeceksen olmaz bu iş böyle. Her maç benzer senaryolar yaşıyoruz, çözüm bulması şart.4 4 2 sistemi bizi çok zorluyor. Orta saha boş kalıyor. Davinson olmasa geçiş manyağı oluruz. Ayrıca top hep rakipte kalmış oluyor.
Bizim takıma en uygun oyun 4 3 3. Okan hoca bir denese çok başka bir şey olacağız ama her sistemi deneyen hoca bunu bir türlü denemedi.
Bjk da Fb gibi olmaya başladı. Yok hakemler yok yapı. Muhammet'in de dediği gibi Bjk da onlar gibi oldukça biz üst üste şampiyonluk yaşarız.
Davinson olmasa ne ya? Var işte görmüyor musun?4 4 2 sistemi bizi çok zorluyor. Orta saha boş kalıyor. Davinson olmasa geçiş manyağı oluruz. Ayrıca top hep rakipte kalmış oluyor.
Bizim takıma en uygun oyun 4 3 3. Okan hoca bir denese çok başka bir şey olacağız ama her sistemi deneyen hoca bunu bir türlü denemedi.
Bjk da Fb gibi olmaya başladı. Yok hakemler yok yapı. Muhammet'in de dediği gibi Bjk da onlar gibi oldukça biz üst üste şampiyonluk yaşarız.
Olmazsa Youngboys gibi sıkıntılı maçlar yaşarız. Bunu demeye çalışıyorum ki o olduğu zaman da çok sıkıntılar yaşadık. Kasımpaşa ve Rigas maçları gibi. Bu yüzden biz 3lü orta saha ile oynamalıyız diye düşünüyorum.Davinson olmasa ne ya? Var işte görmüyor musun?
Dünya üstünde sıkıntı yaşayan tek takım biziz zaten.Olmazsa Youngboys gibi sıkıntılı maçlar yaşarız. Bunu demeye çalışıyorum ki o olduğu zaman da çok sıkıntılar yaşadık. Kasımpaşa ve Rigas maçları gibi. Bu yüzden biz 3lü orta saha ile oynamalıyız diye düşünüyorum.