• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2024-2025 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Takım Okan hoca ile hep aynı oyunu oynuyor. Bu saatten sonra değiştirmez, değiştirse bile yeni sistem oturana kadar lig biter.Yine aynı oyun olacaktır bundan sonra,umarım sonuç alırız.

Fb maçı ilk 11i

Günay

Davinson Kaan Apo

Frankly Lemina Torreira Eren

Mertens

Barış Osimhen

Takım Okan hoca ile hep aynı oyunu oynuyor. Bu saatten sonra değiştirmez, değiştirse bile yeni sistem oturana kadar lig biter.Yine aynı oyun olacaktır bundan sonra,umarım sonuç alırız.
Bu sezonu atlatıp hoca ile adam akıllı bir istişare etmek lazım.ya aklını başına topla yada git Akhisar, Rize, başakşehir gibi takımları çalıştır.

Bugünkü maçtan daha önemlisi boykota olan sadakatimizdir. atv'de yayınlanan maçı izlemiyoruz, maç skorunu takip ederiz sadece. Zalimin yanında duran yandaşlara en ağır şekilde tepkimizi gösterelim çünkü mesele bir ormanda ne aslandan ne ceylandan yana olmaktır mesele ormanın yanıyor olmasıdır. O orman yanıyorsa da ne futbol kalır ne Galatasaray!

Şikeciler kurdukları yapı sayesinde finale çıkar. Turdan umudum yok.

Eren Elmali sen neymissin böyle ya efsane oynadi :)

İlk devredeki takım ve oyun tadına doyulmadı

Tebrikler Galatasaray.

Çok sukur seyretmedim,sonucu öğrenince dünyalar benim oldu.Şu sıkıntılı günlerde kısacık bir süre de olsa tebessüm edebildim.

Tüm takıma ve hocaya tebrikler ama asıl tebrik Osimhen'e olmalı.

ilk yarı resmen ezdik, barış biraz şanslı olsaydı maç daha farklı olacaktı...

Galatasaray'ın ölüsü koyar...

Emeklerinize sağlık aslan parçaları.
Yolunuz açık olsun 🤲

Fenerbahçe bu kadar rezil oynarken şampiyon olmama ihtimalimiz var mı ? İlk yarı berbattılar,ikinci yarı doğal olarak gol aradılar buna rağmen doğru düzgün üstünlük kuramadılar.Bu moralsizlikle Trabzon'a puan kaybederlerse şaşırmam.

Hem 5. yıldız hem Türkiye kupası gelecek gibi duruyor helal olsun takıma.

Lütfen çift forvet ısrarından vazgeçelim.

Geri