LOVB de maç önü ve maç sonu basın açıklamaları oluyor.Acilen bizim lige de gelmesi lazım.Kalite olarak bizim çok gerimizdeler ama kendilerini çok daha iyi pazarlıyorlar.
Biz uyumaya devam edelim.Tijana Boskovic Vakıfbank ile sözleşme imzaladı transfer bitti.
(Volleyboll It)
Dediğim şeyleri halla anlamıyorsun bence. Ya da anlamak istemiyorsun. Zaten en çok eleştiren bu kadroyu benim. Okumuyorsun galiba forumu. Sadece senin niyetinin ne olduğunu az çok bir sezondur anladım biliyorum.Bunları yapmak ve bilmek için voleybol dahisi olmaya gerek var mı kurulan kadrolar ortada Galatasaray'ın kurduğu kadro da ortada yahu öyle bir kadro kuruldu ki 2025-26 sezonu başlasa diyen Galatasaraylı var mı? Takım 6 değil de 5. olsa başarılı mı olacak 9. olmadı diye sevinecek miyiz mesele taraftarlık ise ben Fenerbahçe'ye karşı kazanılan son maçta da Kuzeyboru'ya kaybedilen son maçta da tribünde idim taraftarlık farklıdır doğruları yazmak farklıdır. Galatasaray'da son 15 yılda sezona vasat kadrolar ile başlanır sezon ortası oyuncu bulunur ise alınır tabii bu arada yatırım artacak salon yapılacak haberleri yaptırılır sene sonu bu döngü devam eder. En azından taraftarı aptal yerine koymaya bu şubeden rant sağlamaya çalışmasın kimse densin ki yönetim olarak gelir devamlılığı bulunmayan bu branşa yatırım belli seviyede tutulacak. O zaman deriz ki Hollandalı vasat orta değil Türk kızı oynasın Romanyalı devşirme değil Türk bir pasör çaprazı yetişsin oynasın.
Zaten başarısız bir yönetim izliyoruz şuan. Başarılıyız diyen yok ki. Troll dediğimiz kişilerden biri zaten Fenerbahçe reklamı yapmaktan ceza aldı.Takımı eleştirmenin de seviyesi var yeri var.Bende dediğiniz yorumun aynısını daha yeni yazdım mesela. Plummer Li ikilisinden biri alınmazsa Yasemin Groblena harici bir değişiklik olmaz sorunlar devam eder yerimizde sayarız dedim.neden dogrulari soyleyenlere veya basarisiz oldugumuzu dile getirenlere troll deniyor anlamiyorum bu seneden ne farki var gelecek seneki kadronun hedef nedir yani her sene 4 cu olmak mi