2024-2025 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Biz de niye yok diyeceğimiz kadrolar kuruluyor. Vakıfbank'a şu an uzun uzadıya girmeye gerek yok.
Bizim de yatırım yılımız olacaktı, önce haberleri pompaladılar. Başımızda muhteşem İtalyan koçumuz yanında heyecanlı çaylağımız, vasat Polonyalı smaçörümüz, Alexia ile ile rotasyona girerek ki bence ilk 6 oynayacaktır. Gözleri kanatmasa da pasını da silmeyecek pasör çaprazımız, kalırsa blok yapamayan Hollandalı ortamız ile altıncılık için önemli bir kadroyuz 9'da olabiliriz. Yatırımın yatırım yılının gözünü seveyim be.

Muhammet bey her gün saçmalama konusunda oyuncuları yerme konusunda çıtayı yükseltiyor.Önümüzde ki sezon ki yapılanmadan kimse memnun değil de biz 9. olacakmışız acaba bizi geçecek 8 takım kim sayar mısınız Muhammet Bey çok merak ediyorum.Gizem hanım bu sezon aynı şeyi yapmıştı onun mantığına göre ilk 8 zor girecektik.Troll olduğunu herkes biliyor gerekli cezalar verildi zaten.Trol Gizem den kurtulduk derken Muhammet çıktı aynı senaryoyu bu 9. olucaz mesajını bu sezondan hatırlıyorum.

Gerekli eleştirler zaten yapılıyor.Kimsenin memnun olduğu bir durum yok.Ama kulüpte kötü bir hava oluşunca damlamaya çalışan saçma sapan mesajlar atan kişiler çıkı veriyor.Umarım sizde Gizem hanım gibi deşifre olursunuz.Bu sezon Gizem ile uğraştık seneye de sen çıktın galiba.

Önümüzde ki sezon yönetim vizyonsuz hamleler yapıyor.Yerli hamleleri gayet iyi Bongaerts ile uzatmak çok iyi.Ama bir pç bir smaçör istenen oyuncular halla gelmedi.Yine 4. olmak için savaşıcaz mallesef ama ne 9. olması.

Offf yine bahar havası başladı gibi mutlu senaryolardan rahatsız olduğunu dile getirdiğin yorumların vardı bu forum da.Offf yine saçma sapan kaos seven insanlar başladı diye karşılık vereyim bende sana.

Bana istediğiniz gibi karşılık verebilirsiniz burası forum ben takımda bir hava görmüyorum bu sene başında da yazdık. Bunu Galatasaray'ın aldığı oyunculardan değil rakip dediğimiz takımların aldığı oyunculardan görebiliyoruz. Burada Vakıfbank Eczacıbaşı Zeren paylaşılıyor paylaşılsın mesele değil fakat Galatasaray'ın aldığı hangi oyuncu heyecan yaratıyor.

Esas yatırım seneye olacak diye haber yaptıran ben değilim, Romanya ligi küme düşme adayından yeni yetme İtalyan alıp takımın başına koyan ben değilim, denenmişi üstelik iyi sonuç vermemiş olanı tekrar takımın başına koyan ben değilim. Polonyalı ve Belçikalı pasör çaprazını bu takıma alan da ben değilim.

Alexia'yı üstelik yerli iken bırakıp Boşkoviç alınıyor, iki metrelik Markova henüz istenilen seviyede olmasa da hücum ediyor savunma yapıyor, iki senelik Zeren davetiye ile Şampiyonlar Ligi oynuyor. Bunları yazınca biz kabahatli oluyoruz. Bakın Galatasaray böyle yönetildiği sürece Guidetti prime Vakıf'ı tekrar kurdu takım oturursa yenilmez olur diye mesajlar okuruz. Galatasaray Kazanmadıktan sonra Vakıfbank 50 kere Avrupa şampiyonu olsa ne fayda, Zeren 150 defa galaksiler arası şampiyon olsa ne fayda.
Ben burada bunlar konuşulmasın demiyorum elbette yazılsın ama Guidetti'ye şu takımı neden Galatasaray kurup da hem Imoco'yu hem Fenerbahçe'yi yen demiyor neden Boşkoviç transferine Galatasaray girmiyor bunları konuşmak isterim Vakıfbank'ın değil Galatasaray'ın oyunu oturursa ne olacağını konuşmak isterim. Bunlar da İlkin'in Alexia'nın yanına oyuncu koymak ile değil onları kesecek dünya çapında oyuncu almakla olur.

Maşallah voleybol dahisi.Kimse bilmiyordu zaten Boskovic alınırsa Markova alınırsa çok değişir herşey üst düzey bir bilgin var tebrikler.Gizem 2 olma yolunda hızla ilerliyorsun ki troll olduğu ortaya çıkan Gizemin her yorumunu destekliyordun umarım biraz utanmışsındır bir sezon boyunca bir trollü desteklediğin için.Şuan yaptığın boş süslü herkesin bildiği voleybol gerçeklerini satmana gerek yok voleybola dün başlayan bunları biliyor zaten.İlk 3 girecek kadro oluşsun diye gerek oyuncu önerme gerek taktik önerme bilgimce yazarım.Kulüp hedefleri istenilen noktaya çıkarmazsa eleştirir takımı desteklemeye devam ederim.Ama 9. olucaz of her şey çok kötü gibi taraftarı kaosa sokmaya çalışan trollere de pabuç bırakmayız.Sevgili arkadaşın Gizem gibi bu sezon bizi uğraştırmaz erkenden yolundan dönersin umarım.

Bunları yapmak ve bilmek için voleybol dahisi olmaya gerek var mı kurulan kadrolar ortada Galatasaray'ın kurduğu kadro da ortada yahu öyle bir kadro kuruldu ki 2025-26 sezonu başlasa diyen Galatasaraylı var mı? Takım 6 değil de 5. olsa başarılı mı olacak 9. olmadı diye sevinecek miyiz mesele taraftarlık ise ben Fenerbahçe'ye karşı kazanılan son maçta da Kuzeyboru'ya kaybedilen son maçta da tribünde idim taraftarlık farklıdır doğruları yazmak farklıdır. Galatasaray'da son 15 yılda sezona vasat kadrolar ile başlanır sezon ortası oyuncu bulunur ise alınır tabii bu arada yatırım artacak salon yapılacak haberleri yaptırılır sene sonu bu döngü devam eder. En azından taraftarı aptal yerine koymaya bu şubeden rant sağlamaya çalışmasın kimse densin ki yönetim olarak gelir devamlılığı bulunmayan bu branşa yatırım belli seviyede tutulacak. O zaman deriz ki Hollandalı vasat orta değil Türk kızı oynasın Romanyalı devşirme değil Türk bir pasör çaprazı yetişsin oynasın.

Bunları yapmak ve bilmek için voleybol dahisi olmaya gerek var mı kurulan kadrolar ortada Galatasaray'ın kurduğu kadro da ortada yahu öyle bir kadro kuruldu ki 2025-26 sezonu başlasa diyen Galatasaraylı var mı? Takım 6 değil de 5. olsa başarılı mı olacak 9. olmadı diye sevinecek miyiz mesele taraftarlık ise ben Fenerbahçe'ye karşı kazanılan son maçta da Kuzeyboru'ya kaybedilen son maçta da tribünde idim taraftarlık farklıdır doğruları yazmak farklıdır. Galatasaray'da son 15 yılda sezona vasat kadrolar ile başlanır sezon ortası oyuncu bulunur ise alınır tabii bu arada yatırım artacak salon yapılacak haberleri yaptırılır sene sonu bu döngü devam eder. En azından taraftarı aptal yerine koymaya bu şubeden rant sağlamaya çalışmasın kimse densin ki yönetim olarak gelir devamlılığı bulunmayan bu branşa yatırım belli seviyede tutulacak. O zaman deriz ki Hollandalı vasat orta değil Türk kızı oynasın Romanyalı devşirme değil Türk bir pasör çaprazı yetişsin oynasın.
Dediğim şeyleri halla anlamıyorsun bence. Ya da anlamak istemiyorsun. Zaten en çok eleştiren bu kadroyu benim. Okumuyorsun galiba forumu. Sadece senin niyetinin ne olduğunu az çok bir sezondur anladım biliyorum.

neden dogrulari soyleyenlere veya basarisiz oldugumuzu dile getirenlere troll deniyor anlamiyorum bu seneden ne farki var gelecek seneki kadronun hedef nedir yani her sene 4 cu olmak mi
Zaten başarısız bir yönetim izliyoruz şuan. Başarılıyız diyen yok ki. Troll dediğimiz kişilerden biri zaten Fenerbahçe reklamı yapmaktan ceza aldı.Takımı eleştirmenin de seviyesi var yeri var.Bende dediğiniz yorumun aynısını daha yeni yazdım mesela. Plummer Li ikilisinden biri alınmazsa Yasemin Groblena harici bir değişiklik olmaz sorunlar devam eder yerimizde sayarız dedim.

Dangubic Vakıf ile anlaştı diyor çoğu sayfa. Ama bu transfer sürecine bakılırsa nedense Dangubic Galatasaray ile devam edecek gibi bir hava seziyorum.Eğer Dangubic kalırsa Lazerava’nın değerini daha iyi anlarız önümüzde ki sezon.