Alexia'nın sakatlığı varmış bir kaç haftadır aslında dinlendirilmesi lazım ağrılarla oynuyormuş.Ama mallesef sezun sonuna kadar oynamak zorun da kalacak.
Alexia'nın sakatlığı varmış bir kaç haftadır aslında dinlendirilmesi lazım ağrılarla oynuyormuş.Ama mallesef sezun sonuna kadar oynamak zorun da kalacak.
Aslında 2 yarı ile birlikte birçok maçta ağrılarla oynadı. Hemen hemen her maç sonunda buz kompresi yapılıyor. Bu durum, onun yedeği olabilecek bir Pasör Çaprazı olmamasından kaynaklı. Bunu söylediğimizde, bazıları konuyu başka yöne çekiyor.Naz halla çok kaliteli oynatıyor bence takımı Naz transferi biraz abartılması gereken bir transfer bence.Hem de takıma çok olumlu yansır hava olarak.Türk voleybol tarihinin en iyi pasörü dünya da en iyi 10 pasör denince sayılacak isimlerden.Bongaerts içinde iyi oldu forması garanti değil Naz her pasörü kesebilecek seviye de biri.
GALATASARAY | THY | KUZEYBORU | ZEREN | |
Puan | 47 | 43 | 42 | 35 |
Galibiyet | 15 | 15 | 14 | 13 |
Takımlar | THY | Galatasaray | ||
Keçiören | Aras | Bahçelievler | Aydın | |
Beşiktaş | Zeren | Eczacıbaşı | THY | |
Eczacıbaşı | Sarıyer | Fenerbahçe | Nilüfer | |
Kuzeyboru | Bahçelievler | Galatasaray | Keçiören |
İkinci ,Tilbe Şenyürek vakasıCansu eskiden bizim oyuncumuz du. Fenerbahçe’ye transfer olunca Galatasaray ile ilgili bütün fotoğrafları silmiş ve 3-4 sezon Fenerbahçe forması giymişti. Bu sezon yurt dışına çıktı. Galatasaray postlarını silmişti ama yine bu şubeye geldi.İlkinin yedeği olacak umarım güzel katkı verir. Defans konusunda dediğim gibi libero gibi bir oyuncu. Ama hücumda çok bir şey katmaz.
Kritik maç. ALLAH yar ve yardımcınız olsun.Vodafone Sultanlar Ligi 21. hafta erteleme karşılaşması ;
Galatasaray Daikin - Türk Hava Yolları
26 Şubat 2025
19:00
Tvf voleybol YouTube Tv
Rakipler,gelecek sezonun yapılanması için önemli adımlar attı biz daha arayıştayız .Gülden Kuzubaşıoğlu:
Monika Fedusio yedek smaçör olarak geldi. İyi bir köşe oyuncusu, power smaçör arayışındalar.
Özlem Özçelik:
Gülden power smaçör demişti; Galatasaray şu an İtalya Liginde oynayan bir smaçörle görüşüyor. Sylla değil, başka bir oyuncu. Şu anda görüşülüyor.
Maçkolik - Kurşun Pas
Aslında yarın sezonun en kritik maçına çıkmazdan önce, hiç bunları konuşmak istemezdim ama, sürekli olarak transfer söylentileri gündemde olduğundan hemen kısaca yazayım. Bu görüşe 100% katılıyorum. Hatta daha da ileri giderek, eğer böyle birşey varsa, Cansu transfer bile değil diyorum. Nedenini aşağıda yazacağım...Cansu'nun herhangi bir transfer olduğunu düşünüyorum. Hele Fedusio yedek smaçör olacaksa oynaması bile çok nadir olur. Power smaçör şart bakalım olacak mı?
Bence Cansu fena hamle değil .Tabi çok fazla yerli var ondan iyi ama Sude mi Cansu mu deseler Cansu'yu tercih ederim.
Yani Halil bey, sizin görüşlerinizi az çok bildiğim için, yukarıda yazdıklarınıza gerçekten şaşırdım. Evet bu yıl kaliteli yerli oyuncularla ve Bongaerts Timmerman Dangubic üçlüsü ile iyi bir kadro oluştu ama bu sadece çekirdek kadro. Daha Yasemin Güveli ile imza atılmadı. Dangubic'in ise durumu henüz net değil. En kritik olanı da bu ve eğer giderse, hücum verimliliği yüksek en az iki tane iyi hücumcu ama ideal olarak 2 hücum gücü yüksek bir tane de libero tarzı karşılayıcı smaçör gerekir. Mazallah eğer Cansu Fedusio transferi doğru çıkarsa, geçmiş ola. Takımın ruhuna el - fatiha.Kadro tamam bir tane power alın da seneye umutlu girelim.1.85 altı bir oyuncuya gidilirse Fedusio yanına da yine hüsran.Halla 1.90 oyuncular var İtalya da Kurşun pas programın da dendiği gibi play off turuna kalmadan o transfer de biter umarım.Lig bitmeden bütün kadro bitti çok karıştı transfer iki transfer daha yapıp bitiricez bir smaçör daha kesin alınmak zorunda lig bitene kadar zaten.Yazın 3-4 ay sadece libero almaya çalışacak yönetim.