2024-2025 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Sude mi Cansu mu denince bir tercih yapıp Cansu diyebilirsiniz ben katılmasam da ama sonuçta bizim hedeflerimizde bir takım için "yetersiz" oyuncu. Bizim hedeflerimize yardım edecek seviyede değil. Cansu veya Sude'nin 4. smaçör olmasının takıma bir katma değeri olmayacak temelde.

Meliha Eczacı ile anlaşmış Eczacı seneye ilk 3 de yer alır yine.Tek kayıpları Boskovic oda zaten takımın ana yapı taşı onsuz zorlanırlar.Ama görünen kadroları yine ilk 3 de yer alacak seviye de.Bir tane üst düzey skorer bir köşe gelse Eczacı ile kafa kafaya ilk 3 için yarışırdık ama yöneticiler Fedusio transferini daha değerli buldu.

İşin tekniğine vesayre girmek istemiyorum. Halen daha voleybol şubesinden mantıklı ve vizyoner hamleler bekleyenler olduğunu görmek beni şaşırtıyor. Bu kokuşmuş düzende Galatasaray voleybolu bir adım dahi öteye gidemez. Dünya genelinde her sene tonla para harcayıp hiçbir kupa kazanamayan bir şube olduğunu sanmıyorum. Voleybol şubesinde tepeden tırnağa tüm yönetim ve idari kadro değişmedikçe bir başarı beklemek hayalcilik olur.

Bizim de zaten 1 yıldır dediğimiz şey bu.Bu şubeye yatırım yapılmıyor en azından bu sezon ufaktan yapıldı güzel bir hava yapalım belki sponsor gelir oo taraftar da artı biraz para mı versek der ilgiyi görünce yönetim.Boskovic Egonu gelmiyeceğini bilidiğimiz için üst seviye ama elit olmayan bir oyuncuya sevinince biz voleybol cahili oluyoruz Egonu dururken neden bu alındı böyle şampiyonluk gelmez oluyor.Her zaman yazıyorum bir anda asla Vakıf Eczacı olmıycaz burda en az 3-4 yılda oraya çıkarız diyince de linç yemiştim.Bu takım da güzel havadan etkilenip bir iş adamı bir kaç sponsor el atmadığı sürece bu takım kupa alamaz.Egonu neden gelmedi Boskovic neden gelmedi diye şuan olmayacak şeylerin yangınını yaptıkça bu şubeye yönetim para aktarmaz bence.Bu sezon yapılanmasında ben açıkçası yönetimi takdir ediyorum.Ama gelecek sezon için de bir o kadar etmiyorum.Tamam yine iyi kadro kuruldu ama power smaçör almak bu kadar zor olmamalı piyasa da çok bir isim kalmadı zaten Fedusio ne katacak çok merak ediyorum.

An itibarı ile;
GALATASARAYTHYKUZEYBORUZEREN
Puan50434235
Galibiyet16151413
TakımlarKeçiörenArasBahçelievlerAydın
BeşiktaşZerenEczacıbaşıTHY
EczacıbaşıSarıyerFenerbahçeNilüfer
KuzeyboruBahçelievlerGalatasarayKeçiören