2024-2025 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Osman Uraner zaten kimle ufak tartışsa kötülemeye başlıyor Darnel ile kavgalı diye bizim kulübe salıyor muhtemelen. Geçen de sadece kendisi voleybol biliyor gibi voleybol yorumlayan kanaları küçümsedi. Tarafsız yayın yapsa izlenebilir ama sevdikleerim ve sevmediklerim olarak ayırıyor kanalı. Cahit bey zaten dinlenmez seven taraftar grubu yok onu. Cahit beyin yorumlarını anlayabilen taraftar grubu çıkmadı daha.Çok kale alınacak yorumcular değil.

Osman Uraner zaten kimle ufak tartışsa kötülemeye başlıyor Darnel ile kavgalı diye bizim kulübe salıyor muhtemelen. Geçen de sadece kendisi voleybol biliyor gibi voleybol yorumlayan kanaları küçümsedi. Tarafsız yayın yapsa izlenebilir ama sevdikleerim ve sevmediklerim olarak ayırıyor kanalı. Cahit bey zaten dinlenmez seven taraftar grubu yok onu. Cahit beyin yorumlarını anlayabilen taraftar grubu çıkmadı daha.Çok kale alınacak yorumcular değil.
Kesinlikle katılıyorum. Burada esas konu, sadece voleybol'a ilgi duyan değil, voleybol'u bilenler karşısında, bu yanlılıkla ve manipülatif tavır ve yorumlarla, çoğunlukla komik duruma düşüyorlar. Esas konu, yükselen trend nedeni ile ilgi duymaya başlayanları, manipüle ederek sevdikleri takıma karşı adeta kışkırtmalarıdır. Çoğunlukla da bundan beslenip, ekmek yemeye çalışıyorlar. Bunu da, bakın ben Galatasaraylıyım ama eleştiriyorum diyerek, çok sinsice yapıyorlar. Bunlara karşı uyanık olmak lazım...