2024-2025 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Sude mi Cansu mu denince bir tercih yapıp Cansu diyebilirsiniz ben katılmasam da ama sonuçta bizim hedeflerimizde bir takım için "yetersiz" oyuncu. Bizim hedeflerimize yardım edecek seviyede değil. Cansu veya Sude'nin 4. smaçör olmasının takıma bir katma değeri olmayacak temelde.

Meliha Eczacı ile anlaşmış Eczacı seneye ilk 3 de yer alır yine.Tek kayıpları Boskovic oda zaten takımın ana yapı taşı onsuz zorlanırlar.Ama görünen kadroları yine ilk 3 de yer alacak seviye de.Bir tane üst düzey skorer bir köşe gelse Eczacı ile kafa kafaya ilk 3 için yarışırdık ama yöneticiler Fedusio transferini daha değerli buldu.

İşin tekniğine vesayre girmek istemiyorum. Halen daha voleybol şubesinden mantıklı ve vizyoner hamleler bekleyenler olduğunu görmek beni şaşırtıyor. Bu kokuşmuş düzende Galatasaray voleybolu bir adım dahi öteye gidemez. Dünya genelinde her sene tonla para harcayıp hiçbir kupa kazanamayan bir şube olduğunu sanmıyorum. Voleybol şubesinde tepeden tırnağa tüm yönetim ve idari kadro değişmedikçe bir başarı beklemek hayalcilik olur.