Vakıfbank çok mu zayıf bilmediğimden soruyorum ? Ezici bir şekilde rahatça 3-0 yendik çünkü.
Ben forumda takım kötü diyen tek bir kişi bile görmedim. Takımın bütçesi zaten 2,5 kat artmış sezon başlamamış neden kötü densin? Bence sizin gibi tipler forumda kendini sivriltmek için böyle hayali şeyler uyduruyor. Takımın eksiklerini söylemeye devam ederek iyiki Galatasaray diyorum <3 yöneticilerimize de seslenelim; biraz olsun bütçe artırıp dengeli bir kadro yapınca bile sonuç almaya başlıyorsun ligde Vakıfbank’ın yeri sallanmaya başlıyor onları geçecek bir yapılanma yapmalısınız gelecek senelerden itibaren. Daha önce de söyledim galatasarayda normalde basket takip eden kitle daha büyüktü ama orda da işler değişecek voleybol inanılmaz bir yere geliyor. Artık bu takımın doğru yapılanması gerekiyor yani seneye şampiyon olalım da demiyorum ama final yapabilecek güçte bir kadro olmalı. Kötü sonuçlar yatırımı etkilememeli. Zamanla taraftar da artar diye ümit ediyorumSezonun başından beri ısrarla bu takımı savunan kişilere tebrikler. 4 aydır saçma sapan takım çok kötü diye algı yapmaya çalışanlar umarım bu saatten sonra bu forumda trolük yapmayı bırakır.Tebrikler takım.
Gizem hanım eski mesajlarınıza dönerseniz bence anlarsınız dediğim şeyleri 360 derece değiştiniz. Eski mesajlarınızı dönüp okuyun bence takım sağolsun bugün sadece kazanmakla kalmadı sizin gibi troleri de 360 derece değiştirdi.Ben forumda takım kötü diyen tek bir kişi bile görmedim. Takımın bütçesi zaten 2,5 kat artmış sezon başlamamış neden kötü densin? Bence sizin gibi tipler forumda kendini sivriltmek için böyle hayali şeyler uyduruyor. Takımın eksiklerini söylemeye devam ederek iyiki Galatasaray diyorum <3 yöneticilerimize de seslenelim; biraz olsun bütçe artırıp dengeli bir kadro yapınca bile sonuç almaya başlıyorsun ligde Vakıfbank’ın yeri sallanmaya başlıyor onları geçecek bir yapılanma yapmalısınız gelecek senelerden itibaren. Daha önce de söyledim galatasarayda normalde basket takip eden kitle daha büyüktü ama orda da işler değişecek voleybol inanılmaz bir yere geliyor. Artık bu takımın doğru yapılanması gerekiyor yani seneye şampiyon olalım da demiyorum ama final yapabilecek güçte bir kadro olmalı. Kötü sonuçlar yatırımı etkilememeli. Zamanla taraftar da artar diye ümit ediyorum
(180 diye düzeltelim abi.)Gizem hanım eski mesajlarınıza dönerseniz bence anlarsınız dediğim şeyleri 360 derece değiştiniz. Eski mesajlarınızı dönüp okuyun bence takım sağolsun bugün sadece kazanmakla kalmadı sizin gibi troleri de 360 derece değiştirdi.