Kızlar harikasınız. Bu ne kadar daha böyle gidecek bilmiyorum ama mücadelenizden son derece mutluyum.
Kavgalar olmuş ikisi de kovulmuş galiba.Neriman ve Ze Roberto Thy den ayrılabilirmiş. Bana kalırsa Thy bu sezon ilk 4 yapamaz bu hamleler olursa çok yetersiz kalıyor kadroları Neriman da ayrılırsa.
Gelecek açısından açıkçası Thy için iyi oldu Ze Roberto Brezilya milli kampına çevirdi takımı. Ama bu sezon için hem antrenörleri gitti hem de pç ve smaçör de tek düzgün yedekleri Neriman gitti köşeler de oyuna sokabilecekleri düzgün oyuncuları kalmadı ki as oynayan Bergman ve Anthi de çok kötü oynuyor şuan Tuğba harici katkı veren köşeleri yok şuan da.Kavgalar olmuş ikisi de kovulmuş galiba.
Neriman zaten bitmiş artık.
salonun dolması için bu yatırımı artırarak 2-3 sene devam ettirmek lazım yoksa dolmayacak ben artık buna eminim. 2 sene sonra voleybol seyircimiz olur derbilerde vsde ua da gelir. 3.lük için ise bence biraz daha beklemekte fayda var. Henüz 4 maç oynadık en azından ilk yarıyı böyle bitirmeyi bekleyelim derim. Bakalım takviye gelecek mi? Gelen takviyenin seviyesi ne olacak vs o da önemliBu takim için artık gözüken 3.luk doğal sıra oldu; biz nasil ilk 2 yaparız onu düşünmemiz lazım ama salonu doldurarak başlayabiliriz taraftar olarak...
Gerektiği kadar seyirci gelir. Sen kafanı yortma böyle şeylere.Cumartesi günü saat 1, futbol maçı yok bakalım salon ne kadar dolu olacak…
2500 kişi gelse neden 5000 gelmiyor, 5000 kişi gelse neden 10000 gelmiyor dersin sen.şube taraftar salona gelsin diye sosyal medya paylaşımları yapıyor üstüne öğrencilere indirimli gişe satışları da olacakmış buna rağmen salon dolmazsa yazık yani… bakın 5000 kişi olsun demiyorum ama 2500 kişi olmalı en azından ben Galatasaray’a 500 kişilik tribünleri layık görmüyorum görenler zaten bunu sorun olarak da görmüyor onlara hava hoş.