2024-2025 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

🏆 Sultanlar Ligi Hücumda Smaçörler
💥 Hücum % - Verim % ( 40+ Top )

🇧🇷 Ana C. %55.0 - %51.7 ( 60 )
🇷🇺 Markova %51.9 – %39.4 ( 104 )
🇹🇷 Meliha %47.5 - %37.5 ( 40 )
🇹🇷 İlkin %46.1 – %24.7 ( 89 )
🇹🇷 Yaprak %45.3 – %24.5 ( 53 )
🇹🇷 Tuğba %45.1 – %26.8 ( 82 )
🇷🇸 Busa %44.8 - %29.3 ( 116 )
🇵🇱 Czyrnianska %43.0 – %23.7 ( 135 )
🇹🇷 Saliha %41.4 - %30.3 ( 99 )
🇷🇸 Dangubic %40.9 – %24.2 ( 66 )

Kavgalar olmuş ikisi de kovulmuş galiba.

Neriman zaten bitmiş artık.
Gelecek açısından açıkçası Thy için iyi oldu Ze Roberto Brezilya milli kampına çevirdi takımı. Ama bu sezon için hem antrenörleri gitti hem de pç ve smaçör de tek düzgün yedekleri Neriman gitti köşeler de oyuna sokabilecekleri düzgün oyuncuları kalmadı ki as oynayan Bergman ve Anthi de çok kötü oynuyor şuan Tuğba harici katkı veren köşeleri yok şuan da.

Bu takim için artık gözüken 3.luk doğal sıra oldu; biz nasil ilk 2 yaparız onu düşünmemiz lazım ama salonu doldurarak başlayabiliriz taraftar olarak...
salonun dolması için bu yatırımı artırarak 2-3 sene devam ettirmek lazım yoksa dolmayacak ben artık buna eminim. 2 sene sonra voleybol seyircimiz olur derbilerde vsde ua da gelir. 3.lük için ise bence biraz daha beklemekte fayda var. Henüz 4 maç oynadık en azından ilk yarıyı böyle bitirmeyi bekleyelim derim. Bakalım takviye gelecek mi? Gelen takviyenin seviyesi ne olacak vs o da önemli

Bence lig sıralamamız tamamen Vakıfın durumuna bağlı.Şuan ki form durumları ile şampiyon bile olabiliriz ama mallesef bu lig boyu böyle gitmeyecek.Eczacı da Amerikalı smaçör gelince ve takım biraz daha oturdukça tehlikeli bir takım olacaktır.Fenere Arina dönecek bence bu ikiliyi geçmemiz çok zor gibi ama Vakıf da şöyle bir durum var.Gui bu takımı oturtursa çok iş yapar belki final oynar ama Gui manşet sorununu bu takım da çözemezse bence 3. olabiliriz.Vakıfa bağlı 3-4 arası biter bence sezon ama herşey için çok erken daha süpriz sakatlıklar falan olursa işler değişir.

Öncelikle tebrikler kızlar. Yine bir 3-0 ve 11 maça çıkan mükemmel bir seri.

Dünkü maç sonunda, hem sevindim, hem üzüldüm hem de çok kızdım. Volleystation uzun süre istatistikleri paylaşmadı. Bu, öncelikle hayal kırıklığı idi ama sonrasında çok kızdım çünkü uzun süre paylaşılmayan istatistikler de bu kez yanlış çıktı. Bu nedenledir ki dünden itibaren, bilgisayar önünde maçı tam 4 kez izledim ve her anında not alarak, belli pozisyonları yeniden oynatarak, takımımızda kimin ne yaptığına baktım. Öncelikle kızgınlığım, İlkin'in 1 blokunun Timmerman'a yazılması ve bir diğeri de İlkin'e haksız yere 1 servis karşılama hatası yazılmış olması idi. Neyse ki, istatistikler üzerinde çalışırken İlkin'in blokunun hanesine yazıldığını ve bloklardaki dağılımın doğru bir şekilde yapılmış olduğunu gördüm. Diğer tüm istatistikler ise İlkin'e yazılan servis karşılama hatası dışında doğru. Aslında İlkin'e yazılan hücum hatası, 3. sette Bongaerts'in uzun ve oldukça yüksek pas'ına yetişememesinden yazılmış ki bu da tartışılabilir ama sonuçta İlkin ancak parmağının ucu ile dokunabildiğinden, İlkin'e yazılan zamanlama hatası diyebiliriz ancak ben servis karşılama hatası görmedim. Hatalı manşet almadığı gibi, rakibin 3 ace'inde topa İlkin'den daha yakın olanlar, Eylül ve Kalandadze idi ki, bu hatalar da onların hanesine yazılmış. Yani benim gördüğüm, İlkin 0 karşılama hatası ile bitirmiş. Siz herhangi bir hata görmüşseniz, lütfen beni uyarınız.

Gelelim sevincime. Tabii ki, takımın maça başladığı ilk anlar haricinde, takımın mücadele gücü, takım savunmasındaki başarılı müdahaleler, Ayçin'in kendine gelmesi, Kalandadze'nin hücumdaki hatasız oyunu (keşke top öldürme yüzdesi %40 ve üzeri olsaydı, yani hücumda 8 yerine hatasız 10 sayı olabilseydi) ve hatta zor topları çıkarmadaki başarısı, takımın sürekli olarak oyunu kontrolünde tutması, serviste daha az hata yaparak bolca (11) ace çıkarması ve set sonlarını oldukça iyi oynaması, sevindirici ve dikkate değerdi.

Üzüntüm ise, servis karşılamada bir türlü toparlanamayışımız ve hala çok düşük yüzdelerle oynamamız ki, bu durum, çok daha rahat kazanabileceğimiz maçları, çok daha fazla efor sarfederek kazanmamıza neden oluyor ve önceden de bahsettiğim gibi, organize olabilen üst düzey takımlara karşı yumuşak karnımızı işaret ediyor. Bu, eğer böyle devam ederse, bir yerde mutlaka tökezleyeceğiz. İlk 3 takım arasında olabilmek için, bu zaafımızı en kısa zamanda gidermemiz gerekiyor. İlkin'in %33 pozitif ve %7 kusursuz karşılaması ile Kalandadze'nin %40 pozitif ve %5 kusursuz karşılamaları, gerçekten şaka gibi. Eylül %50 pozitif %30 kusursuz gibi bir yüzde ile oynamasa, neredeyse, servis karşılayamayacaktık. El insaf. Bu çok riskli bir durum. Özel çalışma'mı yapılır, ne yapılır bilemem ama bu durumun süratle düzeltilmesi gerekir. Geçen yıl %54 Pozitif karşılamayla Gabi ile yarışan İlkin'in, karbon kağıdı konmuş gibi, son iki maçta %33 pozitif ve %7 mükemmel karşılama düzeyinde oynaması, gerçekten endişe verici. Hem İlkin, Hem Lazovic, hem de Kalandadze'nin, bu alanda süratle toparlanması gerekiyor.

şube taraftar salona gelsin diye sosyal medya paylaşımları yapıyor üstüne öğrencilere indirimli gişe satışları da olacakmış buna rağmen salon dolmazsa yazık yani… bakın 5000 kişi olsun demiyorum ama 2500 kişi olmalı en azından ben Galatasaray’a 500 kişilik tribünleri layık görmüyorum görenler zaten bunu sorun olarak da görmüyor onlara hava hoş.

şube taraftar salona gelsin diye sosyal medya paylaşımları yapıyor üstüne öğrencilere indirimli gişe satışları da olacakmış buna rağmen salon dolmazsa yazık yani… bakın 5000 kişi olsun demiyorum ama 2500 kişi olmalı en azından ben Galatasaray’a 500 kişilik tribünleri layık görmüyorum görenler zaten bunu sorun olarak da görmüyor onlara hava hoş.
2500 kişi gelse neden 5000 gelmiyor, 5000 kişi gelse neden 10000 gelmiyor dersin sen.

Cev sadece şampiyonalar liginde olan takımlara özel oyuncu bedeli belirledi oyüzden bizim oyuncularımız yok ama Türkler listeyi doldurmuş gurur verici.

⚡ CEV Fantasy Game x En Değerli Liberolar

🇹🇷 7.0m £ - Gizem
🇹🇷 7.0m £ - Simge
🇹🇷 7.0m £ - Ayça
🇮🇹 7.0m £ - De Gennaro
🇮🇹 7.0m £ - Parrocchiale
🇩🇴 7.0m £ - Castillo
🇯🇵 6.0m £ - Fukudome
🇮🇹 6.0m £ - Bardaro
🇹🇷 5.5m £ - Özlem

⚡ CEV Fantasy Game x En Değerli Pasörler

🇹🇷 7.0m £ - Cansu