2024-2025 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

⚡ CEV Fantasy Game x En Değerli Ortalar

🇹🇷 11.0m £ - Zehra
🇧🇷 11.0m £ - Carol
🇹🇷 10.5m £ - Eda
🇵🇱 10.5m £ - Korneluk
🇮🇹 10.5m £ - Lubian
🇮🇹 10.0m £ - Danesi
🇮🇹 10.0m £ - Fahr
🇺🇸 10.0m £ - Rettke
🇷🇸 9.5m £ - Stevanovic
🇹🇷 9.0m £ - Aslı
🇹🇷 9.0m £ - Jack
🇮🇹 8.5m £ - Chirichella
🇳🇱 8.0m £ - Baijens
🇹🇷 7.5m £ - Bahar
🇨🇳 7.5m £ - Yuan

⚡ CEV Fantasy Game x En Değerli Çaprazlar

🇷🇸 15.0m £ - Boskovic
🇮🇹 15.0m £ - Egonu
🇹🇷 14.0m £ - Vargas
🇸🇪 14.0m £ - Haak
🇮🇹 13.0m £ - Antropova
🇺🇸 12.5m £ - Rivers
🇨🇦 12.0m £ - Van Ryk

⚡ CEV Fantasy Game x En Değerli Smaçörler

🇧🇷 13.0m £ - Gabi
🇵🇱 12.5m £ - Stysiak
🇹🇷 12.0m £ - Hande
🇺🇸 12.0m £ - Frantti
🇧🇪 11.5m £ - Herbots
🇧🇷 11.0m £ - Ana Cristina
🇮🇹 11.0m £ - Sylla
🇨🇦 11.0m £ - Gray
🇫🇷 9.5m £ - Cazaute
🇮🇹 9.0m £ - Bosetti
🇵🇱 9.0m £ - Lukasik
🇷🇺 9.0m £ - Kotikova
🇹🇷 8.5m £ - Meliha
🇹🇷 8.5m £ - Derya
🇷🇺 8.5m £ - Markova
🇺🇸 8.5m £ - Kipp
🇮🇹 8.5m £ - Pietrini
🇳🇱 8.5m £ - Daalderop
🇺🇸 8.5m £ - Lanier
🇺🇸 8.5m £ - Bajema
🇺🇸 8.5m £ - Ruddins

Emeğine yazık olmuş Halil kardeşim. Tamamen extra maddi hedefleri olan, bilen ve bilmeyenin dahil olduğu, son derece boş bir rank sistemi. Temeli güya oynadığı takımın başarısı yada bireysel ödül üzerine temellendirilmeye çalışılan, daha çok reklam ve popülarite üzerine şekillendirilmiş ve yönlendirilmiş bir platformdan süzülen, hiçbir geçerlilik ve anlamı olmayan bir sıralama.

O kadar saçma birşey ki, hayatında smaçör oynamamış Kendall Kipp ve Stysiak en değerli smaçör olmuş, profesyonel kariyerine yeni başlayan ve henüz elle tutulan bir başarısı olmayan, kurşun gibi ağır bloksuz Rettke, en iyi ortalar içerisinde.

Daha fazla yoruma ve kafa yormaya değmez. Tuğba, Neriman ve özellikle Bergman'ı da bu listelere dahil etseler, tamam olacakmış :ROFLMAO:

Fileye temas programına göre Sultanlar Ligi ilk 4 haftanın en iyi kadrosu:
Pasör: Bongaerts(Galatasaray)
Pasör Çaprazı:Vargas(Fenerbahçe)
Smaçör:Ana Cristina(Fenerbahçe)
Smaçör: İlkin Aydın(Galatasaray) - BUSA
Orta oyuncu:Timmerman(Galatasaray)
Orta oyuncu:Zehra Güneş(Vakıfbank)
Libero:Eylül Yatgın(Galatasaray)
Öncelikle, böyle bir programın olduğundan haberdar ettiğin için çok teşekkürler. Paylaşımın üzerine ben de oturup izledim. İlk programları imiş. Açık söylemek gerekirse, bende biraz hayal kırıklığı yarattı. Adeta, elektrikler kesik olduğundan sınavına çalışmamış çocuklar gibiydiler. Önlerinde ne doğru dürüst bir not, ne referans olabilecek kaynak olmadan, tamamen geyik muhabbetine dönüşmüş, senkronize olamamış, vıyır vıyır bir program olmuş. Buradaki forumda, herhangi bir arkadaş yapacak olsa, eminim çatır çatır daha başarılı bir program yapabilirdi. Umarım bundan sonraki programları, bu ilk programdan çok daha başarılı olur ve Her Daim Voleybol gibi, gümbür gümbür, net ve çarpıcı, akıcı, verilere dayanan ve hiç sıkılmadan izlenebilir bir program yaparlar.

Bu arada, bir kez daha izlerseniz, ilk İlkin demişler ama sonradan kararsız kalmışlar ve sonra da Busa demişler. Yani İlkin yerine Busa'yı seçmişler. Bu gelgit bile ne kadar hazırlıksız olduklarını gösteriyor.. Ben olsam, kesinlikle İlkin demezdim. Hücumda evet. Önemli anlarda devreye girip takımı canlandırdı ve ilk Vakıf maçı hariç, hücumda son derece başarılı ve daha da önemlisi istikrarlı. Savunmada oldukça başarılı. Serviste, geçmiş hatalarını tekrarlamazsa etkili ama özellikle lig maçlarında, servis karşılamada adeta yokları oynuyor. Bu da hem kendisi, hem takım adına bir handikap. Geçen yıl, hem servis karşılamada hem hücumda çok etkili idi. Geçen yıla göre, servis karşılamada geriye giderken, savunmada olumlu yönde koca bir adım attı. Hücumda ise, istikrarını koruyor.

Bu arada, hangi kaynağa dayanarak, taraftarlarımızın Fener'i ezeriz bir 3-0 daha yaparız gibi yorumlar yaptığını söylemeleri de son derece yanlış. Eğer izlenimleri, sadece X'e dayalı ise, bu da yanlış olmuş. En azından, bu foruma bakarak, taraftarın konuya bakışını, daha objektif olarak değerlendirebilirlerdi. Bu forumda, en doğru tabirle ve çoğunlukla, ihtiyatlı bir iyimserlik var ve yeni takımımızla tabii ki mutluyuz ve aldığı başarılı sonuçlarla gurur duyuyoruz ama hiçbirşeyi de abartmamak lazım. Voleybolda, son düdüğe kadar ne olacağı belli olmaz. Kim daha iyi organize olur ve kim gününde ise, başarıya bir adım daha yakındır.

Son düzenleme:
Bu maçta Lazovic yerine Kalandadze oynamalı bence. Önceki maç iyi sinyaller verdi sadece manşeti sıkıntıydı ama normal kariyerinde iyi manşet alan hatta bir çok turnuva da en iyi manşet alan oyuncu seçildiğini biliyoruz. Servis blok alanında bence çok etkiliydi blok üstü hücum edebilen 1.86 bir smaçör olması da bir artı bence Bahçelievler maçında denenip bu maçta da iyi oynarsa Fener maçında Lazovic yerine oynamalı. Ama Hernandez biraz garantici davranıyor şuan Lazovic ile başlar Fener maçına gibi duruyor.

Bu maçta Lazovic yerine Kalandadze oynamalı bence. Önceki maç iyi sinyaller verdi sadece manşeti sıkıntıydı ama normal kariyerinde iyi manşet alan hatta bir çok turnuva da en iyi manşet alan oyuncu seçildiğini biliyoruz. Servis blok alanında bence çok etkiliydi blok üstü hücum edebilen 1.86 bir smaçör olması da bir artı bence Bahçelievler maçında denenip bu maçta da iyi oynarsa Fener maçında Lazovic yerine oynamalı. Ama Hernandez biraz garantici davranıyor şuan Lazovic ile başlar Fener maçına gibi duruyor.
Güzel bir yorum ama bana kalırsa, kimin oynadığından daha önemli olanı, kimin nerede ne kadar katkı yapacağı ve nasıl performans göstereceği önemli. Koç, tabii ki en doğru kadroyu çıkarmaya çalışacak ama dikkat etmesi gereken konu, iki maç öncesinde olduğu gibi, çok da verimli oynayamayan oyuncu veya oyuncular üzerinde maç sonuna kadar ısrarcı olmaması. Lazoviç ile başlamasında sorun görmüyorum. Sonuçta hafta içi maç oynamadı ve dinlendi. Bu maçta, başarılı olabilir ancak istenen performans alınamazsa, Kalandadze ile rotasyona girmeli. Bu, genelde herkes için düşünülmesi gereken bir uygulama.

Bu arada Kalandadze ana dili gibi Türkçe konuşuyor ailesinde bir Türk bağı olabilir. Eğer böyle bir şey varsa acilen Eczacının Jack de yaptığı gibi Kalandadze Türk vatandaşı olsun diye çabalamalı bence kulüp aşırı ferahlatır bizi böyle bir şey olursa hem Alexia hem Kalandadze.

Batum şehri ve başkenti olduğu Acara (Acaristan) Cumhuriyeti 1921 tarihli Moskova ve Kars Antlaşmaları ile Türkçe konuşulması, okul, basın yayın gibi konular başta olmak üzere devletin Türk kültürüne bağlı kalması şartı ile SSCB içerisindeki Gürcistan Cumhuriyetine bırakıldı. 2008 tarihli Gürcü-Rus savaşında Güney Osetya işgal edilince Gürsu halk Acara' ya göç etti ve şu anda Türk ve Türk dili konuşan halk azınlık duruma düştü ve öyle ki artık Cuma namazı dışında ezan sesi yüksek sesle duyulmaz oldu.
Antlaşma zamanı sınır belirlenirken bölgede 6 Gürcü köyünün Türkiye' de (Artvin) ve 12 Türk köyünün de Gürcistan'da (Batum) kalma kararı verilen halk oylaması oldu. Artvin Macahel tarafında o köylerden değilseniz iki ülke sınırı nerede başlar ve biter ayırt bile edemezsiniz. Kışın aylarca yollar kapanır ve hastalanan köylüler Batum üzerinden İlçe merkezine geçer. Her Artvinli biraz Batumlu, her Batumlu biraz Artvinlidir. Ayrıca hemen her Gürcü ailesinde, bağımsızlıklarını kazandıkları 90'lardan bu yana evlilik, ticaret, eğitim gibi nedenlerle Türkiye ile güçlü bağları olan ferti vardır ve Türkçe çok yaygındır. Pek çok sporcu altyapı eğitimini de Artvin, Rize ve Trabzon kulüplerine almıştır. Kalandadze aile geçmişi de bu dönemlerle bağlantılı olabilir belkide. Böyle bir bağ varsa Türk vatandaşı olma hakkı var, bu hakkı kullanan çoooook Gürcü-Türk var her iki ülkede.

Son düzenleme:
Kalandadze Türk yapılır mı bilmem ama yapılırsa bir dünya yıldızı power smaçör Sude yerine. Alexia ya yedek de iyi bir yabancı pç çeker zirve yarışına ortak oluruz.Atıyorum Kalandadze Türk oldu diyelim Smaçöre Sude yerine Tolok pasör çaprazına Yasemin yerine Logan yada Nilüferin Polonyalı pasör çaprazı alınır geri kalan kadro aynı kalırsa zirve yarışına dahil olur seneye bu takım.

Alexia bugün çok iyi Bongaerts ile çok iyi anlaşıyor nazar değmesin. Yine ilkin ve timmerman kendi ortalamalarında gayet yeterli oynuyorlar. Ancak lazovicle bu iş olmaz daha önce defalarca kez dediğim gibi. Smaçör rotasyonunda cidd hatalarımız var ilkinin yanına kalandadzeden daha iyi hücum eden power smaçör, ilkinle power smaçörün yedeğinde de bu ikili servis karşılamada ve savunmada kötü gittiğinde oyuna girecek, lazovicten daha iyi servis karşılayan bir smaçör lazımdı. Eğer ilkinin çaprazına gabi almıyorsanız orada kötü manşetinde bile skor üretecek bir smaçörünüz olmalı.

Terminatör Alexia. Servis karşılamaya hoşgeldin İlkin. %70 pozitif %22 Kusursuz. Harika performans. Daha da ötesi, yine düşmeyen çift sayı skor performansı.

Takım olarak, hiçbir maçta, skor ne olursa olsun, düşmeyen bir özgüven ve çok iyi oynanan set sonları. Yasemin'den de iyi performans.

Değişiklik düşünülmesi gereken tek oyuncu performansı Timmerman/Ayçin değişikliği olabilirdi.

Gözümüz, gönlümüz bir kez daha açıldı. Güle oynaya bir galibiyet daha. Teşekkürler Cim Bom.