2024-2025 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

🎙️ Galatasaray Daikin Takım Menajeri Neşve Büyükbayram (@15nesh15), Kürsü'de aktardı.

🟡🔴 "İlk dörtte yer alıp gelecek sezon 🇪🇺CEV Kupası’nda mücadele etmek istiyoruz!"

🗣️ Galatasaray Daikin menajeri Nevşe Büyükbayram:

“Bu sezon üç kulvarda yarışmıyoruz, ama hedeflerimiz net. 🇹🇷🏅Kupa Voley’de çeyrek finaldeyiz, ilk dörde kalarak adım adım ilerlemek istiyoruz."

"Sultanlar Ligi’nde ise güçlü rakipler ve uzun bir maraton var; ilk dörtte yer alıp gelecek sezon CEV Kupası’nda mücadele etmek istiyoruz. Şampiyonlar Ligi de mümkün olabilir, ama ilk dörtte kendimizi garantiye aldıktan sonrası sürprizlere açık."

"🇪🇺🏆 Challenge Cup’ta hedefimiz ise finale yükselip kulübümüze kupa getirmek. Her maçta bu hedefler doğrultusunda elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz ve ilginin farkındayız. Bu ilgiyi boşa çıkarmamak için kararlıyız!”

Son düzenleme:
Çok çok kritik bir maça çıkıyoruz. O kadar önemli ki bu maçı net bir skorla geçersek benden mutlusu yok. Kaybedersek çok şey kaybederiz kazanırsak pek çok şey kazanırız öyle bir maç

Timmerman yoksa bütün oyun etkileniyor Thy de alabilir umarım Ayçin bu maç eski performansını gösterir.Normal de Ayçini beğenirim ama Bongaerts ile anlaşamıyor sanki kaliteli paslar alıyor ama Timmerman gibi doğru şekilde yönetemiyor topu.

Alexia Tuğba’nın bloğunu geçemiyor dangubic anthiyi ayçin kurşundan top öldüremiyor ya bu takım kimle top öldürecek yani sayı almamız için ıkına ıkına sürekli defans mı yapacağız. Bir orta oyuncunun yokluğu bir takımın bütün hücum fonksiyonlarını etkiliyorsa sıkıntı vardır ciddi anlamda. Maalesef bu takımın bu sıkıntısını maçlar kazanıyorken de söyledim iyi izleyin toplar 4 numara,2 numara, kurşun, pipe hiçbir şekilde ölmüyor.

Vodafone Sultanlar Ligi :
Türk Hava Yolları - Galatasaray Daikin
1.set :29-27(1-0)
2.set :24-26(1-1)
3.set :23-25(1-2)
4.set :25-16(2-2)
5.set :

Son düzenleme:
İlķini çok mu abartik bilmiyorum.Servis karşılamada,top öldürmeden ve savunmada çok yaptı.Dangubic bence servis karşılamada çok zayıf.THY bu kadar servis hatası yaptığım sette,etkili olamadık.

Bu takım 4. De olamayacak. Hiç gidip transfer vs yapmasınlar bu saatten sonra anca mucizevi bir galibiyet ya da thynin mucizevi yenilgisi ile 4.olunur. Senin ne çaprazın ne 4 numaraların top öldürebiliyor tabi derin analizcilerimize göre hücumla alakalı bir sorunumuz yok :)

Seti almış olsak bile gözler Timmermanı arıyor o olsa şuan net 2-0 önde rahat bir maç izliyorduk.Umarım bu hafta ki Avrupa ligi maçında da dinlendirilip sonra döner Ayçin Bongaerts ile uyum yakalarsa belki yokluğu çok hisedilmez ama şuan net bir şekil de 4 maçtır gözler onu arıyor.