2024-2025 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Rakip takım bizim ekolden, iyi manşet iyi savunma temalı bir takım. Tabi iki gömlek gerimizde. İlk setin genelinde ve 3. setin bir bölümünde takım düşüşe geçen ivmeyi hissettirmekle birlikte, 5-6 sayı dışında iç gıdıklayan anlar olmadan maçı kazandık. Aydın BŞB maçının ardından yakın dönemin internet tabiriyle sapıtmasyon temalı kimi yazılara istinaden, bu takım yerel ligde normal sezonu 8. sırada bitirip üstüne 4 play-off galibiyeti aldığı takdirde sezonu 5. sırada bitirmek üzerinden gelecek sezon CEV Cup'a katılıyor. Yani bu sezonun bitişini işaret edecek herhangi bir mağlubiyet formu kolay kolay olamaz. Normal sezonu ilk 4'te bitirip, devamında finale kalamasak dahi seri kazanarak Şampiyonlar Ligi'ne gitme ihtimali elbette keyifli. Gel gelelim ki, Boskovic'in büyüklüğüne karşın Eczacıbaşılı oyuncuların kontratlar ve yaz başarıları bir yere kadar; burada da kazanmamız lazım diyerek içeriyi fokurdatmaları bana tekil olasılık gibi geliyor. Tabi, bu işarette bulunup hedef ilk 4 ve Şampiyonlar Ligi'dir diyen her Galatasaraylıya saygı duyuyorum.

Burhan Felek, keyifli hafta içi akşamı aktivitesi olmayı sürdürüyor. CEV Cup'ta oynamıyor olduğumuz ortamda, tüm sezonu takımın görüntüsü ve salondaki ambians üzerinden yorumlayacakken yine hayli kazanım bir akşam oldu. Davuldaki kardeşimizin dinamizmi akşamın en öne çıkan kesitiydi. :) Keza cumhuriyetin 101. yılı marşına dahi dans ederek eşlik eden Alman ablanın maç önünü salt birayla yaşadığına pek inanamıyorum. :)

Geçtiğimiz sezonki deplasman maçında mükemmel bir tribün vardı. Sezonun iz bırakan görüntülerinden olmuştu. 5 sette galibiyet gördükleri halde turu geçtiğimizi görememişlerdi. İlkin ve ileriye doğru adım atsa da halen sallandığı anlar olan Ayçin'in de işaretiyle 3-0'la turu geçmek, geçen sezona dair tribüne teşekkür olacağı gibi saha içine dair de bir hesabın kapanması anlamı taşır.