Başkalarına laf atmadan sadece kendi fikirlerinizi yazın!
Kimse kusura bakmasın ama burada 3-4 kişinin sürekli sistematik şekilde saldırısı altında olan biriyim siz de gayet bulaştınız İstanbul beyefendisi vs bilemem orasını. Burada bana saygılı olan kimseye saygısızlık etmedim ama topluca üstüme gelindi keşke o dönemlerde gs taraftarına saygılı olma zorunluluğunu hatırlasaymışsınız.
Sizin duymak istediğiniz nedir onu da anlamıyorum benim büyüklük görüşüm ne alaka mesela?
Hücum etmeyi ne zaman öğreneceğiz acaba… bu hücum performansı ile hiçbir şey başaramayız. Üstüne manşet de alamıyoruz madem manşet alamayacağız neden power smaçörümüz yok!
Bu takım 4. De olamayacak. Hiç gidip transfer vs yapmasınlar bu saatten sonra anca mucizevi bir galibiyet ya da thynin mucizevi yenilgisi ile 4.olunur. Senin ne çaprazın ne 4 numaraların top öldürebiliyor tabi derin analizcilerimize göre hücumla alakalı bir sorunumuz yok
Fenerbahçe trolü Gizem aldığımız setler de yok olup kaybettiğimiz her sette ortaya çıkarak bugün de şovunu yaptı.Şimdi ben gerçekçiyim ben Galatasaray aşığı biriyim diye cevap verecek.
Hayır anlamıyorum gülücükleri buradaki bazı çok bilen voleybol dehalarına hitaben eklediğimi anlamayacak kadar okuduğunuzu anlamıyor musunuz? Gülücük koyduğum cümlelere iyi bakın tekrar ironi yapıyorum. Ve bunu bile açıklamak durumunda olmak çok yorucu
Bir de sarı kanarya 1907 ile bir geçmişiniz varmış sanırım Gizem hanım öğrenmek üzücü oldu.
Aaa nerden öğrendiniz? Jjkkhhjkhj şaka gibi insanlar var burada ya
Maçın ve takımın değerlendirmesini bir sonraki paylaşımıma bırakarak öncelikle bir konuya açıklık getirmeyi gerekli görüyorum.
Buradaki tartışmaların artık seviyesi gittkçe düşmüş ve bazı troller, yazdıklarının arkasında bile duramayacak duruma gelmiş.
Değerli ADMİN,
Üzücü bir günde, öncelikle sizden özür dileyerek sizin iyi niyetli uyarı paylaşımınızı referans alarak Gizem denen kullanıcının, takımımıza ve belli başlı bazı oyuncularına, yerli yersiz ve hatta mesnetsiz eleştirilerine ve bana göndermelerine, voleybol bilgisini sorgulayarak yanıt vermiş ve akabinde de geçen Aydın maçı ile ilgili geniş yorumlarımı paylaşmıştım. İlgili kişi, benim yorumlarımın altına, cevaben sataşmaya devam ederek Pazar sabahı, Jjkkhhjkhj gibi garip yazım kullanarak, Sarı Kanaryalar 1907 Küçükler Takımında ve hatta Rusya'da bir dönem voleybol oynadığını yazmış, akabinde başta paylaştığım uyarınız üzerine sözkonusu paylaşımını silmiş ama eminim ki bunu, kendi kendini ele vermenin paniği ve yaşanan tartışma nedeniyle uyarınızı benim üzerime yıkmak gibi kurnazca bir niyetle yapmış. Bunu sizlerin ve bu forumda yazan/yazmayan herkesin değerlendirmesine bırakıyorum.
Kendisine karşı bile dürüst olmayan, yazdıklarının arkasında bile duramayan bir kişinin düşüncelerinin, kimler için ne kadar değeri olduğunun takdiri de, yine bu forumun katılımcılarına aittir. Şu ana kadar bu paylaşımı kaldırmasını dile getirmememin nedeni, bunun tek başına birisini eleştirmek yada birşeye kanıt göstermek için yeterli olmadığı düşüncesine sahip olmamdı. Ancak, Halil bey'in, Gizem rumuzlu bu paylaşımı önceden görmüş olması nedeni ile, bu konuyu kendince dile getirmesine vermiş olduğu alaycı yanıt da, artık bu pişkinliğin üzerine tuz biber ekti.
Sözkonusu kişinin, ne yapmaya çalıştığı ayan beyan ortada. 2021 yılından bu yana üye olan kişinin, takımımızın çok fazla iddialı olmadığı geçmiş sezonları ile ilgili tek tük paylaşımı varken yeni sezonla birlikte iddialı olduğu bir dönemde bir anda bu kadar yoğun bir ilgili ile, sürekli negatiflik yayarak, her paylaşımında sürekli saman altında buzağı arayarak saldırması, başarı (ki neye göre kime göre) ile büyüklüğü bile birbirinden ayırt edememesi sonucu aldığı tepki üzerine, tam da
Fener ağlaklığı ile kendisine bulaşıldığını iddia etmesi, yine katılımcıların takdiridir.
Bu camianın, bu tür kişilerin aklına ihtiyacı yoktur. Önce kendinle barışık olacaksın, dürüst olacaksın, sonra da söylediklerinin arkasında durup, zehir saçmayacaksın.
Bozuk saat bile günde iki kez doğruyu gösterir!