Krasnodar da yöneticiydi diye biliyorum.Hatta onların stadını yaptırdı yanlış bilmiyorsam.Krasnodara daha yakın hisediyor demek ki kendini adam parasını o kulübe döküyor çünkü.
Neden bu forumdasınız? Burası futbol forumu değil farkındaysanız biz futbol kulübüyüz gibi saçma argümanları futbol forumlarında yazın. Biz burda bu şubelere değer vermeyen taraftarların yorumlarını neden okuyoruz anlamıyorum aslaHanım efendi ben yenildik muhabbeti yapmıyorum bu branşlara sponsor olacak zengin bir Gsli yoksa, para harcanarak klubun zarara uğratılmasının gereksiz olduğu devam edileceksede tamamen amatör türklerden kurulu amatör bir takımla devam edilmesi gerektiğini söylüyorum.
Neden bu forumdasınız? Burası futbol forumu değil farkındaysanız biz futbol kulübüyüz gibi saçma argümanları futbol forumlarında yazın. Biz burda bu şubelere değer vermeyen taraftarların yorumlarını neden okuyoruz anlamıyorum asla
2 kaliteli hamle yeterli mi bilemiyorum kaliteli hamleden kastınız ne onu da bilmiyorum mesela kim kaliteli hamle olur sizce?Baştan coach değişikliği gelecek sezon için uzerine de 2 kaliteli hamle; sonrasına bakarız ama bizim kadro istikrarı yakalamamiz lazim
Bende bunu yazmak için foruma girmiştim.Eski en form da olduğu dönem ki ücretini istemeye başlamış o parayı bizim de vermemiz zor.Ama bir sponsor bulunabilir bir futbolcu alınırken 10 milyon euro maaşın neredeyse tamamını sponsorlara bölüştüren transferler yapılıyor.Muhtemelen 700-800 bin euro bandına çıkmıştır Zhu buna da sponsor bulunabilir.Çok önemli bir hamle olur Zhu hamlesi eski formunu bulmaya başladı bu sezon.Zhu imoco ile ücret konusunda anlaşamamış. Bundan daha güzel bir fırsat olamaz. Barbolini scandiccide Zhu herbots ikilisiyle oynuyordu. Zhu herbots ilkin üçlüsünü kurup çapraza lazareva çekebilirsek 3.lük için önemli bir iddiamız olur.Zhu diğer power smaçörlere kıyasla çok daha derli toplu bi smaçör. Son dönemde bilek sakatlığının kendisini geriye götürmüş olması sebebiyle nispeten düşük maaşlar aldı. Artık düzenli ve istikrarlı oynuyor imocodan fazlasını verebiliriz biz. Barbolini faktörü de olacak üstelik.
Lazarevanın 500 bin dolarlık Bahçelievler anlaşmasını bozmaya çalışan bir kulüp zhuya 600-700 bin verebilir vermeli de yoksa şansı kalmayacakBende bunu yazmak için foruma girmiştim.Eski en form da olduğu dönem ki ücretini istemeye başlamış o parayı bizim de vermemiz zor.Ama bir sponsor bulunabilir bir futbolcu alınırken 10 milyon euro maaşın neredeyse tamamını sponsorlara bölüştüren transferler yapılıyor.Muhtemelen 700-800 bin euro bandına çıkmıştır Zhu buna da sponsor bulunabilir.Çok önemli bir hamle olur Zhu hamlesi eski formunu bulmaya başladı bu sezon.
Muhammet Baylan, bence ya sen maksatlı yorum yaparak ve konuyu çarpıtarak dikkat çekmek istiyorsun yada hem geçmişte yazılanlardan ve hem de şu ana kadar savunulan fikirlerden hiçbirşey anlamamışsın. Lazareva ve Kiera isimlerini zikrederek, yine algı yaratmaya çalışıyorsun. Bari Vargas, Boskovic veya Egonu örneğini eklesen daha anlamlı olurdu.Şimdi bazı yorumları okuyunca insan Lazareva'nın yedeği var mı Tolok'un yedeği var mı Kiera'nın yedeği var mı hatta Haak'ın yedeği var mı diye düşünüyor. Tabii ki hepsinin yedeği mevcut ama takımlarını bu oyuncular taşıyor yani öyle 3 pozisyon kenara gelsin sonra yine çıkar oynar gibi bir durum söz konusu olmaz. Bu Neslihan için de, Glinka için de, Grün için de böyleydi böyle de devam eder. Alexia ne mental olarak ne oyun olarak bu seviyelerin oyuncusu değil olmadı olmayacak gibi de görünüyor ha biz ilk beş içinde kalalım Kuzeyboru'yu geçelim deniyor ise kesin olmamak ile birlikte o seviyeler için yeterli sayılabilir. Erkek takımında Jean Patry'nin pasör çaprazı oynadığı şubede kadın takımında Alexia oynuyorsa durup bir düşünmek lazım.
Bundan sonra sonraki sezon bir pasör çaprazı alınması elzem ve bu oyuncu Alexia'nın yedeği değil, yüksek mümkünse smaç servisi olan ve net top öldüren bir pasör çaprazı olmalıdır. Alexia da takımda kalacak ise yerli statüsünde oynadığı için elimizi rahatlamak adına yedek pasör çaprazı olarak devam etmelidir.
Oyuncu | Hücum | Etkinlik | Blok S. | Blok Ort | Blok Dok | Ace | Servis Etkinliği | Hayal Kırıklığı |
Alexia | 43% | 29% | 43 | 2.26 | 16 | 28 | -2% | Fener(iki maç), Kuzeyboru, Vakıf (son) |
Lazareva | 45% | 30% | 37 | 1.95 | 27 | 12 | 2% | Vakıf, Aras, Sarıyer |
Van Ryke | 48% | 31% | 24 | 1.36 | 21 | 40 | 4% | GS,(İlk maç), Eczacı, Zeren |