2024-2025 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Chieri'76 maçı beklediğim gibi geçti ve mağlubiyet geldi.
Umarım bütçe artar ve daha yarışmacı bir Galatasaray izleriz.
3-4 milyon Euro ligde şampiyonluk için yeter bence.

🇹🇷Zehra Güneş, VakıfBank'tan 45 milyon TL yani 1.25 milyon euro yıllık ücret istedi

📍Fenerbahçe, şu an için bekliyor bir teklif yapmadı Zehra Güneş için.

📍Anlaşamazsa bir girişim olabilir. Yurtdışından da isteyenler var

(@yagosabuncuoglu )

Orta oyuncu bile 1.25 ister oldu bütçeler çok artı. Zehra çok klas oyuncu laf yok ama 2 sene önceye kadar dünyanın en iyi oyuncusu Boskovic 1.5 alıyor oha çok yüksek paralar tabi eczacı bırakmaz diyorlardı. 2 yıl önce 1.5 çok fazla diye eleştiri alırken Eczacı orta oyuncular bile o rakama çakmaya başladı.

Fenerbahçe de futboldaki başarısızlığını alt branşlar ile örtmeye Ali Koç dönemini biraz daha az eleştiri alsın diye alt branşlarda başarı istiyor bence. Çünkü Zehra gelmeyecek bence ama Vakıf ile anlaşamasa Fener 1.25 vermeye hazırmış. 10 milyon Euro bütçe ayırmış olacak ozaman. Erkek basketbol kadın basketbol erkek kadın voleybol erkek kadın futbol. Bana açıkçası çok sürdürülebilir gelmiyor.

Korneluk-Hande-Orro transferleri CEV şampiyonlar ligi için yeter bence.
Vargas-Arina-Ana Cristina zaten takımda kalıyor.
Gizem-Meliha ikilisi de takımda kalırsa 10 sene sonra ilk kez CEV Şampiyonlar liginde favori fb olur.

Bizim de 2-3 milyon ayırmamız lazım seneye en azından. Çünkü voleybol gittikçe büyüyor. Yağız Sabuncuoğlu da görmüş olmalı ki artık voleybol haberleri de yapıcam dedi.

Bizim de 2-3 milyon ayırmamız lazım seneye en azından. Çünkü voleybol gittikçe büyüyor. Yağız Sabuncuoğlu da görmüş olmalı ki artık voleybol haberleri de yapıcam dedi.
3 milyonla CEV Cup'u bile alamazsın. İddialı takım kurmak için 10 milyon şart o para da bizim kulüpte yok. Biz ne holding takımıyız ne de fener gibi zengin sponsorlarımız var. Ayrıca voleybolda topu topu 5-10 tane üst düzey oyuncular var onlar da malum takımlarda. Futbol gibi değil voleybol.

10 yıldır voleybol izleyen biriyim futbola arasındaki farkı biliyorum.2-3 mesaj üste çıkarsan 2-3 milyon euro ile kupa gelmez 5-6 civarı gerekiyor onun içinde sponsor lazım dedim.Benim yazdıklarımın aynısını yazıp beni eleştirmişsin anlamadım.

Uzaktan Barbollini Bigrelli'ye az çok bilgi veriyor muhtemelen.Amerika liginde sözleşmesi olduğu için Barbollini ile imzalandı ama Barbollini gelemiyeceği için yardımcısı Bigrelli yolayıp bu sezonu çöp etti gibi duruyor.Çünkü Bigrelli Chieri maçından sonra ikinci maçta rakibi yenmemiz lazım şuan napıcaz bilmiyorum ama çözüm bulucaz dedi.Barbollini bir maçı izlesin bana hataları rakibin zayıf yönlerini söylesin demek bence bu.