2024-2025 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Chieri'76 maçı beklediğim gibi geçti ve mağlubiyet geldi.
Umarım bütçe artar ve daha yarışmacı bir Galatasaray izleriz.
3-4 milyon Euro ligde şampiyonluk için yeter bence.

🇹🇷Zehra Güneş, VakıfBank'tan 45 milyon TL yani 1.25 milyon euro yıllık ücret istedi

📍Fenerbahçe, şu an için bekliyor bir teklif yapmadı Zehra Güneş için.

📍Anlaşamazsa bir girişim olabilir. Yurtdışından da isteyenler var

(@yagosabuncuoglu )

Orta oyuncu bile 1.25 ister oldu bütçeler çok artı. Zehra çok klas oyuncu laf yok ama 2 sene önceye kadar dünyanın en iyi oyuncusu Boskovic 1.5 alıyor oha çok yüksek paralar tabi eczacı bırakmaz diyorlardı. 2 yıl önce 1.5 çok fazla diye eleştiri alırken Eczacı orta oyuncular bile o rakama çakmaya başladı.

Fenerbahçe de futboldaki başarısızlığını alt branşlar ile örtmeye Ali Koç dönemini biraz daha az eleştiri alsın diye alt branşlarda başarı istiyor bence. Çünkü Zehra gelmeyecek bence ama Vakıf ile anlaşamasa Fener 1.25 vermeye hazırmış. 10 milyon Euro bütçe ayırmış olacak ozaman. Erkek basketbol kadın basketbol erkek kadın voleybol erkek kadın futbol. Bana açıkçası çok sürdürülebilir gelmiyor.

Korneluk-Hande-Orro transferleri CEV şampiyonlar ligi için yeter bence.
Vargas-Arina-Ana Cristina zaten takımda kalıyor.
Gizem-Meliha ikilisi de takımda kalırsa 10 sene sonra ilk kez CEV Şampiyonlar liginde favori fb olur.

Bizim de 2-3 milyon ayırmamız lazım seneye en azından. Çünkü voleybol gittikçe büyüyor. Yağız Sabuncuoğlu da görmüş olmalı ki artık voleybol haberleri de yapıcam dedi.

Bizim de 2-3 milyon ayırmamız lazım seneye en azından. Çünkü voleybol gittikçe büyüyor. Yağız Sabuncuoğlu da görmüş olmalı ki artık voleybol haberleri de yapıcam dedi.
3 milyonla CEV Cup'u bile alamazsın. İddialı takım kurmak için 10 milyon şart o para da bizim kulüpte yok. Biz ne holding takımıyız ne de fener gibi zengin sponsorlarımız var. Ayrıca voleybolda topu topu 5-10 tane üst düzey oyuncular var onlar da malum takımlarda. Futbol gibi değil voleybol.

10 yıldır voleybol izleyen biriyim futbola arasındaki farkı biliyorum.2-3 mesaj üste çıkarsan 2-3 milyon euro ile kupa gelmez 5-6 civarı gerekiyor onun içinde sponsor lazım dedim.Benim yazdıklarımın aynısını yazıp beni eleştirmişsin anlamadım.

Uzaktan Barbollini Bigrelli'ye az çok bilgi veriyor muhtemelen.Amerika liginde sözleşmesi olduğu için Barbollini ile imzalandı ama Barbollini gelemiyeceği için yardımcısı Bigrelli yolayıp bu sezonu çöp etti gibi duruyor.Çünkü Bigrelli Chieri maçından sonra ikinci maçta rakibi yenmemiz lazım şuan napıcaz bilmiyorum ama çözüm bulucaz dedi.Barbollini bir maçı izlesin bana hataları rakibin zayıf yönlerini söylesin demek bence bu.

Saliha Zerenden 500 bin euro alacakmış.Türk oyuncular gereksiz yüksek paralar istemeye başladı.İlkinin 300 bin euro'ya oynadığı ortamda milli takım kadrosuna giremeyen Saliha 500 bin alıyor.Yerli oyuncular biraz şımartıldı bence maaş konusunda 3 yabancı oynayabildiği için kafa takımlar kapabilmek için piyasa yükseltiyor.

İlkin yeni sözleşme de Hande 800 bin civarı alıyor Saliha 500 bine çıkmış.Bilgim yok ama Ebrar da yüksek bir para alıyordur.İlkin de 500 bin istiyorum derse kimse bir şey diyemez.Çok yükseldi piyasa.

Bize ne Fenerbahçe'den? Bir önceki sayfada Fenerbahçe 1 değil 5 olsa her şey normal gelecek gibi bir şey diyen arkadaş vardı gerçekten doğru galiba. Hala Fenerbahçe o kadar para harcayıp başarısız olursa konuşuluyor. Şampiyon olursa da o paraya normal diye kendimizi avutacağız. Öyle yada böyle en üste seviyede oynuyorlar biz önce bir oralara çıkalım? Bizden fazla para harcamayan Chieri'ye biz rakip olamıyoruz ama hala onlarda olamazsa ne olur muhabbeti.

Şimdi ciddi para verdikleri 3 oyuncu Vargas, Arina, Ana'yı ufacık yaşta aldılar ve bir planın peşinde gittiler SB menajerlik şirketiyle beraber. Beğen veya beğenme, başarılı bul veya bulma bu bir strateji, bir plan. Bizim planımız ne? Yüksek para harcamayalım, ne düşük paraya ne peki? Lig ilk 3'ünü geçtim Chieri'yle mücadele etmek için ne planımız var? Olduğumuz seviyenin en iyisi olmak için bile bir plan yok her şey günlük değişiyor. Yaşadığımız antrenör rezaletinin yüksek bütçelerle ne alakası var mesela?

Burda hiçbir zaman Fenerbahçe konuşmadık bazı troller yüzünden durmadan takımı savunmak için konusu açılıyor o kişilerde ceza yedi zaten.Sb Vargas Arina Ana konusunu zaten en ince ayrtıntsına kadar Terzic dönemini anlatıp bizim de Barbollini ile bu tarz bir şeye başlamamız gerektiğini defalarca yazdım dönüp okuyabilirsiniz.Takım dan okuyanlar vardır diye 100 tane oyuncu önerdik.Antrenör rezaletini en çok eleştereyen kişiyim.Hani forum da tek kelime okumadan yorum yazma.Ve açık ve net Fenerbahçe en çok harcadığı parananın hakkını alamayan kulüp voleybolda.Sadece Arina Vargas ve Ana yüksek bütçelere oynamıyor bence biraz takip et.Niye bu kadar canınızı yaktı Fenerbahçe harcadığı paranın hakkını alamıyor demek anlamadım.

Şampiyonluk için minimum 5 lazim, yapılamaz mı yapılır ama bunun getirisi olmayacağını bilmek lazım önce kabullenmek...
Birde bu parayı harcayınca basaramazsak neler olur kulup içerisinde onu karşılayabilmek lazim.
97-98 sezonu Faruk Baskan L.Daniels, Orhun Ene, A Bonner... kadroya para harcayıp ceyrek finalde elenince muhasebesel yargı Başkanlıktan ediyordu; benzeri 2008-2009 da M.Gurovic, D.Milojevic, A.Zizic kadrosuyla oluşan sonucla Adnan Polata yapıldı.
O yüzden hep diyorum önce salon sonra güçlü sponsor sonra bütçe artmalı istikrar olmalı her branşta.

Burda hiçbir zaman Fenerbahçe konuşmadık bazı troller yüzünden durmadan takımı savunmak için konusu açılıyor o kişilerde ceza yedi zaten.Sb Vargas Arina Ana konusunu zaten en ince ayrtıntsına kadar Terzic dönemini anlatıp bizim de Barbollini ile bu tarz bir şeye başlamamız gerektiğini defalarca yazdım dönüp okuyabilirsiniz.Takım dan okuyanlar vardır diye 100 tane oyuncu önerdik.Antrenör rezaletini en çok eleştereyen kişiyim.Hani forum da tek kelime okumadan yorum yazma.Ve açık ve net Fenerbahçe en çok harcadığı parananın hakkını alamayan kulüp voleybolda.Sadece Arina Vargas ve Ana yüksek bütçelere oynamıyor bence biraz takip et.Niye bu kadar canınızı yaktı Fenerbahçe harcadığı paranın hakkını alamıyor demek anlamadım.
Şöyle bir şey de var Fener seneye şampiyonlar ligi alamazsa da bence wow ne güzel kadro ya demesin.Belki voleybol tarihinin en pahalı kadrosu kuruluyor.Bu kadroyla İmoco geçemezlerse bence buda parayı boşa harcamak.Bu sene de İmoco başkanı biz 5 milyon harcadık kadroya.Ama Eczacı ve Feneri işaret ederek onlar bizden daha yüksek bütçelerle çıktı demişti.Fener o kadar para harcamasına rağmen şampiyonlar ligi alamaz muhtemelen max ligi alır.Senelerdir yatırım yapıyorlar ama yaptıkları yatırımın karşılığını alamıyorlar.

Fenerbahçe de futboldaki başarısızlığını alt branşlar ile örtmeye Ali Koç dönemini biraz daha az eleştiri alsın diye alt branşlarda başarı istiyor bence. Çünkü Zehra gelmeyecek bence ama Vakıf ile anlaşamasa Fener 1.25 vermeye hazırmış. 10 milyon Euro bütçe ayırmış olacak ozaman. Erkek basketbol kadın basketbol erkek kadın voleybol erkek kadın futbol. Bana açıkçası çok sürdürülebilir gelmiyor.
Bu Fener'i konuşmadığınız haliniz maşallah. Hande üzerinden para vesaire olan mesajları da almadım. Fenerbahçe istediğini alamazsa bize ne diyorum hemen mesaj sonuna size ne dokundu filan? Bana dokunan bir şey yok inşallah şampiyon olmasınlar da konumuzla ne alakası var diyorum, Fenerbahçe'nin istediğini alması, almamasının? Sizin özelinizde başka bir şeyi eleştirmediniz de demiyorum zaten. Fakat ben sıkıldım o bu Fener'i yendi, yeniyor muhabbetinden. Basketbolda da, voleybolda da aynı şey. Onların belki istediklerini alamaması bizim de lanetimiz oluyor başkası yendi diye mutlu olunuyor günün sonunda. Şampiyon olsalar belki biraz yatırım arttırmak zorunda kalır bu yönetimler.

Fenerbahçe konuşma sebebimiz trollere verilen mesajlar dediğim gibi hepsi birilerine cevap aslında.Geçmiş sayfalara girip baksanız anlarsınız.Kendileri ceza aldı zaten sonunda sadece Fener güzelemesi yapmak için giriyorlardı çünkü.Normalde yoksa Fener mesajı önceki sezon da bu forum vardı hiç olmazdı bir troll sızdı sadece fener muhabetti açıyor sağolsun.