3 milyonla CEV Cup'u bile alamazsın. İddialı takım kurmak için 10 milyon şart o para da bizim kulüpte yok. Biz ne holding takımıyız ne de fener gibi zengin sponsorlarımız var. Ayrıca voleybolda topu topu 5-10 tane üst düzey oyuncular var onlar da malum takımlarda. Futbol gibi değil voleybol.Bizim de 2-3 milyon ayırmamız lazım seneye en azından. Çünkü voleybol gittikçe büyüyor. Yağız Sabuncuoğlu da görmüş olmalı ki artık voleybol haberleri de yapıcam dedi.
.3-4 milyon şuan yetmez. En az 5-6 gözden çıkarmak lazım bütçeler çok artı. Sponsor ile ilerlemek şart artık.
Burda hiçbir zaman Fenerbahçe konuşmadık bazı troller yüzünden durmadan takımı savunmak için konusu açılıyor o kişilerde ceza yedi zaten.Sb Vargas Arina Ana konusunu zaten en ince ayrtıntsına kadar Terzic dönemini anlatıp bizim de Barbollini ile bu tarz bir şeye başlamamız gerektiğini defalarca yazdım dönüp okuyabilirsiniz.Takım dan okuyanlar vardır diye 100 tane oyuncu önerdik.Antrenör rezaletini en çok eleştereyen kişiyim.Hani forum da tek kelime okumadan yorum yazma.Ve açık ve net Fenerbahçe en çok harcadığı parananın hakkını alamayan kulüp voleybolda.Sadece Arina Vargas ve Ana yüksek bütçelere oynamıyor bence biraz takip et.Niye bu kadar canınızı yaktı Fenerbahçe harcadığı paranın hakkını alamıyor demek anlamadım.
Şöyle bir şey de var Fener seneye şampiyonlar ligi alamazsa da bence wow ne güzel kadro ya demesin.Belki voleybol tarihinin en pahalı kadrosu kuruluyor.Bu kadroyla İmoco geçemezlerse bence buda parayı boşa harcamak.Bu sene de İmoco başkanı biz 5 milyon harcadık kadroya.Ama Eczacı ve Feneri işaret ederek onlar bizden daha yüksek bütçelerle çıktı demişti.Fener o kadar para harcamasına rağmen şampiyonlar ligi alamaz muhtemelen max ligi alır.Senelerdir yatırım yapıyorlar ama yaptıkları yatırımın karşılığını alamıyorlar.
Bu Fener'i konuşmadığınız haliniz maşallah. Hande üzerinden para vesaire olan mesajları da almadım. Fenerbahçe istediğini alamazsa bize ne diyorum hemen mesaj sonuna size ne dokundu filan? Bana dokunan bir şey yok inşallah şampiyon olmasınlar da konumuzla ne alakası var diyorum, Fenerbahçe'nin istediğini alması, almamasının? Sizin özelinizde başka bir şeyi eleştirmediniz de demiyorum zaten. Fakat ben sıkıldım o bu Fener'i yendi, yeniyor muhabbetinden. Basketbolda da, voleybolda da aynı şey. Onların belki istediklerini alamaması bizim de lanetimiz oluyor başkası yendi diye mutlu olunuyor günün sonunda. Şampiyon olsalar belki biraz yatırım arttırmak zorunda kalır bu yönetimler.Fenerbahçe de futboldaki başarısızlığını alt branşlar ile örtmeye Ali Koç dönemini biraz daha az eleştiri alsın diye alt branşlarda başarı istiyor bence. Çünkü Zehra gelmeyecek bence ama Vakıf ile anlaşamasa Fener 1.25 vermeye hazırmış. 10 milyon Euro bütçe ayırmış olacak ozaman. Erkek basketbol kadın basketbol erkek kadın voleybol erkek kadın futbol. Bana açıkçası çok sürdürülebilir gelmiyor.