Bu kadrodan benim beklentim; lig ve kupanın toplamında Fenerbahçe ve Vakıfbank'a karşı galibiyet, Eczacıbaşı'na karşı da tercihen birden fazla galibiyet çıkarması. 2019-2020'de Gizem Hanım'ın vurguladığı gibi hücumcu smaçörle oynamak iç sahada Fenerbahçe derbisi galibiyeti getirmişti. Vargas yine sahadaydı üstelik.
İtalya Ligi'nin finansal akışın sınırlı olduğu zamanlarda ortaya çıkardığı bilfiil yer savunması yapan takımları izlemek bana keyif veriyor. Fakat öncelik sonuçtur. Piyasada, pazarda Lazovic'e kıyasla öncül bir seçenek dikkat çekiyorsa elbette yönelim gösterilsin. Zeren Group, şayet iş hukukunda da sorun yaratacak bir isim benzerliği yoksa Karadağ'ın ilk Starbucks'ını açacak olan finans topluluğu. Bilimselliği çok tartışmalı İşletme derslerinde yıllar boyu anlatılacak bir risk alıyorlar Balkanlara kahve zinciri sokarak, üstelik markanın ekonomi-politikteki karşılığı bu haldeyken. İlk 3'e karşı toplam 3-4 galibiyet bekliyorum dememin sebebi bütçeyken, kendileriyle rekabet üzerinden oyuncu alamamak da şaşırtıcı gelmiyor bana.