2024/2025 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Macera aramak yerine Kerry Blackshear ihtimali varsa gider getiririm. Atlet, ribaunt alır, iyi bitirici ve yüksek skorer. Yanına da iyi bir 5 numara ile o bölge rotasyonunu kapatırsın.
 
Kerem Övet 'in dediği gibi Samet ve İsmet 'ten çıkıp yerli pg alınmalı. Efianayi sg aslen.

Efes'te Rıdvan Doğuş Erten aynı tip oyuncular. Rıdvan gönderilir muhtemelen Telekom alır. Doğuş Erten ikilisi yerine Doğuş İsmet ikilisi Efes için; Buğrahan Ismet ikilisi yerine Erten Buğrahan ikilisi de Galatasaray için daha dengeli olur. İki takımda da ikişer tane aynı tip guard var elde. İsmet x Erten takası bence iki kulüp içinde mantıklı. BCL de İsmet yerli sayılmıyor EL 'de böyle bir kıstas yok.

Erten'in sakatlığı ciddiydi ama çapraz bağ sakatlığı değildi bu aylarda dönmesi bekleniyordu. Kartal kadar ağır bir sakatlık geçirmedi kısacası.
 
İki tane Izundu alınmasının bir mantığı yok. İkinci pivotta daha faklı şeyleri yapabilen birine gidilmesi yüksek ihtimal. Yapabildiği faklı şeylerin yanında olabildiğince de sert bir pivot olması istenecek bence. Benim gönlüm Trevion Williams'tan yana. Elimizde belki çok tutamayız ekstra hedeflere gitmediğimiz müddetçe ama bir sezon bile olsa Galatasaray formasıyla görmek isterdim onu.
 
Beklemekte fayda var zaten büyük takımlarla rekabet edemiyoruz beklenmedik seken isimleri kovalamak iyi olabilir.
Ibrahima Faye Fall geçen sene gündemdeydi sakatlık sonrası Nanterre'ye gitmişti iyi geçirmiş sezonu. Çok yetenekli değil ama standart afro uzunlara göre bir seviye daha yetenekli, çok kuvvetli sert sayılmaz ama toplamda bizim seviye için 300 K dolar/euro civarına iş görür bence.
Yabancıda hedef isimler olmuyorsa es verip bu ay içinde taşların yerine oturacağı yerli pazarına odaklanmak lazım, rotasyonda bazı değişiklikler şart. Samet 'e takım bulunması, yerli point guard konusunda İsmet 'inde dahil olacağı bir çözüm bulunabilir.

PG: Livingston
SG: Efeniayi Buğrahan İsmet

Geçen 3 sezonda Dee Bost yanına ikinci pg koyamamistik. Melo Angola Prepelic Radebaugh kombo guard, Canaan Ennis sadece sg. Walden Allaha emanetti zaten. Efeniayi Zoriks ve Yunus'la oynadı. Buğrahan ve Efeniayi yüksek top kaybı yapan isimler. Yabancı pg alsak 5 kısa guard fazla olur. Olmuyorsa son çare olabilir.
 
Oldenburg açıklaması : Ebuka İzundu artık gelecek sezon @EWE_Baskets #Oldenburg takımında oynamayacak. Nijeryalı pivot, bir sezonluk sözleşmesinden erken çıkmak için satın alma opsiyonundan yararlanmaya karar verdi.
Izundu, Güney Avrupa'nın en iyi kulüplerinden birine katılmak istiyor. Dikkatli bir değerlendirmenin ardından EWE Baskets, 27 yaşındaki oyuncunun yoluna herhangi bir engel koymamaya karar verdi.
Ebuka'nın EWE Baskets formasını giymeye devam etmesini çok isterdik" diyor Srdjan Klaric. "Özellikle sezon boyunca nasıl geliştiğini düşündüğünüzde."
Klaric: "Bir oyuncu için belirli beklentiler ortaya çıkarsa, herkes için en iyisinin ne olduğunu dikkatlice düşünmelisiniz. Bazı kulüplerin oyunculara uygun teklifler sunmak için başka seçenekleri de vardır. Ebuka'ya en iyi dileklerimle ve harika bir insana teşekkür etmek istiyoruz." "
 
Son düzenleme:
2 kısa daha alacağız. İkisinin de boylu poslu tipler olması şart. Yoksa ön alanda baya küçük kalırız. Ligden oyuncularla ilgilenirken ilk gitmemiz gereken adam T.Wallace olmalıydı bence. Efianayi'den daha fazla heyecanlandırırdı beni.

Mevcut planlamada da hala alınabilir duruyor
 
Çok istenilen Trevion Williams Barça yapmış..
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
İsmet ve Samet ikilisinin hangisinden veya hangilerinden çıkabileceğimizi ve sonucunda maaş boşlukları ve buyoutlarına göre hareket etmek için bekliyoruz sanırım. Ona göre rollere ayıracağımız bütçe şekillenecektir. Muhtemelen ilk olarak toplu bi teşekkür haberi duyarız. Ondan sonra kalan parçalar bir bir düşer önümüze.
 
İsmet ve Buğrahan ikilisi oyuncu profili olarak nerdeyse aynı oyunculardı. İkisinden birinin gitmesi mantıklı olandı. İsmet dış atışlar konusunda daha iyi olsa da Buğrahan'ın yetenek paketi olarak daha iyi olduğunu düşünüyorum. İsmet yerine Kenan Sipahi hatta Muhammed Baygül profilinde bir oyuncuya gitmemiz daha doğru olur.

Açıkçası ik tane yabancıi beş numaramız olduğu için Samet'le yolları ayırmakta mantıklı görünüyor. Buğrahan, Göksenin, Sadık, Karahan yerli rotasyonuna Muhammed Baygül eklemesi yapılırsa harika olur diye düşünüyorum.
 

Üst