Kingmad
0
Yaşayıp görücez=)Karakter olarak benzemiyorsa sorun yok
Yaşayıp görücez=)Karakter olarak benzemiyorsa sorun yok
Umarım back up hamledir. Mccormack arkasına olabilir ama ben daha şut'u olan 4.5 tarzı tercih ederim. Yabacı hakkını buraya kulanmak bilemedim, direkt 5 için düşünülüyorsa sıkıntı,istatistikleri o kadar iyi değil,sezon içi bi kaç defa denk geldim izledim pek iyi görünmedi bana. Mccormack arkası 15 dakika civarı enerji ve hammalık işlerini yapabilir, yerli biri yerine 7 yabancılı sistemde denenebilir tabi.Transfer ; Galatasaray Ekmas, gelecek sezon için Oldenburg'tan Ebuka Izundu ile anlaşmaya vardı.
EurohoopsTR Semih Tuna
27 yaşında Pivot (5)
çok bilindik bir isim değil, istatistikleri de çok üst seviye değil. kalın ve güçlü bir uzun. büyük ihtimalle 2. pivot olarak alındı diye düşünüyorum.Umarım back up hamledir. Mccormack arkasına olabilir ama ben daha şut'u olan 4.5 tarzı tercih ederim. Yabacı hakkını buraya kulanmak bilemedim, direkt 5 için düşünülüyorsa sıkıntı,istatistikleri o kadar iyi değil,sezon içi bi kaç defa denk geldim izledim pek iyi görünmedi bana. Mccormack arkası 15 dakika civarı enerji ve hammalık işlerini yapabilir, yerli biri yerine 7 yabancılı sistemde denenebilir tabi.
Katılıyorum, +1 yerli işi için hoca büyük ihtimal sadık'a baya süre vericek göksenin ile birlikte.çok bilindik bir isim değil, istatistikleri de çok üst seviye değil. kalın ve güçlü bir uzun. büyük ihtimalle 2. pivot olarak alındı diye düşünüyorum.
Çok iyi transfer doğruysa. İzlediğim her maçta bana David Hawkins i hatırlatıyordu. Umarım almışızdır.Galatasaray Ekmas, Aliağa Petkim forması giyen David Efianayi ile anlaşmaya vardı.
(via: @yagosabuncuoglu)