2024/2025 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Livingston - Buğrahan
Efianayi - Transfer(2,5)
Transfer(3,5) - Göksenin
Sadık - Karahan
Transfer(5) - Izundu - Samet

şeklinde bekliyorum gelişmeler ışığında.
Pg halen eksik Efianayi ve Buğrahan pg oynayamıyor basit top kayıpları yapıyorlar. Buğrahan baskı yediğinde çabuk top kaybediyor Efianayi pg de yıpranır.
6 yabancı olmuş 7 yabancıya çıkılır Samet gereksiz Karahan'ın gelişmesi için oynaması lazım 4+3 te süre bulabileceği alt segment takımlara kiralasak iyi olur.
Samet Karahan ve İsmet 'ten çıkıp yerli pg almak gerekiyor.
 
Ebuka Izundu ismi anlaşılan pek beğenilmemiş. Ben de kendisinin ana rolde değilde yardımcı rolde 10-12 dakika süre alacağını düşünüyorum.

Artıları olarak atletik sert, pota altında caydırıcı bir isim olabilecek yeteneği var. Ayrıca bir uzun için iyi blr faul ve iki sayı yüzdesi var. Savunma ve hücumda ne kadar çok pota altı ve yakınında olursa etkisi artıyor.

Eksileri olarak kolay faul problemine girebiliyor, baskı altında topu kolayca kaybediyor, oyun görüşü zayıf ve oyun içersinde kopmalar yaşıyor. İyi bir hücumcu pivotu 10 15 dakika arası dinlendirir ve oyunda olduğu süreçte savunma tarafında daha fazla iş yapar.
 
Emanuel terry bizden fazla para istediği için olmamış zaten. Ebuka izundu ucuz'dur büyük ihtimal ama MCcormack gidecekse yerine bi o kadar iyisini almak şart. Savunmada sıkıntılydı ama avrupa'da 2. Senesi ve yaşı genç gelişebilir.
Gönül ister tyriqe jones alalım ama eurolig'te devam eder büyük ihtimal. Umarım daha komple bi oyuncu alırız olmazsa hücum tarafı güçlü bi uzun tercihim olur.
 
valla Wiley'e teklif yapılmış olması mutlu etti beni. demek ki seviyeyi düşürmek istemiyorlar. bu iyi bir şey. Tyrique Jones nasıl olurdu acaba? İstanbul'dan ayrılmak istemez diye tahmin ediyorum.
Tyrique jones keşke ihtimali olsa ama en kötü kızılyıldız falan yapar. Acaba Trevion williams ne oldu en son efes,maccabi falan deniyordu.
Efes porrier, oturu yaptı,Willey maccabi yaparsa şansımz olabilir.mutlaka denemek ve şartları zorlamak lazım.
 
Mc yerine iyi pivot alinacak mis, saf bir 3 numara birde bence 4 alinacak minimum o zaman kadro daha eli yuzu düzgün olur ama 2 takımın ayırdıkları butcelerle kurulan kadrolar gerçekten çok güçlü; hedef normal sezonda 3.luk sonra Play Off-Yarı Finalinde supriz pesinde kosmak olur bu sezonda, bizim salonu yapmamız ve geliri 2 katina katlayip dogal butce artisina gelmemiz gerekiyor.
 
Mccormak yerine Tarık Jones yada Cabaclo gitmek lazım.
4 numara için Pierre Pelos,Nico Brusino alırsak güzel olur.
 
Bunu her transfer dönemin de yazıyorum. Rahmetli Aydan Siyavuş hocanın sözüdür. Oyun kurucun kadar oynarsın. Bu sene alacağımız 1 ve 5 numara takımın hedefini, durumunu ortaya koyacak.
 
Tyrique Jones'u alacak olan Euroleague takımı varsa, sabır diliyorum taraftarına. Erdem Can'ın Anadolu Efes'e birincil kazığı oldu. Yakup Sekizkök hususi şekilde istemiyorsa, ben özel bir dokunuş gerçekleştiririm demiyorsa bizim için liste başına yazmam.

Bir kısayla Amerikalı atışması yapıp da, sonrasında oyuna ve takımına gram fayda sağladığını görmedim. Bizim Ennis de bu yolla Telekom'daki iyi sezonunda ezdi, bu sezon Euroleague'deki Kızılyıldız maçını da yoktan yere terörize etti.
 
Elde bu kadar kalın yerli kontratları varken maliyetli yabancılar beklemeyin derim. Kerem Övet, Sadık'ın Euroleague kontratıyla oynadığını söyledi.Yine geçen seneki muhabbete dönüyor iş.

Euroleague'de piyasa bu kadar darken zaten senin-benim farkettiğimiz yabancılar direkt oraya gidiyor. Bizde de onların aklını çelecek para yok. Hal böyleyken Efianayi, Livingston iyi transferler. Hatta İzundu bile back-up olarak iyi uzun. Belki Samet ve İsmet'in en az birisinden çıkılırsa 1 tane nispeten maliyetli yabancı alabiliriz

Livingston ile imzalamışız ama onda bile bir süre Euroleague çıkışı varmış. McCormack'ten de hoca emin değilmiş. Kısaları atıcı seçtiğimiz için uzunun savunmasından emin olmak istiyormuş.
 

Üst