Sadığın yanına Pierre PelosBence yerli konusunda yeterli ve iyi bir iskelet var.
Bugrahan-Kaptan-Sadık-Karahan. Bereket versin modundayım ben. İsmail Cem gelirse işin maddi boyutunu bilmemekle beraber iyi bir transfer olur ve zarar görmeyiz diye düşünüyorum bu transferden. Zaten kendisine çok ciddi bir misyon yüklemek yanlış olur. Bizim yabancı kisalarimiz bir maçta en az 25-30 dakika oynamalı, İsmail de onların kenara geldiği zamanlarda devreye girmeli, kenara gelen oyuncumuzu dinlendirmeli.
Neyse, lafı uzattım. İsmail'in gelmesi durumunda:
Livingston-İsmail
Efianayi-Buğrahan
X-GK61-Karahan
X-Sadık
X-Izundu gibi duruyor şimdilik. Samet'ten çıktığımızı varsayıyorum. 7. yabancıyı nereye alırız veya Yeboah tarzı f/p oyuncularına mi gideriz bilemiyorum. Ciddi meraktayım.
Yanlış hatırlamıyorsam 3 milyon euroluk 3 yıllık kontrat ve ödeme garantisi istemişti maaşlar geç yattığı için çekinmişti. Biz de riske girmeyip iptal etmiştik.Sezon başı Lundberg bize yazılıyordu. gerci bu sene muhteşem bir sezon geçirdi ama düşmez mi acaba.
Tam sabah ergin hoca'nın röportaja bakmıştım, bolognalı oyuncular ayrılmak istiyor diye demiş, aklıma ilk lundberg geldi şuan tam oturur kadroya,liderlik ve fizik olarak tam bizlik.Yani Lundberg gibi birisine çıkarıp verirsin bence bu parayı. Maaş garantisi verirsin, 3 sene bayrak adam niyetine oynatirsin burda. Tecrübesiyle de takıma çok şey katar. ben isterdim şahsen. Bu sene Bologna'nın en iyisiydi bence.
bize düşmeyeceğini hepimiz biliyoruz, zaten eurolig de oyuncu havuzu dar. ama gelirse de net seviye atlatır.Tam sabah ergin hoca'nın röportaja bakmıştım, bolognalı oyuncular ayrılmak istiyor diye demiş, aklıma ilk lundberg geldi şuan tam oturur kadroya,liderlik ve fizik olarak tam bizlik.
Maaş'ı epey yüksektir ama düşer mi buralara asıl soru bu,tabi gelirse diğer yerlerden kısmak gerekir bu sefer'de. Ama profil bu olmalı bence.
bjk yine şutör bir takım olacak.Hepsi bizi aşar. Bu arada İsmet Telekom, Boutsiele Beşiktaş 'ta deniyor.
Livingston-Transfer
Efianayi-Bugrahan-Ismet (?)
Transfer-Goksenin
Transfer-Sadik
Mccormack-Ebuka-Samet (?)
Buraya dogru gidiyor sanki.Ismet’ten cikariz gibi duruyor bu sekilde bir kadro dusunuluyorsa.Samet’i de tutmayi dusunmuyoruzdur bence.