İstatistikleri fena değil ve Alman ligine bu sene damga vurmuş bir oyuncu ama sakatlığı var ve sakatlıktan nasıl dönecek soru işareti.
Umarım faydalı olur.
Umarım faydalı olur.
10 oyuncu yeter de hadi sakatlık formsuzluk vs. Hadi 4 olsun da Samet kalmayı getektirecek bir oyun mu oynadı zaten ne 4 ne 5. Koç 4 de oynattı 5 te veril alamadı. Ikili oyunu perdesi şutu vardır artık agir cekim yapıyor 5 için zaten eziliyor. Samet' in geçen sezon da Fenerbahçe 'yle sözleşmesi opsiyonu vardı. Takım bulsun farkını ödeyelim daha faydalı olur.7 yabanciyi tamamlayacaksak bence en fazla 3 yerli olmali.Bugrahan ve Sadik kesin kalir gibi.Goksenin’i de gonderecegimizi sanmiyorum.Baska da yerli tutmam ben olsam.
10 oyuncu yeter de hadi sakatlık formsuzluk vs. Hadi 4 olsun da Samet kalmayı getektirecek bir oyun mu oynadı zaten ne 4 ne 5. Koç 4 de oynattı 5 te veril alamadı. Ikili oyunu perdesi şutu vardır artık agir cekim yapıyor 5 için zaten eziliyor. Samet' in geçen sezon da Fenerbahçe 'yle sözleşmesi opsiyonu vardı. Takım bulsun farkını ödeyelim daha faydalı olur.
İsmet yerine farklı pozisyonlar olsa da Kenan Sipahi Erten Gazi Muhammed Baygul veya Tolga Geçim olabilir. 4+2 olsa Muhsin derdim ama 4+3 te yerli uzun almak saçmalık. Duverioglu zaten İsmet gibi BCL nedeniyle mantıksız.
Yam Madar hep gelecek vaadeden bir oyuncu olması hasebiyle EL takımlarının bırakmayacağı bir oyuncu hem de bir İsralli oyuncu için pek özgür bir ülke değiliz şu aralar hiç.Yam Madar FB'den ayrılacakmış. Bize düşer mi ve sizce nasıl olur?