Delgado gidecek olursa, bir Nenad Krstic hamlesi bekliyorum. Bireysel antrenmanlara devam ediyorsa olur gibi. Diğer seçenek ise; Sofoklis.
Delgado gidecek olursa, bir Nenad Krstic hamlesi bekliyorum. Bireysel antrenmanlara devam ediyorsa olur gibi. Diğer seçenek ise; Sofoklis.
Peki ihtimali nedir sence Furkan?Şu saatten sonra Ufuk Sarıca'dan başka çaremiz yok gibi duruyor.
Peki ihtimali nedir sence Furkan?
Aynı fikirdeyim.Yönetimin böyle bir düşüncesi var mı önemli olan o, ben Ufuk Sarıca'nın kabul edeceğini düşünüyorum. Evet dışarıdan antipatik görünüyor ama ben bize özel bir şey yaptığını düşünmüyorum yıllardır ve koç olarak da beğeniyorum.
Otis Livingston hariç bütün transferler 7. ya da 8. sıradan Play-off'a tutunmak ve sonrasında tek maç kazanamadan elenmek üzerine. Bu son transfer Roberts Blumbergs ise direkt küme düşmemeye oynayan takımların yapacağı çapta bir transfer. Bu kadar düşük seviyedeki oyuncularla (James Palmer Jr. , Izundu, David Efianayi, Blumbergs) bırakın Türkiye'de ve Basketbol Şampiyonlar liginde şampiyon olmayı ilk 4'e bile girilemez. Yakup Sekizkök'ün koç, Dursun Özbek'in başkan olduğu bir yapıdan zaten büyük beklentilerim yoktu ama transferler "Ben büyük takım olmak istemiyorum. Ligde ve Avrupada şampiyonluğa oynamak istemiyorum. Ben sıradan olmak istiyorum" diye bağırıyor.
Izdırap dolu bir sezona hazır olun.
Sizinle aşırı düzeyde ters düşüncelere sahibim fakat dediğinize katılıyorum. 2010-12 arası heyecanı o kadar çok özledim ki. Cuma öğlen saatinde oynanan Olin maçında bile salonun yarısından fazlası dolu olurdu. Takım her maç bitiminden 10 dakika sonra döner taraftarla bütünleşir sarılır resim çekinirdi ne bileyim. Oyuncular erişilebilir insanlardı. Aile gibiydik. Oktay hoca her seferinde aile vurgusu yapar, aile içinde teşekkür olmaz derdi. Sene içinde param ödenmiyor diyip kaçan da olurdu ama yine de mutluyduk. Her maça hevesle bakıyorduk. Bu hevesi epeydir yaşayamıyoruz. 2019-20 sezonunda pandemi patlamasa ve o kadar çok sakatımız olmasa belki 2010-11 sezonunun havasını yaşardık yeniden. Veya bu yıl, o kadar galibiyet serisinin arkasına Efes-Tofaş fikstürü arasında o kadar dayak yemesek ve hedef maç kazanabilen bir takım olsak yeniden o havayı yaşayabilirdik. Ama olmadı. Hoca pasif, takım erişilebilir değil, Aile havası yok. Sanki bir kere o samimiyeti yaşadık ve gitti. Çok üzücü doğrusu. Bir daha o havayı soluyamayacak olmayı kabullenmek en doğrusu galiba.
Bu sene İpekçi'ye geçişimizin ilk senesi olduğu için böyle bir sezon beklentim vardı. Çok umutluydum, hiçbir şey olmasa bile en azından içerde boğucu bir takım olmamızı, rakiplerin fikstüre bakınca İpekçi'ye mağlubiyet yazmasını istiyordum. Olmadı. Hoca sezon başı çok fazla Eski İpekçi havasını geri yakalayalım vurgusu yaptı ama maalesef o galibiyet serisinin arkasına böyle bir darmadağın oluş yakışmadı. Sözlerinin de altını boşalttı maalesef.Basketbol Takımını el üstünde tutan ve cebinden takım için harcama yapmaya çekinmeyecek bir başkan ve yönetimle, basketbol takımı için emek veren ve akıl koyan bir menajerle ve doğru koçla o hava tekrar gelir. Takımda tekrardan ligde ve Avrupa'da şampiyonluğa oynar. Yeter ki maç kaybettiğimiz gün gözlerine uyku girmeyecek insanlar başkanımız, yönetimimiz, menajerimiz , koçumuz ve oyuncularımız olsun.
Bu arada, 2010-2012 Arasında param ödenmiyor bahanesiyle hiçbir oyuncu takımdan kaçmadı.
Doğrudur. Dediğim gibi ufaktım hatırlamıyorum, Fenerbahçe maçından sonra da süresi epey azalmıştı diye hatırlıyorum. Aklımda maddi sebep olarak kalmış.Taylor Rochestie parasını alamadığından değil o sezon için çok yetersiz olduğundan ve yerine Jerry Johnson geldiğinden gönderildi.
Gönderildi! - Basketbol
Galatasaray Cafe Crown, Litvanya'nın Rytas takımından transfer edilen Taylor Rochestie'yle yollarını ayırdı.m.webaslan.com
Rochestie önemli bir potansiyel olarak gelmişti ama ham görünüyordu o dönem için. Sonra kariyeri daha iyi bir noktaya gitti yıllar içerisindeTaylor Rochestie parasını alamadığından değil o sezon için çok yetersiz olduğundan ve yerine Jerry Johnson geldiğinden gönderildi.
![]()
Taylor Rochestie
Re: 10 # Taylor Rochestie O kadar saçma sapan transfer yapan Efes Pilsen keşke Rochestie'yi de alsa...gsbasket.org
Gönderildi! - Basketbol
Galatasaray Cafe Crown, Litvanya'nın Rytas takımından transfer edilen Taylor Rochestie'yle yollarını ayırdı.m.webaslan.com
Bu sene İpekçi'ye geçişimizin ilk senesi olduğu için böyle bir sezon beklentim vardı. Çok umutluydum, hiçbir şey olmasa bile en azından içerde boğucu bir takım olmamızı, rakiplerin fikstüre bakınca İpekçi'ye mağlubiyet yazmasını istiyordum. Olmadı. Hoca sezon başı çok fazla Eski İpekçi havasını geri yakalayalım vurgusu yaptı ama maalesef o galibiyet serisinin arkasına böyle bir darmadağın oluş yakışmadı. Sözlerinin de altını boşalttı maalesef.
Rochestie dışında ben de hatırlamıyorum. Rochestie sonradan "paranı alamazsın sakın gitme" diyerek Kalnietis'in bize transferinin önüne taş koymuş sanırım. Onun dışında kimse yoktu evet. Rochestie'nin gidiş sebebi farklıysa da ben hatırlamıyorum ufaktım, maddi sebeplerden ötürü diye kalmış aklımda.