2024/2025 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Hayırlı olsun,geçen sezon bittiğinde Wallace transfer edilse çok sevinirdim,umarım iyi durumdadır ve katkı sağlar.Bizim tek bir oyuncuyla savunmamız düzelmez bence.

Fakat bunu alışkanlık haline getirmemek lazım.Geçen sezon ligimizde oynamış oyunculardan 5 tanesini transfer etmiş olacağız.Oyuncu bakıyoruz,ardından ligimizde oynamış oyuncuyu transfer ediyoruz.

Hayırlı olsun,geçen sezon bittiğinde Wallace transfer edilse çok sevinirdim,umarım iyi durumdadır ve katkı sağlar.Bizim tek bir oyuncuyla savunmamız düzelmez bence.

Fakat bunu alışkanlık haline getirmemek lazım.Geçen sezon ligimizde oynamış oyunculardan 5 tanesini transfer etmiş olacağız.Oyuncu bakıyoruz,ardından ligimizde oynamış oyuncuyu transfer ediyoruz.
Demek ki çok da bakamıyorlar ve ellerinde iyi
bir oyuncu portföyü yok.

Bu transfer gerçekleşirse şunu demek istiyoruz, biz savunmayla değil hücumla maçı kazanacağız. Wallace'ın hücumu gerçekten iyi ama şöyle bir handikap var Wallace topu elinde çok tutan ve isteyen yapıda bir oyuncu, bu bir süredir alıştığımız asist üzerinden oyun planımızı bozabilir diye endişe ediyorum.

Dün Efes'e kaybederken bile 20 asist yaptık bu çok önemli ve güzel, savunma yapmamayı geçtim top kaybımızı 8 9 civarında tutsak muhtemelen maçı alırdık. Zaten Efes'te lig başından beri savunma yapmıyor Beşiktaş ve Asvel Anadolu Efes-i savunma yaparak yendiler, biz bugün savunma yapmadan yenebilecek noktadaydık. Efes'in kazanma sebebi bizden az top kaybı yapıp 6 asist fazla yapmış olmaları. Yoksa çok iyi oynadıkları için kazanmadılar, bir takımın iyi oynayıp oynamadığı sert savunmayla karşılaştığında belli olur.