Bütün telekomu transfer edelim. Geçen sene Euroleague şampiyonluklarında tüm takımın emeği var.
Son düzenleme:
Demek ki çok da bakamıyorlar ve ellerinde iyiHayırlı olsun,geçen sezon bittiğinde Wallace transfer edilse çok sevinirdim,umarım iyi durumdadır ve katkı sağlar.Bizim tek bir oyuncuyla savunmamız düzelmez bence.
Fakat bunu alışkanlık haline getirmemek lazım.Geçen sezon ligimizde oynamış oyunculardan 5 tanesini transfer etmiş olacağız.Oyuncu bakıyoruz,ardından ligimizde oynamış oyuncuyu transfer ediyoruz.
Kesinlikle katılıyorum. Çoğu takım artık atarak kazanmak istiyor. Özellikle eurolig ve Avrupa ligi skorlarına bakılırsa daha net anlaşılıyor. Dün efes çok ekstra üçlük attı. Rıdvan Wils bile sezonun en skorlu maçlarını oynadılar. Kırılma anlarında ki şutları hep girdi.Bu transfer gerçekleşirse şunu demek istiyoruz, biz savunmayla değil hücumla maçı kazanacağız. Wallace'ın hücumu gerçekten iyi ama şöyle bir handikap var Wallace topu elinde çok tutan ve isteyen yapıda bir oyuncu, bu bir süredir alıştığımız asist üzerinden oyun planımızı bozabilir diye endişe ediyorum.
Dün Efes'e kaybederken bile 20 asist yaptık bu çok önemli ve güzel, savunma yapmamayı geçtim top kaybımızı 8 9 civarında tutsak muhtemelen maçı alırdık. Zaten Efes'te lig başından beri savunma yapmıyor Beşiktaş ve Asvel Anadolu Efes-i savunma yaparak yendiler, biz bugün savunma yapmadan yenebilecek noktadaydık. Efes'in kazanma sebebi bizden az top kaybı yapıp 6 asist fazla yapmış olmaları. Yoksa çok iyi oynadıkları için kazanmadılar, bir takımın iyi oynayıp oynamadığı sert savunmayla karşılaştığında belli olur.
Hali hazırda Avrupa'nın kültürel anlamda spor başkenti Belgrad, finansal anlamda spor başkenti ise İstanbul. Hal böyleyken, yabancıların Türk Ligi çıkışlı olması bana absürd gelmiyor. Bununla birlikte, scouting benim hususi ilgi alanım değil. Bir basketbol maçını kült addetmeye dair beklentim hayli yüksek. Şuraya geleceğim, şöyle bir kelepçe kısa alternatifi vardı Dünya basketbolunda; biz bu oyuncuya neden bakmadık sorusu dibine kadar tutarlı olur. Böyle somut bir alternatif işaret edilemiyorsa da, Avrupa basketbolunda Panathinaikos dışında bir takımın kısa oyuncu rotasyonu göz doldurmuyorken öncelikli soru Türk Ligi'ne yönelmek değil bence.
Avrupa basketbolu, 2025'in başı itibariyle kısa oyuncu havuzuna dair kan ağlıyor.
Renkdaş,Profesyonel oyuncu kafa olarak kendini takımına verir ise bir çok sorunu halleder. bir ara değişik sorunları varmış. demekki bazı sorunları aşıp, kendini basketbol oynamaya hazır hissediyor. doğrusu ben bu transferden umutluyum.Tyrone Wallace 3 aydır bir takımla çalışmıyormuş. kendini bulması zaten bir ayı bulur.
Katılıyorum abi. Basketbolu bıraktı muhabbetleri dönerken ve komple böyle bir oyuncu yokmuş gibi davranılırken anlaşıldı kendisiyle, muhtemelen basketbol oynamayı özlemiştir. Acıkmıştır yani, bu mentalitenin faydasını çokça görürüz diye düşünüyorum. Hatta keşke Fenerbahçe maçında 5 dakika da olsa süre alabilse. Ama Fenerbahçe maçına direkt hedef olarak bakmamak lazim, bizim hedefimiz yerelde Türkiye kupası olmalı çünkü hoca kupa vurgusunu çok fazla yapıyor. Umarım oraya kadar ve BCL'de son 16 gruplarına kadar toparlanmış ve kafasını oynadığı topa vermek isteyen bir Wallace olur elimizde. Çünkü Wallace doğru-yanlıştan bağımsız tek başına hayal kurduran bir oyuncu. Umudumuz çok büyük, hayırlısı olsun.Renkdaş,Profesyonel oyuncu kafa olarak kendini takımına verir ise bir çok sorunu halleder. bir ara değişik sorunları varmış. demekki bazı sorunları aşıp, kendini basketbol oynamaya hazır hissediyor. doğrusu ben bu transferden umutluyum.