2024/2025 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Hoca kaynaklı sorun var bence Furkan.
Ufuk Sarıca gelse de öyle görsek keşke birde şu takımı.

Ufuk Sarıca'nın tarzına en ters adamlardan biri Palmer. Takımı tamamen kendi temposuna çeken, savunmada temas etmeyen geçiş oyununun tamamen tersine oynayan, takımın tavanını aşağı çeken bir oyuncu.

James Webb, Bonzie Colson, Hiliard nerede, Palmer nerede mesela.

Biz kendi açımızdan Ufuk Sarıca gelsin veya gelmesin diye düşünüyoruz.Peki Ufuk Sarıca bize gelmeyi düşünür mü birde bu açıdan bakmak lazım.

Biz kendi açımızdan Ufuk Sarıca gelsin veya gelmesin diye düşünüyoruz.Peki Ufuk Sarıca bize gelmeyi düşünür mü birde bu açıdan bakmak lazım.
Mantıklı bir insansa Galatasaray'da çalışmak isteyecektir. bütçe iyi taraftar desteği var. Karşıyaka'dan çok bir eksik olduğunu düşünmüyorum. Ki beşiktaşta da çalıştı daha önce

Ufuk Sarıca Galatasaray düşmanı algısı nereden geliyor?
Yıllar önce ben bu forumdaydım yine o zamanlarda Ergin Ataman gelmesin deniyordu. Ciddi bir cephe vardı Ergin Hoca'ya karşı.. Ben de Mahmuti'nin gitmesini istemezdim ama Ergin Ataman iyi bir tercih olur diyordum. Yani istemezük kafasından çıkmazsak kısır döngüden de çıkamayız.

Mantıklı bir insansa Galatasaray'da çalışmak isteyecektir. bütçe iyi taraftar desteği var. Karşıyaka'dan çok bir eksik olduğunu düşünmüyorum. Ki beşiktaşta da çalıştı daha önce

Ufuk Sarıca Galatasaray düşmanı algısı nereden geliyor?
Yıllar önce ben bu forumdaydım yine o zamanlarda Ergin Ataman gelmesin deniyordu. Ciddi bir cephe vardı Ergin Hoca'ya karşı.. Ben de Mahmuti'nin gitmesini istemezdim ama Ergin Ataman iyi bir tercih olur diyordum. Yani istemezük kafasından çıkmazsak kısır döngüden de çıkamayız.

Ben istemeyenlerde var açısından belirtmiştim.Karşıyaka ile oynadığımız maçlardada Ufuk Sarıca'ya aşırı tepki gösterenler oluyordu.Bu dikkatimi çekiyordu her zaman.Kendim ise Ufuk Sarıca bize koç olarak gelsin isterim.Başarılıda olur.

Ya zamanında hatırlar mısınız bilmiyorum Ertuğrul Erdoğan gelirkende gelmesin Fenerli deniyordu.Gelip çalıştıktan sonra profesyonel hayat sonuçta.

Daha önce Gran Canaria'danda teklif gelmiş ama istememiş.Türkiye'de bir takıma gelecekse,çalışmak isterse Bjk'ın ve Bahçeşehir'in kurulu düzenini ve Karşıyaka'nın önümüzdeki sene toparlayamama durumunu düşününce en güçlü aday biziz tabiki.

Son düzenleme: