İkisine Cummings'i de ekler bu 3ü ile +1 imzalardım ben.
E aynı sezonu tekrar yaşayalım o zaman ne gerek var ki
İkisine Cummings'i de ekler bu 3ü ile +1 imzalardım ben.
Hoca kaynaklı sorun var bence Furkan.E aynı sezonu tekrar yaşayalım o zaman ne gerek var ki
Gelecek vaadeden oyunu tarzından geçmişi belli oyuncu transferi tarzına geçilmeli
artık zaman kaybına tahammül yok
Hoca kaynaklı sorun var bence Furkan.
Ufuk Sarıca gelse de öyle görsek keşke birde şu takımı.
Mantıklı bir insansa Galatasaray'da çalışmak isteyecektir. bütçe iyi taraftar desteği var. Karşıyaka'dan çok bir eksik olduğunu düşünmüyorum. Ki beşiktaşta da çalıştı daha önceBiz kendi açımızdan Ufuk Sarıca gelsin veya gelmesin diye düşünüyoruz.Peki Ufuk Sarıca bize gelmeyi düşünür mü birde bu açıdan bakmak lazım.
Mantıklı bir insansa Galatasaray'da çalışmak isteyecektir. bütçe iyi taraftar desteği var. Karşıyaka'dan çok bir eksik olduğunu düşünmüyorum. Ki beşiktaşta da çalıştı daha önce
Ufuk Sarıca Galatasaray düşmanı algısı nereden geliyor?
Yıllar önce ben bu forumdaydım yine o zamanlarda Ergin Ataman gelmesin deniyordu. Ciddi bir cephe vardı Ergin Hoca'ya karşı.. Ben de Mahmuti'nin gitmesini istemezdim ama Ergin Ataman iyi bir tercih olur diyordum. Yani istemezük kafasından çıkmazsak kısır döngüden de çıkamayız.
Otis Livingston yerine Keşke JAMES PALMER , WİLL CUMMİNGS VE EBUKA IZUNDU İLE 1 SENELİK SÖZLEŞME DAHA OLMALIDIR.Duyduğuma göre yönetimde seneye de Otis Livingston ile devam etme düşüncesi var.
(Kerem Övet)