2024-2025 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Meesseman'a 650 teklif edebilecek bütçe yaratıp sonra bu kadroyu mu kurduk peki? Yada bütçe buydu da Meesseman alıp yanına bu kadroyu bile değil daha da düşük bütçeli isimlere mi gidecektik?
 
🏆2024-2025 sezonunda Galatasaray Çağdaş Faktoring'in direkt olarak gruplarda mücadele edeceği EuroCup sezonunda yer alacak takımlar açıklandı.

⚔️EuroLeague elemelerinden gelecek 3 takım ve EuroCup elemelerinden gelecek 5 takımla beraber toplamda 48 takım, bu sezon EuroCup'ta mücadele edecek. (Womenhoops)
 

Vanloo - Ayşegül - Derin
Ayşe - Gökşen - Sude
Zandalasini - Meltem
Fraser - Selin Rachel
Hollingsworth - Ji Su Park

4 ve 5 numarada çok yetersiz kaldık. Umarım sezon içinde gerekli takviye için yeterli bütçe ayrılır. Çünkü ihtiyacımız olacak.
Kadroya bak eurocup'ta bile çok gidemez, lig'te bjk'ninde gerisinde kalırsak şaşırmam. Ocak ayı 2 tane net kalite yıldız gelmediği sürece Ekrem hoca bile kurtaramaz.
 

Vanloo - Ayşegül - Derin
Ayşe - Gökşen - Sude
Zandalasini - Meltem
Fraser - Selin Rachel
Hollingsworth - Ji Su Park

4 ve 5 numarada çok yetersiz kaldık. Umarım sezon içinde gerekli takviye için yeterli bütçe ayrılır. Çünkü ihtiyacımız olacak.
4-5 numaralarımız kısa rotasyonumuzdan kötü değil ya. Hepsi ortak derecede yetersiz bence. Zandalasini'ye fazla anlam yüklediğimizi düşünüyorum. Mutlaka iyi oyuncu ama Fenerbahçe son senesi dahil topu yere vurarak üretme konusunda oldukça geriye gitmişti. Takımın topu yere vurarak üretme konusunda en iyi ikinci oyuncusu Ayşe Cora. Hani iyi yerli de seviye bu olunca yazık diyor insan.
 
Galatasaray Çağdaş Faktoring EuroCupWomen'daki rakipleri ;

Tany Brno (Çekya)
Sportiva Azoris Hotels (Portekiz)
Baxi Ferrol (İspanya) - Battipaglia (İtalya) eşleşmesinin galibi ile J Grubunda eşleşti.
EuroCup Women’da ilk grup maçları 9-10 Ekim tarihinde oynanacak, takımımızın maç takvimi ise ilerleyen zamanlarda kesinlik kazanacak.
 
Son düzenleme:
ÇBK; Marine Fauthoux,Karlie Samuelson,Marine Johannes,Natasha Howard,Yvonne Anderson gibi üst düzey yabancilar aldı, fbalagöz zaten kadrosu malum, biz iyi yerliler aldik ama Euroleague olmadığından yabancılarda geri kaldık mutlaka takviye yapmalıyız...
 
ÇBK Mersin Marienne Johannes,Natasha Howard ve Kayla Thornton gibi yıldız oyuncuları kadrosuna kattı.
Fenerbahçe Emma Meesseman,Gabby Williams,Nikolina Milic ve Julie Allemand gibi yıldız oyuncuları kadrosuna kattı.
En az 3 tane yıldız oyuncu almamız gerekiyor ki bu seviyeye çıkabilelim.
 

Üst