Cecilia Zandalasini'ye verilen yüksek maaştan dolayı Karlie Samuelson transferi çıkmaza girdi. #Galatasaray
(Via : CoachRookie)
Son düzenleme:
Bu hesap GS Natasha ve Karlie ile imzaladı demişti. Demek ki kolpaymış.Cecilia Zandalasini'ye verilen yüksek maaştan dolayı Karlie Samuelson transferi çıkmaza girdi. #Galatasaray
Ceci dışında pahalı kimse yok şuan, natasha howard bekletiliyor olabilir sakatlıktan dolayı uzarsa iptal olur.gündemde yok deniyor ama bilmiyorum. Bence samuelson gereksizdi zaten iyi oyuncu fakat ceci varken ikisi olmaz, daha iyi daha yaratıcı bi amerikalı alınmalı zaten. Ogunbowale seviyesi zorlanmalı yoksa bu takımdan bi cacık olmaz.Ceci'ye verilen maaştan dolayı Karlie Samuelson transferi iptal olduysa WNBA'den kaliteli bir oyuncu nasıl transfer edeceğiz merak ediyorum.
İyi de o kafayla gidip üç sene sonra şubeyi kapatmak daha mı doğru...Adamların başkanı zengin, şirketleri ve şirketlerinin iş yaptığı şirketler vasıtasıyla devamlı buraları finanse ediyor...Futboldaki başarısızlığını buralarla, amatör şubelerle biraz ağır tabir olacak ama mastürbasyon yaparak kulübü tatmin ediyor. Kimse bu şekilde EL'de şampiyon olmayı hatırlamaz...Anlık haz alırsın sabahına unutursun...Yav bitmiyor mu bunlarin paraları ya, yemin ederim lanet ettim. 2 kuruş bütçe düşürseler antu da Twitter da kıyamet kopar, yönetimleri insan içine çıkmayacak hale gelir. Bizim aptal taraftar hala ekonomik kâr zarar edebiyatı yapsın, fenerin altında ezilmemize izahat arasın. vallahi iğreniyorum, fener taraftarından çok Galatasaray taraftarından iğreniyorum. Bunlar hep bu taraftarın günahı.
Oyuncu ile ilgilenmiyoruzDün oynanan Atlanta Dream-Minnesota Lynx WNBA maçında Ryhne Howard sakatlandı ve büyük ihtimalle sezonu kapattı.
1-2 yerde Galatasaray'ın Ryhne Howard'ı transfer etmeye yakın olduğunu okumuştum. Bu transfer haberleri eğer doğruysa Ryhne Howard'ın sezonu kapatması bizim için çok kötü oldu.
Hiç ilgilenmemişiz bile. Bizi ilgilendirmiyor.Dün oynanan Atlanta Dream-Minnesota Lynx WNBA maçında Ryhne Howard sakatlandı ve büyük ihtimalle sezonu kapattı.
1-2 yerde Galatasaray'ın Ryhne Howard'ı transfer etmeye yakın olduğunu okumuştum. Bu transfer haberleri eğer doğruysa Ryhne Howard'ın sezonu kapatması bizim için çok kötü oldu.