-Rus takımlarının olmadığı ortamda usul ve hukuktan bahsediyorsun.Beyefendi boşuna tartışıyoruz.
Euroleague Women'da davet ile katılım yani wildcard uygulaması yoktur. Böyle bir usul olmadığı gibi hukuken de mümkün değildir.
Başvuru ile katılım Euroleague Women TARİHİNDE yoktur.
FİBA İstanbul derbisini kriter olarak almıyor malesef.(En güldüğüm argüman da bu oldu.)
Bu argümanın değil Avrupa basketbolunda,NBA'de bile geçerliliği yoktur.
FİBA'nın kontenjanı ve Galatasaray'ın kurduğu kadro bellidir.
Gelecek sene Eurocup'ta oynayacağız.
Şampiyon olup,Euroleague'e katılacağız.
-2012 Euroleague çeyrek finalinde İstanbul'daki Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde basın tribünündeki istatistik kağıtlarının meşaleler sebebiyle alev alması hangi usule, hangi hukuki teamüle uydu da 2016, 2022 ve 2024 Final Four'ları Türkiye'ye verildi? İlk ikisi hususi şekilde İstanbul'a verildi üstelik. Ki sapına kadar destekliyorum tribün bölümünü. Biz daha fazla meşale atmalıydık karşı tarafa, geride kaldığımız bir nokta varsa orası nezdimde.
-FİBA anlatıyorsun, ULEB anlatıyorsun. NBA'e ne ara geçtik biz? Amerikan hukukuyla Türkiye'de, Türk hukukuyla Amerika'da kendini anlatmaya kalkma. Şeytanın avukatı gelse kurtaramaz bak.
-Gsbasket insanlara uzun yıllar boyunca derli toplu cümle kurmayı, asgari düzeyde saygıyı, yüz yüze kurulamayacak cümlelerin forum bünyesinde de yazılmaması gerektiğini öğretti. Üyeler ekseriyetle rahatlıktan yana oldu, argümana gülmek gibi gevşek tavırlarsa hiçbir zaman kabul görmedi. Kısa Gsbasket tarihi eğitimi, tercihi değil de zorunlu.
Finansal akışın üretim kaynaklı bir temele dayanmadığı yerde hukuk günden güne esner, taviz verilir hale gelir. Kurulacak son cümle budur. Avrupa'nın genelindeki üretim eksikliği üzerinden FİBA ve ULEB de tam olarak bunu yaşar halde.