2024-2025 Sezonu Öncesi Hazırlık Dönemi

Çok özür dilerim ama kapattım maçı
Hazırlık maçı da olsa oyun çok sinirimi bozdu
Özellikle ilk 10 dakidan sonra resmen facia
Tamam çok ciddi kalite farkı var ama
Savunma da çok ezildik.
İnşallah yanılırım ama Otiz büyük hayal kırıklığı olacak gibi geldi.
Bugün saha da olan takım boşuna hayal kurmayın dedi.
Umarım en kısa zamanda toplanırız 🙏
 
Takım toparlanır gibi iyimser bakış açıları var ama Delgado, Samet, Göksenin’le nasıl toparlanır bu takım? Delgado bildiğimizden farklı ne koyabiliyor parkeye ? Resmen bu şube kendi haline bırakılmış. Bugüne kadar “bu şube kapatılsın” diyenlere kızıyordum ama galiba haklılar….
 
Palmer haric bir tane umut veren oyuncu yok su an icin.

Yakup Sekizkok’u ben zaten koc olarak asla begenmiyorum ve yeterli gormuyorum.Kendisi en fazla ligde 8.’ligi hedefleyen Manisa,Aliaga gibi takimlarda kocluk yapabilir.Bizim yonetimin de maksimum hedefi bu oldugu icin aslinda hedeflere uygun gibi duruyor.Ancak tabi yillik 5 milyon Dolar’dan fazla para harcayan bir kocun ve takimin maksimumu Manisa ve Aliaga kadar mi olmali ? Orasi zaten sabaha kadar konussak icinden cikamayacagimiz bir kara delik.
 
Takım önceki hazırlık maçlarında 3. çeyreği çok iyi oynarken bugün tam tersi 3. çeyreği çok kötü oynadı ve sadece 9 sayı bulabildi. Bugün iple çektim ikinci yarıyı ama beklediğimin tam tersi bir oyun çıktı sahaya.
 
James Palmer'ın 0/2 çektiği bir kısım vardı 3. çeyrekte, (2. atışı potaya bile değmedi) oturduğum yerde sinir krizi geçirdim resmen. İnanamıyorum kültür gibi oturdu serbest atış özürlüsü bir takım olma durumu, sadece bu sene artık kör göze parmak şekli göze çarpıyor/çarpacak. Kanayan yaramız düşük serbest atış yüzdesi.
 
MAÇ SONUCU | Galatasaray 75 - 88 Anadolu Efes
#HazırlıkMaçı #MehmetBaturalpTurnuvası

Skor dağılımı : James Palmer Jr 15 Otis livingston 14 Cummmings 13 Ebuka İzundu 12 Sadık Kabaca 11 Göksenin Köksal 6 Angel Delgado 2 David Efianayi 2
 
Son düzenleme:
Nirvana Basketball Weeks kapsamında oynanan 17. TÜBAD Mehmet Baturalp Turnuvası’da ikinci maçımız :

15:30 Galatasaray🆚Karşıyaka

📺TRT Spor
bir tur da karşıyaka'ya yeniliriz. Bütçemiz karşıyaka'dan aşağı değildir üstelik sponsor desteklerini de kaybettiler ama eminim Karşıyaka çok daha iyi bir takım kurmuştur.

Koça üç kuruş para verip iyi bir koç getirmek yerine stajyer koçlarla devam ettiğimiz sürece harcadığımız paralar da heba olmaya devam edecek. 4 milyon dolar vardır bu sezonun bütçesi ama görücez bakalım neler olacak
 

Üst