2024-2025 Sezonu Öncesi Hazırlık Dönemi

Delgado dünden sonra bugün de serbest atışta airball kullandı. Bu sene şöyle bir sene olacak; Göksenin takımın yıldızı olarak göze çarpacak. Varın gerisini siz düşünün, izin alıp maçı seyretmeye değmezmiş, zaten Yakup hoca da her şeyin farkında ve inanılmaz agresif
 
Blumbergs'in top eline geldiğinde şut atacağını ve bu şekilde katkı vereceğini düşünüyordum savunma yönünden beklentim sıfırdı. ilk geldiğinde epey eleştiri yiyince meraktan sarıp aris maçlarının özetlerini izlemiştim, Pana eslesmesinin maçları da full şekilde youtube'da bulunuyordu. orada da böyle savunmada göze çarpmayan, hücumda da top eline geldiğinde mağdur etmeyen bir tipti süre dolarken top elinde kaldığında sokanlardan. Dün eline gelen tüm toplarda çemberi dövdü, bugün de verimsizdi ilk çeyreği izlemedim ilk ceyrekte ne yaptı bilmiyorum ama, Sadık'ın yaninda Karahan eğer ciddi bir sicrayis yapmazsa Göksenin'i izleriz herhalde 4 numarada. Goksenin ribaund topluyor en azından.
 
Bir hazırlık maçı için fazla hareketli ve sert.
Efes ve Karşıyaka maçlarında çıkardığım sonuç biz her maç ortalama 80 civarı sayı yeriz. 81 atamadığımız her maçı kaybederiz.

Takıma net atletik uzun şart. büyük ihtimalle lige kadar Blumbergs yerine savunması sert atletik biri gelir, gelmeli..
 

Üst