• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Şampiyonlar Ligi öncesi şu takıma 2 orta saha,
sol stoper, kanat, kaleci almayan, aldırmayan, bu kadro bana yeter diyen kim varsa; açık ve net
GS düşmanıdır, futbol cahilidir!

Şampiyonlar Ligi öncesi şu takıma 2 orta saha,
sol stoper, kanat, kaleci almayan, aldırmayan, bu kadro bana yeter diyen kim varsa; açık ve net
GS düşmanıdır, futbol cahilidir!
Aynen katılıyorum kardeşim. gelde anlat onlara göre bu kadronun fazlası var eksiği yok.

İlkay'ı çekmişiz.

Dünyanın en bereciksiz ve hain yönetimi, torpilli oyuncularını oynatmak için transfer istemeyen, hâlâ orta sahanın önemini anlayamamış teknik heyeti yetmezmiş gibi bir de şımarık taraftarla uğraşıyoruz.

Dünyanın aktif en iyi santraforlarından biri bizi seçmişken(bu transferde yönetim işin içine girse kesin iptal olurdu) ve sahada canla başla mücadele ederken taraftar fiziği doblocu dayı gibi olmuş Icardi’yi gördükçe “aşkın olayım” söylüyor. Bu saçmalığa bir son verilsin. Adamı da küstüreceksiniz sonunda. Zaten olanları gördükçe pişman olmuştur bizi seçtiğine.

Uğurcan Çakır'a 10 üstü para vermek basiretsizliktir. 23,25,30 konuşuluyor. Böyle bir saçmalık yok. Babanızın parası mı bu?

Hakan Ç. aylardır yalvarıyor geleyim diye. Son gün ve son saatlerde akıllarına geliyor. Haliyle İnter de yeri doldurulamayacağı için kabul etmedi.

Her sene aynı terane. Böyle saçma bir yönetim olamaz.

Uğurcan Çakır'a 10 üstü para vermek basiretsizliktir. 23,25,30 konuşuluyor. Böyle bir saçmalık yok. Babanızın parası mı bu?

Hakan Ç. aylardır yalvarıyor geleyim diye. Son gün ve son saatlerde akıllarına geliyor. Haliyle İnter de yeri doldurulamayacağı için kabul etmedi.

Her sene aynı terane. Böyle saçma bir yönetim olamaz.
Uğurcan Çakırdansa Günay ile devam etmek daha mantıklı hatta göztepenin kalecisi bile iyi. yazık kardeşim yazık ne günlere geldik.

Ugurcan Çakır yerine Süleyman Çakır gelmesin Kurtlar Vadisinden 😀
Ugurcan sürecinde çocuğun bize gelme isteğinden dolayı bir şey diyemiyorum ama maliyetler cok cok yüksek.

Ugurcan sürecinde çocuğun bize gelme isteğinden dolayı bir şey diyemiyorum ama maliyetler cok cok yüksek.
25 milyon euro artı Berkan deniliyor. Yahu madem bu aralar verilecekti Ederson'a niye vermediniz? Şampiyonlar ligi kozunu da mı kullanamadınız?

Uğurcan konusunda özellikle verilen bonservis konusunda eleştiren dostlara hak veriyorum ancak daha önce bende dahil Eren Elmalı gelince de aynı tepkiyi vermiştim ancak oynadığı oyun ve verdiği katkı ortada ben Uğurcan'ın da aynı şekilde katkı vereceğini düşünüyorum.

Uğurcan Galatasaray'da.

Ederson hiç içime sinmiyordu. Ayağı iyiyse forvet oynasın, kalecilik yapmasın. Ayakları iyi kaleci saçmalığından gına geldi. Zaten son maçta bu salak saçma pasla çıkma sevdasından gol yedik.
Uğurcan refleksleri iyi ve iyi de bir çizgi kalecisi. Bu yönden gelişine sevindim. AMA yerli bir kaleciye o paraları vermek akıl kârı mı ? Hele de elinde refleksleri iyi bir yerli kaleci varken ? O para başka yıldız bir oyuncuda kullanılamaz mıydı ?

Süleyman Çakır en azından racon keser fenerlilere haddini bildirir ☺️☺️☺️

Uğurcan Galatasaray'da.

Ederson hiç içime sinmiyordu. Ayağı iyiyse forvet oynasın, kalecilik yapmasın. Ayakları iyi kaleci saçmalığından gına geldi. Zaten son maçta bu salak saçma pasla çıkma sevdasından gol yedik.
Uğurcan refleksleri iyi ve iyi de bir çizgi kalecisi. Bu yönden gelişine sevindim. AMA yerli bir kaleciye o paraları vermek akıl kârı mı ? Hele de elinde refleksleri iyi bir yerli kaleci varken ? O para başka yıldız bir oyuncuda kullanılamaz mıydı ?
Son gün transferi ancak bu kadar olur

Uğurcan konusunda özellikle verilen bonservis konusunda eleştiren dostlara hak veriyorum ancak daha önce bende dahil Eren Elmalı gelince de aynı tepkiyi vermiştim ancak oynadığı oyun ve verdiği katkı ortada ben Uğurcan'ın da aynı şekilde katkı vereceğini düşünüyorum.
Renkdaş,zaman her derde ilaçtır.dediğin olur mu olur.

Uğurcan konusunda Trabzonspor açıklaması..

Anlaşmaya göre; Galatasaray Kulübü, Kulübümüze sözleşme fesih bedeli olarak KDV dahil 33.000.000 EURO garanti bedel ve 3.000.000 EURO şarta bağlı bonus olmak üzere toplam KDV dahil 36.000.000 EURO ödeme yapacaktır.

Babanızın parasını mı harcıyorsunuz utanmaz haramzadeler, beceriksiz hainler?

Geri