Kadrodan da yönetimin voleybola bakış açısının değişmesinde de memnunum.
Haddime değil ama gerek yok Halil Bey böyle tepkilere. Siz voleybol konusunda aktif az üyeden birisiniz. Ne sizin adınıza, ne başkası için konuları kişiselleştirmenin manası yok hepimiz Galatasaray iyi olsun istiyoruz. Birileri daha olumlu, diğerleri daha olumsuz düşünebilir birbirimizi herhangi bir şey olmakla itham etmeden fikirler üzerinden tartışmak güzel bir şeydir. Umarım bu şekilde devam edilir.İki senedir yazıyorum ve tek dediğim yanlış çıkmadı son 2 seneye bakın Mete bey ile ne dediysek çıkmıştır. Voleybol bilgisi Egonu Boskovic gelsin olan Galatasarayın bu branşa para ayırmadığını bile bile yazanlar komik. Güzel hava gelmeden yatırım gelmez güzel hava şart o hava başladı budur şuan sevinilen konu yarın boskovic gelmeli demek voleybol bilgisi değildir. Dediğim gibi 2 senedir haklı çıkıyoruz geçen sene bu kadro ilk 8 zor girer elde kalan herkes gider ne kemik kadrosu ne yatırım başlangıcı dediler yine okuyun dediklerimizi. Bu sene de şimdiden yazıyorum bu takımın yeri 4. sıra play off da Cl bileti kovalamaktır. Bu forum da üç kişiye troll dedim Gizem Muhammed bey ve Muhammed Baysal diye bir kullanıcı. Muhammed beyi site kendisi siteden attı. Gizem hanıma kendileri Fenerbahçe reklam cezası veriyordu ne değişti acaba. Baysal bey zaten kendi yazmayı bıraktı. Karşıt görüşler normal ama kimin ne olduğunu 2 senedir yazan biri olarak az çok anlıyorum. Bu siteyi zaten şu saate kullanmayı bırakıyorum hesabımı kalıcı olarak kapayabilirsiniz bir daha giriş yapmayı düşünmüyorum.Bu sezon sonunda yine haklı çıkmanın keyfini yaşıyacağımı da biliyorum forum yönetimi garip bir şekilde karışası geldi foruma ilginçtir. Voleybol formuna yazı dahi yazılmıyordu 2 senedir forum tutulsun diye her gün yazı yazıyorum madem bu denli oldu bu site x den beter oldu yazmanın bir manası kalmadı. Objektif gerçeklere ütopyaya dalmayan kişilere de son kez söylüyorum. Şuan ciddi biri sponsor olmadığı sürece Dursun bu branşa 10 milyon euro verecek sananlar var komiksiniz. Bu branş şampiyonlar ligi gösterir bu sezon yaptığı gibi büyük takımları ezeli rakibi zorlar ozaman biraz yatırım artar eğer Cl bileti alınırsa işte ozaman asıl yıldızlara gidilir. Yönetim de farkında elindeki parayla güzel bir hava oluşturup kulübün ya da x bir yatırımcının bu şubeye para yatırmasını bekliyor buna da cibara 3-4 sezonluk zirveye tırmanma planı üstünde topladı. Burda kendi ütopyanız da en iyi oyuncuları söyleyip bunu almalıydık ben voleybol dahisiyim demeye devam edin. Ama biz bir Eczacı değiliz bunu da bilin Galatasaray gerçeklerine uygun konuşun. Dediğim gibi foruma daha fazla bir şey yazmıyacam 2 senedir çok mantıklı ve bu kulüp gerçeklerine uygun yazdığımı zaten gören görüyor.Umarım en iyi yerlerde izlemek nasip olur bu kulübü. Herkese iyi haftalar dilerim.