• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Biraz hayalci bir durum ama bana nedense Haak'a 2m civarı bir para verirsek gelir gibime geliyor. Imoco'da 800 bin aldığı söyleniyor. En büyük problem İtalya'da çok mutlu olması ve erkek arkadaşının İtalyan bir basketbolcu olması. Tabi bizimkiler o kadar yüksek maaş önerir mi, o da şüpheli.

Lazareva konusu bana uydurma geldi. Zeren 1 milyon gibi bir kontrat kırma bedeli ödemişti. Daha iyisini bulmadan gitmesine izin vermezler gibime geliyor. Bir de Zeren SB ile çalışıyor, Fenerbahçe-SB ilişkisine benzer şekilde baya yakınlar. Eğer Lazareva yerine çapraz alacaklarsa yine SB'den olur.
2 verirsek gelir gibi zaten de olay o verir miyiz.

Zaten üst düzey 6-7 takım var Şampiyonlar Ligi'nde. Hal böyleyken en iyi çaprazlardan birini almayacaksak neden ve niye Barbolini takıma getiriliyor? Neden Grobelna yerine Haak, Egonu, Antropova değil de Lazareva ve Van Ryk isimleri geçiyor? Şimdi bu transferlerle ileriye doğru adım mı atılacak yoksa Mehmet Cibara'nın her sene taraftarı oyaladığı milim milim ileriye gidiyoruz saçmalığı mı gerçekleşecek? Taraftarlar bu branşta o kadar duyarsızlaşmış ki hala iyi bir pasör çaprazı alınmamasını sorgulamayıp bu seneki çaprazlarımız kalsın diyenler bile gördüm. Yazık günah.

Aslında Barbolini'nin getirilme sebebi belli. Sosyal medyaya yalan haber yaptıranlar kendi üzerindeki baskıyı hafifletme peşinde. Yoksa o kişilerin amacının 2 senelik vizyonla şampiyonluğa oynayacak takım kurmadık istediklerini zannetmiyorum. Mehmet Cibara'ya da işte tam da bu yüzden güvenmiyorum. Mehmet Cibara gerçekten voleybolda başarılı olmamızı isteseydi bariz sorun olan bir pozisyona oyuncu transferini bütçe bahane ederek geciktirmez veya ertelemezdi. Kendisini yönetenlerin yaptığı dalavereler bitmedikçe bu şube başarılı olamaz.

Zaten üst düzey 6-7 takım var Şampiyonlar Ligi'nde. Hal böyleyken en iyi çaprazlardan birini almayacaksak neden ve niye Barbolini takıma getiriliyor? Neden Grobelna yerine Haak, Egonu, Antropova değil de Lazareva ve Van Ryk isimleri geçiyor? Şimdi bu transferlerle ileriye doğru adım mı atılacak yoksa Mehmet Cibara'nın her sene taraftarı oyaladığı milim milim ileriye gidiyoruz saçmalığı mı gerçekleşecek? Taraftarlar bu branşta o kadar duyarsızlaşmış ki hala iyi bir pasör çaprazı alınmamasını sorgulamayıp bu seneki çaprazlarımız kalsın diyenler bile gördüm. Yazık günah.

Aslında Barbolini'nin getirilme sebebi belli. Sosyal medyaya yalan haber yaptıranlar kendi üzerindeki baskıyı hafifletme peşinde. Yoksa o kişilerin amacının 2 senelik vizyonla şampiyonluğa oynayacak takım kurmadık istediklerini zannetmiyorum. Mehmet Cibara'ya da işte tam da bu yüzden güvenmiyorum. Mehmet Cibara gerçekten voleybolda başarılı olmamızı isteseydi bariz sorun olan bir pozisyona oyuncu transferini bütçe bahane ederek geciktirmez veya ertelemezdi. Kendisini yönetenlerin yaptığı dalavereler bitmedikçe bu şube başarılı olamaz.

Herkes Haak'a 2 milyon euro vermeye takmış da Egonu var o olmadı Tolok var. Bu isimler 1-1.5 milyon euro arasına bile gelir. Neden illa Haak deniyor anlamıyorum? Tolok gibi iyi bir pasör çaprazı 1 milyon verilse imza atmayacak mı yani? Ya da Egonu 1.5 milyon euroya gelmeyecek mi? Amaç başarı değil. Amaç düzenin devam etmesi.

Şu ana kadar kurulan kadro geçen senenin daha alternatiflisi. Çapraz eklemesiyle de bir tık daha güçlüsü. Ama söylenen, beklenen, istenen kadro olmaktan hala uzak.

Bunun içinde önümüzde süre var. Kadro tamamlanmadan sadece negatif bakmak ya da ne olursa olsun pozitif olmak doğru değil. Transferler tamamen biter onun üzerine konuşulur.

Mayıs ayında şöyle bir mesaj atmıştım. O zaman da büyük bir yangın vardı. Sonrasında ise Sylla ve Yuanyuan gibi 2 star kadroya eklendi.

Antropova'yı getiremedik diye tüm kepenkleri indirmenin anlamı yok. Ki istemişiz ama alamamışız. Belki maddi belki de oyuncu bizi tercih etmedi bilemem ama masada olmuşsun sonuçta.

Kısacası yine aynı durum var. Sakin olmak yerine elimizde ki sözleşmeli oyuncunun bile başka takıma gittiği bir hayal dünyası ile yaratılan kaos ortamını yaşıyoruz resmen.

Mayıs ayında şöyle bir mesaj atmıştım. O zaman da büyük bir yangın vardı. Sonrasında ise Sylla ve Yuanyuan gibi 2 star kadroya eklendi.

Antropova'yı getiremedik diye tüm kepenkleri indirmenin anlamı yok. Ki istemişiz ama alamamışız. Belki maddi belki de oyuncu bizi tercih etmedi bilemem ama masada olmuşsun sonuçta.

Kısacası yine aynı durum var. Sakin olmak yerine elimizde ki sözleşmeli oyuncunun bile başka takıma gittiği bir hayal dünyası ile yaratılan kaos ortamını yaşıyoruz resmen.

Tek istek, tek arzu yıldız bir pasör çaprazı almak olmalıyken birilerinin algısıyla hedef saptırılıyor. İyi yerli oyuncular da iyi transferlerle takımda kalmayı isterler. Taraftarın anlamadığı kısım burası. Beklentiyi yüksek tut, bunu iyi transferlerle destekle zaten yerli oyuncular takımda kalırlar.

Açıkçası bu durum hoşuma gitti başkalarının biz aldık aldık demesi oyuncuların değerini gördük.Eczacı Vakıf Fener bütün taraftarlar Sylla İlkin Eylül alalım seneye diye paylaşım yapıyorlar.Biz oyuncularımızın değerinş bilmiyoruz taraftar olarak bu paylaşımlarla bizim taraftarda bu oyuncuların değerini anladı.

Wang Yuanyuan:

Kaptanımız İlkin Aydın çok iyi bir kaptanlık yapıyor. Bize hep yol gösteriyor, bu konuda çok başarılı bence. Sylla da çok neşeli ve tutkulu. Onu da çok seviyorum. Kaliteli bir takımımız var.

Onlarla birlikte antrenman yapmak bana da çok şey katıyor. Burada olduğum için mutluyum. Beraber daha iyi performanslar sergileyeceğiz.

Koç Massimo Barbolini çok akıllı bir isim. Antrenmanlarda ve maç sıralarında bana hep çok yardımcı oldu. Umarım onunla birlikte güzel işler yapacağız.

Sylla İlkin ikilisi seneye Eczacı’ya gidecek Eylül Vakıf Fener ile anlaşabilir falan haberleri şuan çok fazla artı Can Bedel bile açıklama yaptı Sylla gayet mutlu seneye de bizle diye.Ben açıkçası mutluyum bu kadar istenmek oyuncuların moralini artırır.Rakip takımlarda iskeletimizin güzel olduğunun farkında kendilerinde olmalarını istiyor tek eksik pç oda Haak ile tamamlanır umarım.

Neden bilmiyorum ama Egonu olabilir mi? Son maçlarda Milano da ondan ziyade Akimova'ya süre veriyor. Acaba Egonu ayrılığına zemin mi hazırlanıyor? Sadece bir tahmin elbette.

Bence iç transferde olumsuz olunması çok saçma ama pasör çaprazı konusu ciddi anlamda karamsarlık yaratıyor. Bunu engelleyebilecek tek şey çıkıp birilerinin bu konuda bi şeyler demesi ve durumu açıkça anlatması. Sylla konusunda şansımız Milano’nun syllanın ayrılma isteğine olumlu dönmesi oldu. Yine böyle bi şey yaşanır mı? Zor

Bence iç transferde olumsuz olunması çok saçma ama pasör çaprazı konusu ciddi anlamda karamsarlık yaratıyor. Bunu engelleyebilecek tek şey çıkıp birilerinin bu konuda bi şeyler demesi ve durumu açıkça anlatması. Sylla konusunda şansımız Milano’nun syllanın ayrılma isteğine olumlu dönmesi oldu. Yine böyle bi şey yaşanır mı? Zor

Şans olması için girişimin de olması lazım. Kulüp seviyeyi arttırmak için girişimlerde bulunuyor.
Çapraz konusunda da aynı şekilde sakin olunmalı.
Aynı şekilde haberlere bakarsak Antropova için de zorlamışiz. Oyuncu bizi tercih etmemiş. Demek ki orada da bir seviyenin üzerine çıkma isteği var.
İnşallah istediğimiz olur. Ama seviyenin Grobelna'dan yüksek olacağı kesin.

Şans olması için girişimin de olması lazım. Kulüp seviyeyi arttırmak için girişimlerde bulunuyor.
Aynı şekilde haberlere bakarsak Antropova için de zorlamışiz. Oyuncu bizi tercih etmemiş. Demek ki orada da bir seviyenin üzerine çıkma isteği var.
O isyan şuan tek bir pç hamlesine şampiyonluk yarışına girecektir herkeste o umut vardı.Ama nede olsa bu şube 7-8 senedir çok kötü durumdaydı 2 sene önce küme düşmeme hesapları yaparken şuan CL de seneye neler yaparız Cev Cup garanti bir çapraz gelse kupanın bir ucundan tutarız diyoruz buda şubenin ne kadar olumlu yönde ilerlediğinin göstergesi zaten.

Açıkçası fikir olsun diye gören yönetici varsa Haak transferi bana kalırsa bizi şampiyon olacak halle getirir.Egonu çok oturaklı takım pç si değil garip bir şekilde dağınık takımlarda daha iyi sistem takımlarında düşüyor ama onunla da kupanın ucundan tutarız ama Vakıf gerisinde kalırız.Onlar olmasa Ryk olabilir bizim hızlı oyunumuza aşırı uyan tam bir hızlı oyun pç si onunla bence 2-3 arası bir hedef koyabiliriz çünkü bana Ryk bize gelse kendi seviyesinin üstüne çıkacak gibi geliyo.Tolok iyi ekleme olur ama Novara sözleşmesini kırdırmaz bence.Lazareva sözleşmesi var gelmez derdim ama Gizem hanımın haberiyle o gelirse yine 3. lük yarışında oluruz bazı maçlar skor yükünü sırtlayabilir.Bunlar olmuyorsa Akimova isterim 2 senedir sakat o yüzden riskli bir hamle ama sakatlığı tam geçmişse sağlık kontrolerinden geçerse cidden çok yetenekli bir isim sakatlık geçirmese şuan ilk 6 pç diyebilirdik ilk 5 demek yerine.Stysiak bu takıma uymaz ama hiçbiri olmazsa bazı maçlar oda takımı taşıyabilir ama çok istikrarı olmaz bence ama o olabilir.Onun dışı da gelecek isimler mallesef yerimizde saymak olur bu senenin aynısı olarak gireriz seneye.

Evet o doğru gs büyüme amacıyla ilerliyor ama gelecek sene o atılım gelmezse ligde 5.olma ihtimalimiz hiç düşük değil biz büyüteceğiz ama rakipler de büyüyor :) o yüzden güzel büyümek lazım. Pasör çaprazı olsun orta olsun smaçör olsun önemli takviyeler gelmeli ki düzenli cl yapalım. Thy de böyle büyüyeceğim dedi ufacık kaldı ligde artık.
Gsprofbranşlar admini antropova haberini yalanlıyor ama bilemedim

5. sıraya düşme ihtimali çok zor bence şu kadro da kalsa sezon başı da yok Zeren net ilk 3 yapar falan deniyordu da yerli sorunları var o yüzden seneye de bence Zeren çok risk değil bu kadro geçemez.Ama pç de yerimizde sayarsak Eczacı seneye geçer yüksek ihtimal yaprak yerine yabancı smaçör bulurlarsa.Ama pç de kalite artarsa yine idalı bir takım oluruz CL için.

Gelecek sezon eczacıyı geçme ihtimalin çok zayıf 4.lük için zerenle mücadele edeceksin 5.olsan hiç de anormal bi durum olmaz. Zeren seneye böyle mi kalacak bence hayır. Gs bu sene de 4.olsa 5.olsa tuhaf olmaz denk güçler çünkü ama gelecek sezon 5.lik şu tabloda düşük bi ihtimal değil gayet olası

Gelecek sezon eczacıyı geçme ihtimalin çok zayıf 4.lük için zerenle mücadele edeceksin 5.olsan hiç de anormal bi durum olmaz. Zeren seneye böyle mi kalacak bence hayır. Gs bu sene de 4.olsa 5.olsa tuhaf olmaz denk güçler çünkü ama gelecek sezon 5.lik şu tabloda düşük bi ihtimal değil gayet olası
Pç de seviye atlarsak asla zayıf değil.Eczacı da Snead kaptırıldı seneye yüksek ihtimal iki yabancı orta olacak Yaprak Ebrar ikilisi çok sıkıntı ben açıkçası yerimizde saymasak Eczacı geçeceğimizi düşünüyorum.Zeren zaten geçeriz iki senedir Zeren bizi geçecek önceki sezon Zeren daha iyi dendi rekabet dahi edemediler bu sene Zeren daha iyi dendi yine bir rekabet yok bence.Zeren her sene bizi geçiyor şuan yerli yok Zeren de yerimizde saysak dahi Zeren ütopik girişimler yapmadığı sürece bizi geçemez.Eczacı benim için asıl rakip pç de sayılan oyunculardan herhangi birini alsak Eczacı ile mücadele ederiz sadece Antropova ile olmaz Yaprak Ebrar çok kötü ikili oluyor.Snead kaptırıldı zaten kaliteli yerli orta kim var alabilecekleri belki Aslı ama Fenerde kalır oda bu sebeple Eczacı iyi bir çapraz takviyesi ile geçilecek takım.Geçen sene 4. olucaz dedim güvenmediniz.Bu sene Zeren Eczacı geçemez bizi diye kavga ettim inanmadınız.Artık lütfen inanın Eczacı gider iyi bir yerli orta alır ozaman evet katılırım iyi bir pç olmadığı sürece Eczacı önümüzde derim ama Stysiak dahi alsak Yaprak Ebrar ikilisi ile oynayan bir Eczacı ile rekabet ederiz.İki yabancı orta ve Antropova ile yabancı hakları dolacak gibi duruyor çünkü Yaprak Ebrar Meliha üçlüsüne kalacaklar.

Ben eczacının antropova ile kalacağını düşünmüyorum :) bu da burada kalsın

Eee tabi gider iyi bir yerli orta çeker iyi bir komple smaçör çeker o zaman bence de geçer.Ama yerli orta bulamazsa yabancı smaçör alsa bile Avrupa için yada zor zaman için alır Yaprak Ebrar oynatmak zorunda cidden bu ikili ile olmaz.Ama dediğim gibi süpriz bir yerli orta transferi yaparlar dicem Aslı harici aklıma kimse gelmiyor çekilebilecek oda Fener ile bağdaştı gitmez belki Berka ikna edilirse orta da yer açılır onun dışı Yaprak Ebrar oynamak zorunda kalacak.

Galatasaray hem İlkin Aydın'ı hem de Eylül Akarçeşme Yatgın'ı takımda tutmak istiyor

📍Sözleşme uzatmak için de görüşmeler sürüyor.

📍 Oyuncuların da şu anda önceliği Galatasaray'da kalmak yönünde. Farklı bir gelişme olursa da yazarız. Şu an durumlar bu şekilde.

(via @canbedell )

Geri