• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Julia belki türk pasoportu alırım gibi bir cümle kullandı değerini artırmak için mantıklı olur.Sadece yazın mt gidemez ama bütün ligi peşinden koşturur ilk 5 takım yedek pç geri kalan takımlar yerli olduğu için as oynatmak için iyi maaşlarla giderler.Alexia yerli olduğu için lig de hangi kulüpte istersen o kulüpte oynar bir oyuncu julia alırsa pasaport oda o kıvama gelir.

Çiçek böcek gibi ne zaman yazdım yüz kere çapraz yok yok eleştiren benim zaten Erdal beyin dediği ortam oluşmaz çünkü çapraz yok o yüzden şampiyonluk konuşamıyoruz geri kalan bölgelerde gayet yeterliyiz sadece Haak yerine Ryk geldi diyr şampiyonluk ortamından 6. sıraya mı düşücez.Ama şuan bakınca Eczacıbaşı komple smaçör almadı bu kadroyla bizi geçemezler Antropova geldi okey Yaprak Ebrar Simge ile mi bizi geçecekler ha ben gabi gelebileceğini düşünüyorum gabi alırlar o zaman iş değişir evet Eczacı net geçer derim ama daha bir smaçör gelmedi.Vakıf zaten çok önümüzde şuan saymıyorum.Fener sıkıntılı şuan orro çok büyük güç katsa da fener golden trio diye diyr tutmayan bir sistemdr ısrar ediyor Ryk transferi ile Fenerbahçe ile mücadelece edecek takım haline rahatlıkla geliriz.Zeren konusunda zaten katılmıyorum kimseye Zeren için 2-3 gün önce Zeren battı diyen kişi şimdi Zeren için bizi geçecek diyor zaten ayrı bir çelişki.Zeren’in yerli oyuncusu yok sadece yabancılar ile iş olmaz Haak gelmiyecek zaten o yalan bu kadronun hemen hemen aynısı olacaktır seneye belki Buse çekebilirler pasöre ortaya Aslı alırlar belki ama çok bir değişim beklemiyorum.Kupa yarışında değiliz ama 5-6 yarışındayız görüşüne asla katılınmaz.Geçmişi açınca zaten 2 sene önce 7-8 yapıcaz sen ne ilk 4 ü diyorsun hayal kurma diye site de neler yazıldı görüyoruz.Bu sene başta duruyordur mesajlar hedef ilk 3 diyince dalga geçiyorlardı belli şahıslar sonuç ortada.Seneye de 3-4 arası bir sora koyarım bu takıma yok 5-6 bizim 2. olmamızdan daha zor ihtimal.Ha tabi spor bu her şey olabilir her şey ihtimaldir küme düşme de şampiyon olma da ama şuan görünen tablo da Eczacı-Vakıf finali.Fener-Galatasaray 3. lük yarışı görüyorum ben Zeren gelecek sezon da o yarışın dışında kalacak gibi ama çıkıp beklenmedik hamleler gelirse konuşuruz yine.
Üzgünüm ama bu yazdığınız senaryo dümdüz çiçek böcek senaryosu. Öncelikle 5.lik senaryosu zaten konuşulan transferler olursa senaryosu olmazsa 3'de olabiliriz. Eczacı sadece Antropova'yı alırsa da bizi geçemeyebilir ama Zeren için konuşulan oyuncular ve Eczacı için konuşulan oyuncular ve bizim için konuşulan oyuncular için dedim belki 5. kadro olacağız diye. İşin daha sıkıntılı tarafı Zeren bizi daha bu kadroyla yeni yendi ki siz bu kadroya Van Ryk ekleyip bizi Fener'in bile önüne koydunuz neredeyse Allah aşkına bu mu gerçeklik, bu mu çiçek böcek olmayan senaryo. Hem Fener aynı kadro mu devam edecek tamamen atıyorum belki seneye ortaya Danesi alacaklar. Bu güç dengelerini oynatmayacak mı? Genel olarak Van Ryk eklense de herkesinde güçleneceği senaryoda gerçekçi şampiyonluk hedefimiz %5 filan ancak.

Uzun zamandır okuyorum anladığım şu:Alınabilecek boşta üst düzey oyuncu çok az, olanı da senden önce alabilecek ekol takımlar ya da paralı takımlar var.Zaten üst düzey oyuncu aldım şampiyonluk gelir diye garanti yok,sürekli üst seviye sponsor yok, biraz artsa da doğru düzgün seyirci yok,başarı isteği olsa da üç-beş sene bekleyecek sabır var mı ?Bence o da yok.Diyelim ki üst seviye oyuncular alıp şampiyon olduk ,sonrasında bunun sürekliliği olacak diye inanan var mı ,bence kadın basketbola benzer sonu ,hep transfer yapıp başarı bekleyen çok da oyuncu yetiştirip başarılı olalım diyen kimse yok.Sanki görünen bir süre daha şampiyonluk yok.

Geri