Ben bize geleceğine inanıyorum diye bir sey söylemedim ki ama tabiki gelmesini isterim.Haak'ın gerçekten bize düşeceğine nasıl inanıyorsunuz anlamakta güçlük çekiyorum
Ben bize geleceğine inanıyorum diye bir sey söylemedim ki ama tabiki gelmesini isterim.Haak'ın gerçekten bize düşeceğine nasıl inanıyorsunuz anlamakta güçlük çekiyorum
Halil,bey sayın cibara seneye daha üst düzey bir kadro ve yıldızlar sözü vermişti. ondan beklentimiz çok. umarım hayal kırıklığı yaşamayız ve o bahse konu kadro kurulur. bu branşta ligde şampiyonluk ve Avrupa'da kupa artık fazlasıyla elzemdir.İmoco da kalır yada Gs gelir çok zor transfer zaten ama Haak alırsak şampiyonluk yarışında olur bu kadronun hakkını veririz.Yoksa Ryk gelecek en iyi isim rakipler güçlendi geri 4. sıraya düşeriz Ryk gelirse hızlı oyuna çok uygun bir çapraz o yüzden bizle yükselecektir oda bizi en fazla 3. yapar yerimizde sayarız.Ne yapıp ne edip Haak almalıyız.Egonu da isterim ama bizim sistemimize ne kadar uygun bilemiyorum.Haak için herşey zorlanmalı olmuyosa Egonu Ryk Tolok üçlüsüne gidilmeli bu isimlerde gelmezse seneye yine Cev Cup düşer CL de kalıcı da olamayız.
Set vermeden 3- 0 kazanılacak bir maçı set vererek kazandık. bir set deyip geçmemek lazım.hatta rakibi motive edip maça ortak dahi eder.Barbolini köylüsü Thy gibi hocası olmayan takıma karşı bile zarzor set alıyor. Rahat 3-0 kazanılacak maça bak
Amatör branşlarda en umutlu olduğum iki branş, bayan basketbol ve bayan voleybol. özellikle bayan voleybolun yakın gelecekte hak ettiği yerde olacağına inanıyorum.Bu kızlar daha çok yatırım hak ediyor.Görüyoruz diğer branşları Erkek voleybolu o bütçeden beklenen kadar oynuyo.Erkek basketbolu gördüğüm kadarıyla bütçesinin de altında oynuyor.Verilen bütçenin 2 katı iş yapan tek şube burası bu kızlara artık daha çok önem verilmeli.Cidden görüyoruz Bongaerts giriyor çok kaliteli pasör.Yedeği bu seneye kötü başlasa da açılacağını düşündüğüm dünyanın gördüğü en iyi pasörlerden Naz.Smaçörlere bakıyoruz İlkin Sylla gibi iki komple smaçörün onların yedeğinde Lukasik Frantti gibi yine iki komple smaçörün var.Libero da şuan en iyi yerli libero Eylül var.Orta da Yuan gibi bir ismin var kendi arasında rotasyona girebilecek çok aşırı üst düzey olmasada yine kaliteli iki Yasemin Ayçin'in var.Pç yedeğinde Alexia gibi bir gücün var.Groblena yerine biraz para verilip kaliteli bir pç alsak her kupaya talip olacak bu takım ama bu kadar mücadelenin bu kadar kaliteli bir yapının yanında çaprazı Groblena gibi bir isme bırakırsan hep bir adım geride kalıcaz kupa dan.
O zaman maliyeti 1 milyondur ama milyon muhabbeti duymuştum kesin. Zaten Bahçelievler cebine atmıştır kesin parayı, rezil kulüp. Düşsünler ve bir daha gelemesinler.Zerenin 1 milyon kırdırma parası verdiğine dair somut bir kaynak var mı? Ben hiç öyle olduğunu düşünmüyorum eğer o kadar verseydi bahçelievler de bu durumda olmazdı bence![]()
Anladım hocam. Ben de öyle bir şey hatırlıyordum.Ben yanlış hatırlamıyorsam Gülden Kuzubaşoğlunu çok net hatırlıyorum bir iki yorumcu daha konuştu açık açık 500 bin euro ya anlaşmış Bahçelievlerden ama maaşının iki kattı bonservis veren sözleşmeyi kırar diye bir maddesi vardı Zeren bunu kullandı demişlerdi diye net hatırlıyorum bende.1 milyon euro bonservis ve Bahçelievlerle anlaştığı maaşın aynısını verip sözleşme imzaladılar diye hatırlıyorum bende.
Anladım hocam. Ben de öyle bir şey hatırlıyordum.
Bu arada bazı yerlerde Imoco'nun yeniden bir yapılanmaya gideceğiyle ilgili bir şeyler görüyorum, ne kadar doğru bilmemekte birlikte. Elindeki oyunculara her sözleşme yenilediğinde muhtemelen bütçe arttırıyorlar ve çok da zengin bir kulüp değiller. Şu durumda keşke yeterli sponsor desteğimiz olsaydı da Haak'ı ikna edebilecek bir teklifte bulunabilseydikOysa Mehmet Cibara'ya göre sponsorlar kapımızda yatıyordu, meğer futboldan bahsediyormuş.
İmoco tamamen sponsorlar üzerinden ilerleyen ama çok para kazanan resmen sponsorların yönettiği bir kulüp ama Fener Eczacı daha yüksek bütçeli İmoco dan.İmoco yeniden yapılanmaz şöyle Wolozs voleybolu bırakabilir sezon sonu deniyor ama senelerdi bu haber dönüyor Moki yaşlandı bunlar bırakırsa dönüşmek zorunda kalır.Sponsor konusunda bence güzel ilerlemeler var şuan DAİKİN harici güçlü tek bir sponsorumuz dahi yok ama senelerdir bu durum böyle bu sene geçen sene ki güzel hava ve bu sezon ki ilk 3 Cev Cup gibi hedeflere emin adımlarla gidildiği için taraftar ilgisi geçen senelere göre çok net 2-3 kat arttı çünkü verilen bütçelere göre çok mantıklı transferler yaptık verilen bütçenin çok daha fazlasını saha da veriyor takımın sistemi.Bu güzel hava ister istemez sponsor çeker taraftarı tirübüne çekmeye başladı taraftar ilgi gösterdikçe sponsorlar içinde cazip bir pazarlama alanı olacaktır bu kulüp.Haak için şu aşamada masada olduğumuz haberleri çıktı bir fırsat aranıyor ama bir sponsor yada kulüp den Dursun Özbekten bu branşa yatırım artışı gelmediği sürece voleybol da transferle ilgilenenlerinde eli kolu bağlanır ama daha bir çapraz gelmedi Haak isteğinde bulunmaya devam edelim Antropova olayı da sesiz sesiz bitti Haak olayı da bir ihtimal süpriz olur süreç neler olacağını gösterecek.Anladım hocam. Ben de öyle bir şey hatırlıyordum.
Bu arada bazı yerlerde Imoco'nun yeniden bir yapılanmaya gideceğiyle ilgili bir şeyler görüyorum, ne kadar doğru bilmemekte birlikte. Elindeki oyunculara her sözleşme yenilediğinde muhtemelen bütçe arttırıyorlar ve çok da zengin bir kulüp değiller. Şu durumda keşke yeterli sponsor desteğimiz olsaydı da Haak'ı ikna edebilecek bir teklifte bulunabilseydikOysa Mehmet Cibara'ya göre sponsorlar kapımızda yatıyordu, meğer futboldan bahsediyormuş.