• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Haak bize düşer neden düşmesin koskoca kulüp içerden bir iş adamı çıkar 1.5 veriyorum ben gidin Haak alın der bugün de alırlar futbolcu maaşları için kat kat fazlasını döken iş adamları var.Ama kulübümüz de halla şubeye yeterli ilgi yok.Bu sene geçen seneden sonra ki ivmeden sonra görüyoruz çok ciddi oranda taraftar artışı var taraftar ilgi artıkça Haak gibi isimler gelir ama halla bu branş çok para kazanmıyor o yüzden bende seneye Haak transferi olmayacak gibi görüyorum.Ama masa da varmışız ekstra bir sponsor desteği gelmediği sürece de o masa da İmoco kapar.İmoco da öyle zengin bir kulüp değil o kadar yıllardır İmoco başkanı Eczacıbaşı ve Fenerbahçe'yi işaret ederek iki İstanbul kulübünün bütçesi bizden daha çok diye biz onlardan daha az parayla domine ediyoruz diye övünüyor.Sponsorlarla 1.5 çok kolay bulunur ama kulübe ilgisi olan iş adamı yok bir iki isim dışı bu ivme devam ederse bu ilgi para da getirir o para da daha üst seviye isimler getirir.Sylla gibi Gabi den sonra dünyanın en iyi komple smaçörü var elimizde ona da 1-2 sene önce imkansız derdik Haak da alınmayacak oyuncu değil.

İmoco da kalır yada Gs gelir çok zor transfer zaten ama Haak alırsak şampiyonluk yarışında olur bu kadronun hakkını veririz.Yoksa Ryk gelecek en iyi isim rakipler güçlendi geri 4. sıraya düşeriz Ryk gelirse hızlı oyuna çok uygun bir çapraz o yüzden bizle yükselecektir oda bizi en fazla 3. yapar yerimizde sayarız.Ne yapıp ne edip Haak almalıyız.Egonu da isterim ama bizim sistemimize ne kadar uygun bilemiyorum.Haak için herşey zorlanmalı olmuyosa Egonu Ryk Tolok üçlüsüne gidilmeli bu isimlerde gelmezse seneye yine Cev Cup düşer CL de kalıcı da olamayız.
Halil,bey sayın cibara seneye daha üst düzey bir kadro ve yıldızlar sözü vermişti. ondan beklentimiz çok. umarım hayal kırıklığı yaşamayız ve o bahse konu kadro kurulur. bu branşta ligde şampiyonluk ve Avrupa'da kupa artık fazlasıyla elzemdir.

Son düzenleme:
Komedi Thy nin son set sayısında Yasemin kafasını eğip toptan kaçıyor. Bu tür oyuncularla bir yere varamazsın anca debelenip durursun. Sillada sıradan oyuncularla sıradanlaşmaya başladı

Barbolini köylüsü Thy gibi hocası olmayan takıma karşı bile zarzor set alıyor. Rahat 3-0 kazanılacak maça bak

Thy nin stajyer antrenörü sağolsun Anna Adelusiyi oynatmıyorda rahatladık biraz.

Barbolini köylüsü Thy gibi hocası olmayan takıma karşı bile zarzor set alıyor. Rahat 3-0 kazanılacak maça bak
Set vermeden 3- 0 kazanılacak bir maçı set vererek kazandık. bir set deyip geçmemek lazım.hatta rakibi motive edip maça ortak dahi eder.

Bu kızlar daha çok yatırım hak ediyor.Görüyoruz diğer branşları Erkek voleybolu o bütçeden beklenen kadar oynuyo.Erkek basketbolu gördüğüm kadarıyla bütçesinin de altında oynuyor.Verilen bütçenin 2 katı iş yapan tek şube burası bu kızlara artık daha çok önem verilmeli.Cidden görüyoruz Bongaerts giriyor çok kaliteli pasör.Yedeği bu seneye kötü başlasa da açılacağını düşündüğüm dünyanın gördüğü en iyi pasörlerden Naz.Smaçörlere bakıyoruz İlkin Sylla gibi iki komple smaçörün onların yedeğinde Lukasik Frantti gibi yine iki komple smaçörün var.Libero da şuan en iyi yerli libero Eylül var.Orta da Yuan gibi bir ismin var kendi arasında rotasyona girebilecek çok aşırı üst düzey olmasada yine kaliteli iki Yasemin Ayçin'in var.Pç yedeğinde Alexia gibi bir gücün var.Groblena yerine biraz para verilip kaliteli bir pç alsak her kupaya talip olacak bu takım ama bu kadar mücadelenin bu kadar kaliteli bir yapının yanında çaprazı Groblena gibi bir isme bırakırsan hep bir adım geride kalıcaz kupa dan.

Bu kızlar daha çok yatırım hak ediyor.Görüyoruz diğer branşları Erkek voleybolu o bütçeden beklenen kadar oynuyo.Erkek basketbolu gördüğüm kadarıyla bütçesinin de altında oynuyor.Verilen bütçenin 2 katı iş yapan tek şube burası bu kızlara artık daha çok önem verilmeli.Cidden görüyoruz Bongaerts giriyor çok kaliteli pasör.Yedeği bu seneye kötü başlasa da açılacağını düşündüğüm dünyanın gördüğü en iyi pasörlerden Naz.Smaçörlere bakıyoruz İlkin Sylla gibi iki komple smaçörün onların yedeğinde Lukasik Frantti gibi yine iki komple smaçörün var.Libero da şuan en iyi yerli libero Eylül var.Orta da Yuan gibi bir ismin var kendi arasında rotasyona girebilecek çok aşırı üst düzey olmasada yine kaliteli iki Yasemin Ayçin'in var.Pç yedeğinde Alexia gibi bir gücün var.Groblena yerine biraz para verilip kaliteli bir pç alsak her kupaya talip olacak bu takım ama bu kadar mücadelenin bu kadar kaliteli bir yapının yanında çaprazı Groblena gibi bir isme bırakırsan hep bir adım geride kalıcaz kupa dan.
Amatör branşlarda en umutlu olduğum iki branş, bayan basketbol ve bayan voleybol. özellikle bayan voleybolun yakın gelecekte hak ettiği yerde olacağına inanıyorum.

Haak'ın gelebilme ihtimalini ben de çok düşük görüyorum ancak istemekte fayda var. En iyileri talep edilmeli. Haak olmaz Tolok olur. Bir tanesi olmalı. Lazareva, Van Ryk diyenleri görüyorum ancak bu isimleri isteyenlerin geçen seneki play-off finali hariç Van Ryk'ın hangi seviye çapraz olduğundan haberi var mı acaba? THY ile 4.lüğe abone olmuş bir oyuncudur Van Ryk. Bu ismin istenmesi demek seneye Antropova'yla oynayacak olan Eczacıbaşı'yı uzaktan, rekabete giremeden izlemek demektir. Lazareva zaten 1 sezonluk oyuncu olduğunu gösterdi. Bu sene iyi maçı var mı hatırlamıyorum. Belki Polonya takımına karşı ki o takım da sıradan o maçta iyi oynamıştır.

Haak transferi yapılabiliyorsa gerçekleşsin. Muazzam olur. Lakin Antropova'yı bile alamayan, Galatasaray taraftarıyla dalga geçen Mehmet Cibara'nın Haak'ı alabileceğini zannetmiyorum. Gold menajerlik şirketi yardımcı olursa belki. Tolok ihtimali daha yüksek görülüyor o yüzden. O da aynı menajerlik şirketinden.

Zerenin 1 milyon kırdırma parası verdiğine dair somut bir kaynak var mı? Ben hiç öyle olduğunu düşünmüyorum eğer o kadar verseydi bahçelievler de bu durumda olmazdı bence :)
O zaman maliyeti 1 milyondur ama milyon muhabbeti duymuştum kesin. Zaten Bahçelievler cebine atmıştır kesin parayı, rezil kulüp. Düşsünler ve bir daha gelemesinler.

Ben yanlış hatırlamıyorsam Gülden Kuzubaşoğlunu çok net hatırlıyorum bir iki yorumcu daha konuştu açık açık 500 bin euro ya anlaşmış Bahçelievlerden ama maaşının iki kattı bonservis veren sözleşmeyi kırar diye bir maddesi vardı Zeren bunu kullandı demişlerdi diye net hatırlıyorum bende.1 milyon euro bonservis ve Bahçelievlerle anlaştığı maaşın aynısını verip sözleşme imzaladılar diye hatırlıyorum bende.

Ben yanlış hatırlamıyorsam Gülden Kuzubaşoğlunu çok net hatırlıyorum bir iki yorumcu daha konuştu açık açık 500 bin euro ya anlaşmış Bahçelievlerden ama maaşının iki kattı bonservis veren sözleşmeyi kırar diye bir maddesi vardı Zeren bunu kullandı demişlerdi diye net hatırlıyorum bende.1 milyon euro bonservis ve Bahçelievlerle anlaştığı maaşın aynısını verip sözleşme imzaladılar diye hatırlıyorum bende.
Anladım hocam. Ben de öyle bir şey hatırlıyordum.

Bu arada bazı yerlerde Imoco'nun yeniden bir yapılanmaya gideceğiyle ilgili bir şeyler görüyorum, ne kadar doğru bilmemekte birlikte. Elindeki oyunculara her sözleşme yenilediğinde muhtemelen bütçe arttırıyorlar ve çok da zengin bir kulüp değiller. Şu durumda keşke yeterli sponsor desteğimiz olsaydı da Haak'ı ikna edebilecek bir teklifte bulunabilseydik :) Oysa Mehmet Cibara'ya göre sponsorlar kapımızda yatıyordu, meğer futboldan bahsediyormuş.

Bu arada bazı yerlerde Imoco'nun yeniden bir yapılanmaya gideceğiyle ilgili bir şeyler görüyorum, ne kadar doğru bilmemekte birlikte. Elindeki oyunculara her sözleşme yenilediğinde muhtemelen bütçe arttırıyorlar ve çok da zengin bir kulüp değiller. Şu durumda keşke yeterli sponsor desteğimiz olsaydı da Haak'ı ikna edebilecek bir teklifte bulunabilseydik :) Oysa Mehmet Cibara'ya göre sponsorlar kapımızda yatıyordu, meğer futboldan bahsediyormuş.

Cibara sadece boş konuşuyor şu halde. Sponsorların kapımızda yatması için futboldaki hamleleri tekrarlamalı ama bu takıma voleybol kültürü kazandırmadan, iyi transferler yapmadan sponsor gelmesini bekliyorsa bir 100 yıl daha bekler kendisi.

Kendisi iyi bir çapraz transferi ve iyi bir yerli kadrosu kuramazsa hatta buna yabancı smaçör transferini de dahil ediyorum gelecek sene için görevi devretse iyi olur. Yeteri kadar yöneticilik yaptı. Bu şube onun keyfine göre yönetilecek değil.

İmoco tamamen sponsorlar üzerinden ilerleyen ama çok para kazanan resmen sponsorların yönettiği bir kulüp ama Fener Eczacı daha yüksek bütçeli İmoco dan.İmoco yeniden yapılanmaz şöyle Wolozs voleybolu bırakabilir sezon sonu deniyor ama senelerdi bu haber dönüyor Moki yaşlandı bunlar bırakırsa dönüşmek zorunda kalır.Sponsor konusunda bence güzel ilerlemeler var şuan DAİKİN harici güçlü tek bir sponsorumuz dahi yok ama senelerdir bu durum böyle bu sene geçen sene ki güzel hava ve bu sezon ki ilk 3 Cev Cup gibi hedeflere emin adımlarla gidildiği için taraftar ilgisi geçen senelere göre çok net 2-3 kat arttı çünkü verilen bütçelere göre çok mantıklı transferler yaptık verilen bütçenin çok daha fazlasını saha da veriyor takımın sistemi.Bu güzel hava ister istemez sponsor çeker taraftarı tirübüne çekmeye başladı taraftar ilgi gösterdikçe sponsorlar içinde cazip bir pazarlama alanı olacaktır bu kulüp.Haak için şu aşamada masada olduğumuz haberleri çıktı bir fırsat aranıyor ama bir sponsor yada kulüp den Dursun Özbekten bu branşa yatırım artışı gelmediği sürece voleybol da transferle ilgilenenlerinde eli kolu bağlanır ama daha bir çapraz gelmedi Haak isteğinde bulunmaya devam edelim Antropova olayı da sesiz sesiz bitti Haak olayı da bir ihtimal süpriz olur süreç neler olacağını gösterecek.

Geri