• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Fener Vakıf Eczacı Zeren İmoco Scandicci Milano gibi takımlar mallesef piyasayı çok yükselti mallesef her geçen gün oyuncu maaşları artıyor.Ama bu ilgi ile de alakalı şuan Erkek Futbol ve Erkek basketbolsan sonra en çok izlenen branş Kadın voleybolu hatta Nba gibi bir lig olmasa Erkek basketbolunu izlenme olarak geçerdi bile hal böyle olunca son yıllarda artan ilgi oyuncu maaşlarını da artırdı.

İlk devre başından beri ısrarlı Barbolini bu takımın oynayamayacağı kadroya uymayan bir sistemi zorla oynatmaya çalışıyor diyorum geçen sene bu takımı başarılı yapan iyi manşet her yere eşit dağılan pas trafiği hızlı pas iyi defans sistemi varken.Bu sene hiçbirini yapmıyoruz şimdi bir istatistik buldum Arastan sonra ligin en az orta kullanan takımıymışız şaka mı.Ciddi anlamda Umut Çakır vakası yaratıyor şuan sağlam bir isim bunu düşünmesi lazım voleybolun efsane koçlarından Barbolini.Ligin açık ara en çok orta kullanması gereken takımı bizken ki elimizde Timmerman Yuan Ayçin Yasemin gibi çok iyi orta hücum opsiyonları var.Ciddi anlamda görünce sinirim bozuldu bu istatistiği koca takımda bir kişi gidip ya biz niye orta kullanmıyoruz demiyor mu dünya tarihinde en iyi 10 pasör say deseler sayılacak Naz orta oyuncu kullanmayı akıl edemiyo mu helle bu takımın orta kullanmak zorunda olduğunu bilmiyor mu.Şaka gibi bir ilk devre geçirdik yönetilme sistem açısından umarım bu devre bir şeylerin düzeldiğini görürüz.

Ciddi anlamda bir koç kötü olabilir düzelebilir deriz ama Barbolini akıl almaz şekilde kötü oynatıyor takımı.Yolların ayrılması en güzeli olacak gibi duruyor Umut Çakır dan bile kötü şuan.

Şuda akıl durdurur Alexia gibi Grobledan daha iyi bir pç var ve daha 22 yaşında çok genç oynat yetişsin gelişsin hem yerli Alexia dan daha alt seviye 30 yaşında Belçikalı Groblena as oynuyo.Pasör de Bongaerts 10 kat iyi oynatıyo şuan takımı ismi var diye Naz oynatıyo.Hani ciddi anlamda bilerek yapıyor diyecem artık çünkü alt lig hocaları gelse daha iyi yönetir.

Her yıl düzenli yapılan yılın en güvenilir ünlüsü oylamasında İlkin Aydın yılın en güvenilir ünlüsü seçildi.İlkez bir voleybolcu birinci oldu kaptan her yerde var.

Son düzenleme:
Yeniden İsabel Haak haberleri canlandı Galatasarayın futbol da haber kaynağı olarak güçlü olan bir kaynak kadın voleybolunda Haak ile ilgileniyoruz gibi bir haber yaptı bir iki kişi doğruladı üstüne Haak bu dönem transfer haberlerine karşı değilim bence doğal gibi birşeyler söyledi yeniden bir canlandı.İlgi olabilir ama bitmesi çok zor halla Ryk alamamışken Haak alabilme ihitmalimiz çok var gibi gelmiyo ha alınırsa bu şubenin en büyük transferlerinde olur.

Sonunda bir sponsor etkinliği falan almışız bari yılbaşı için.Bomboş formamız var para yok para yok diyorlar madem para yok sponsor bulun.Lig sonunucusu kapanması beklenen Bahçelievlerin forması bizden daha dolu.

Alexia Carutasu:

“Yılın sonu.
Beni her zamankinden daha fazla sınayan zor bir yıl.

Çok çalıştım, sessiz kaldım ve haksızlıkların, emeğimin fark edilmediği anların ve canımı acıtan durumların içinden geçerken bile yoluma devam ettim. Ama voleybol bana çok önemli bir şey öğretti: karakter, işler zor olduğunda ortaya çıkar, kolay olduğunda değil.

Mükemmel bir sezon değildi ama beni daha güçlü, kendimin daha farkında ve ileriye doğru yürümeye daha kararlı biri haline getiren bir sezondu. Her engel beni şekillendirdi, her zor gün beni kendimin daha iyi bir versiyonuna biraz daha yaklaştırdı.

Aileme ve Muzo’ya; her şey ağırlaştığında güvenli alanım, gücüm ve motivasyonum olduğunuz için teşekkür ederim. Olduğum her şey ve uğruna savaşmaya devam ettiğim her şey sizden geliyor.

Takım arkadaşlarıma, bir ekip olarak paylaştığımız bağlılık, güven ve destek için minnettarım. Her şey için teşekkür ederim.

Galatasaray taraftarlarına; bu zorlu sezonda gösterdiğiniz sarsılmaz destek için teşekkür ederim. Tutkunuz, enerjiniz ve sadakatiniz en zor anlarda bile hissedildi. Bu formayı giymek ve desteğinizi hissetmek benim için bir onur.

Yanımda duran herkese teşekkür ederim.
Diğerleri geride kalır.
Yeni bir başlangıç geliyor.✨❤️

Alexia bu konuşması umarım veda konuşması değildir öyle bir havası var.Barbolinin egoları ve Groblena aşkı yüzünden böyle bir kızı elden kaçırırsak çok büyük hatta olur onun muadili yerine alabilecek biri yok.Yerli ve kaliteli çünkü Vargas ve Alexia harici kaliteli yerli çapraz yok Genç yetenekli yerli Alexia kaptırılırsa seneye yabancı kuralı bizi sıkıştırır umarım Barbolini egoları yüzünden bu kızı kaybetmeyiz çok değerli bir isim kesinlikle elde tutulmalı.

Bence Alexia gidici.

Alexia'nın bence de gitmemesi lazım. Sezon sonu görüntü ne olur bilmiyorum ama ligde Alexia'nın seviyesinin yarısında bile bir pasör çaprazı yok. Isabelle Haak, Bianca Cugno ya da bir başka yabancı pasör çaprazı bile gelse yedeğinde Alexia'nın tutulması lazım. Yoksa yeni Yasemin Özel ya da Yağmur Karaoğlu faciaları izleriz.

Umarım Alexia'yı gönderip bizim kız diyerek Beren Yeşilırmak'ı getirmezler. Şampiyonluğa oynayacak ve şampiyonlar liginde yer alacak bir takımda hiç bir şekilde yeri yok Beren'in. Burcu Tutku Yüzgenç gibi vasatın oldukça altında birini de getirmesinler. Kim gelirse gelsin Alexia'nın yanına yaklaşamaz. Alexia'yı en az 1 yıl daha tutmak lazım.

Alexia'nın gidici olduğunu sanmıyorum ama günün sonunda Alexia'nın da ligde şampiyonluk, hatta ilk 3 yapacak bir takımın birinci pasör çaprazı olamayacağını da kabul etmek lazım. Yani bizde yedeğim diye böyle diyorsa Fener, Vakıf, Eczacı hatta Zeren'e de gitse ilk 6 oyuncusu olamaz. Daha alt seviye takıma gidecekse başka konu. Kötü oyuncu değil, yerli olması önemli ama seviyesini kabul etmek lazım. Saydığım takımlar ister ama iyi yedek olarak ister yani.

Alexia yedek olarak kalmalı zaten Alexia gitti diyelim Bongaerts oynatamasın Naz ile oynayıp yedeğine yerli pasör çekmek zorundasın Alexia şuan altın değerinde lig de her takım için kesinlikle tutulmalı.Yabancı oyuncunun her zaman yeri dolar ama İlkin Eylül Alexia Yasemin şu dört oyuncu ile sözleşme yenileme birinci öncelik olmalı kaliteli yerli oyuncu yeri dolduramazsın kolay kolay.Ha Bongaerts kalır 2 sene imzaladı zaten ama Bongaerts oynatmak için yabancı ortadan feraget etmek zorunda kalırız falan karışık işler bunları düşünmek yerine uzattı haberi alırız inşallah yeni yıla meda 2026 yeni bir Alexia olarak gelicem mesajıdır umarım o.

Son düzenleme:
Alexia 2025 veda etmiş kulübe değil belli ki İlkin gönderiye kalp bırakmış.Fener gidiyor haberleri doğru olsa İlkinin destek verici bir mesaj bırakacağını sanmıyorum.Tepki Barbolini'ye gibi sonuna kadar katılıyorum herkes de bir enerji kaybı var bu sene geçen seneden gelen oyuncuların hiçbiri Barbolini den memnun değil gibi bir hava var enerjilerinden.

Ben yukarıda yazdım bence veda mesajı değil ama gidiyorsa da İlkin kalp de bırakır, destek mesajı da atar. Bu insanlar arkadaş, Alexia gitse de arkadaş olacaklar. O konudan bir çıkarım yapmam ama zaten en başta da bir veda mesajı olduğunu düşünmüyorum zaten. Bence kendince aba altından sopa gösterme mesajı.

Alexia gitmiyor.

Geri