Alexia Carutasu:
“Yılın sonu.
Beni her zamankinden daha fazla sınayan zor bir yıl.
Çok çalıştım, sessiz kaldım ve haksızlıkların, emeğimin fark edilmediği anların ve canımı acıtan durumların içinden geçerken bile yoluma devam ettim. Ama voleybol bana çok önemli bir şey öğretti: karakter, işler zor olduğunda ortaya çıkar, kolay olduğunda değil.
Mükemmel bir sezon değildi ama beni daha güçlü, kendimin daha farkında ve ileriye doğru yürümeye daha kararlı biri haline getiren bir sezondu. Her engel beni şekillendirdi, her zor gün beni kendimin daha iyi bir versiyonuna biraz daha yaklaştırdı.
Aileme ve Muzo’ya; her şey ağırlaştığında güvenli alanım, gücüm ve motivasyonum olduğunuz için teşekkür ederim. Olduğum her şey ve uğruna savaşmaya devam ettiğim her şey sizden geliyor.
Takım arkadaşlarıma, bir ekip olarak paylaştığımız bağlılık, güven ve destek için minnettarım. Her şey için teşekkür ederim.
Galatasaray taraftarlarına; bu zorlu sezonda gösterdiğiniz sarsılmaz destek için teşekkür ederim. Tutkunuz, enerjiniz ve sadakatiniz en zor anlarda bile hissedildi. Bu formayı giymek ve desteğinizi hissetmek benim için bir onur.
Yanımda duran herkese teşekkür ederim.
Diğerleri geride kalır.
Yeni bir başlangıç geliyor.

”