#21 Pops Mensah-Bonsu

[video=youtube_share;XP6zhAIQBx4]http://youtu.be/XP6zhAIQBx4[/video]

[video=youtube_share;-WkvDVlNS7E]http://youtu.be/-WkvDVlNS7E[/video]

Ergin hoca güzel söyledi dün maç sonu : ''Bonsu sıçrayarak iyi oynayan, faydalı olan bir oyuncu. Zıplamadığı zaman teknik özellikleri zayıf olduğu için pek verimli olamıyor''

Ismail Senol ‏@ismailsenol 8 dk.
Pops Mensah-Bonsu'nun ön çapraz bağının koptuğundan şüphe ediliyor. MR sonucu kesinleşecek ama sezonu kapatmış olabilir.

Bir bu eksikti gerçekten .Bi bitmedi yani

Eee yani hayret etmiş gibi yapmayın lütfen. Sanki beklenmeyen bir durumdu. Çok bile oynadı. Koca havuza eski çalışmışlık ve sakat olma kriterleri koyarsan bu işlere üzülmeye hakkın olmaz.

Ben demiştim demeyi sevmem ama gelmesin sakatlanma riski çok fazla sakatlanırsa bir sezon çöpe gider son transfer biraz daha seçici olalım demiştim.Geçmiş olsun...

Sakatlanmamış olsa da pek performans verdiği söylenemezdi, sakatlanınca iyice saçma bir transfer haline geldi. Sevdiğim ve beğendiğim bir oyuncu olmamasına rağmen Pops adına üzüldüm, zor toparlar gibi görünüyor.

Sanıyorum transfer artık pek mümkün değil, o halde işimiz zor gibi.

Herşeyden önemlisi insan sağlığı ve geçmiş olsun Bonsu...Güzel maçlarıda oldu kendisine teşekkür ederiz...Evet belliydi eninde sonunda bunun yaşanacağı ama en azından Dudley'in dönüşüne kadar idare etti bizi...Yakında döner Dudley ve umarım sağlıklı ve formda döner...Dudley-Furkan-Macvan-Erceg rotasyonu da kötü değil, yeter ki formda olsunlar... Bu arada Bonsu ilk maçlarında çok iyi performanslar gösterdiğinde şuna kapak oldu buna kapak oldu diyen arkadaşlarda ayıp ettiklerini anlamışlardır sanırım...Hiçkimse burada takımın kötülüğü için konuşmuyor...Birbirimizin görüşlerine saygı duyarak tartışalım lütfen...

Biri iyileşiyor biri sakatlanıyor gordon dönse arroyo sakatlanacak tam kadro bu takımı izleyememek çok kötü,önümüzdeki sezon bunlardan ders çıkartılarak transfer yapılmalı

Motorunda problem olan bir araba alırken her an arıza verebilceğini hesaba katmamız lazım. Benim Bonsu konusunda en çok eleştirdiğim husus Antepteyken Dorseyin şutu ve sırtı dönük oyunu yok deyip almamamız ve Jawainin sakatlığından sonra koşa koşa gidip Bonsuyu almamız. Allah aşkına biri bana Bonsunun bu sezon Arroyonun paslarını smaçla bitirdikleri dışında ne yaptığını anlatsın, savunma yok, artık eskisi gibi blok tehditi de yok. Dorseyden ne fazlası vardı da kimesinin yüzüne bakmadığı adama koşa koşa gittik....

En azından sezonu kapatacak bir sakatlık geçirmemesi sevindirici, en az 10 günlük bir tedavinin ardından tekrar dönebilecekmiş.

İlk geldiğinde gösterdiği performans ile şu an arasında çok fark var. Bunun en önemli sebebi bana göre fiziki olarak geriye gitmesi, bunda da sakatlık geçmişi etkili. Kafa olarak yapmak istediği şeyleri fiziken yapabilecek durumda olmayınca, bir kaç fantastik hareketle maç geçiştirmeye başlamıştı. Umarım şu dönem biraz enerji depolamasına ve sezonu iyi bitirmesine sebep olur. Zira zaten kısıtlı bir uzun rotasyonumuz var.