24/25 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

-5 milyonda bitirmek rasyonel bi karar mı değil mi tartışmalı zira fb şuan müzesine bir kupa daha götürürken kadın voleybolda resmi kupamız 1 tane bile yok.
 
Belki kadın basketbolda daha iyidir ama erkek basketbol ve kadın voleybolda çok önümüzdeler. Bu arada keşke Kapustina’yı alabilsek gerçi sanırım bu sene voleybola ara vermiş ama şansımızı denesek güzel olur. Hücum gücümüz yükselir. Keşke lyy olsa tabi
 
Ülker Arena övgüsüyle bana tüm duyguları o kadar, öylesine bir arada yaşattınız ki sizinle bir daha tribün üzerine diyalog kurmama kararı aldım. 2020'lerin yüksek geriliminde naçiz bedenim söz konusu iniş ve çıkışları kaldıramayabilir...
 
Belki kadın basketbolda daha iyidir ama erkek basketbol ve kadın voleybolda çok önümüzdeler. Bu arada keşke Kapustina’yı alabilsek gerçi sanırım bu sene voleybola ara vermiş ama şansımızı denesek güzel olur. Hücum gücümüz yükselir. Keşke lyy olsa tabi
Erkek basketbol ve kadın voleybola milyonları saçtıkları için olabilir.
 
Okuyorum, okuyorum ve cidden hayret ediyorum. Yahu, son 16 turuna kalmışız. Rakip her ne kadar da bizim kalibremizde olmasa dahi, takımımız bir 3-0 daha yapmış ve üstelik şu ana kadar ligin de en agresif takımı olduğumuz rakamlarla ortaya konulmuş olmasına rağmen, bir kişi hala başka telden çalıyor. Bu galibiyetin ardından, en azından sevindiğini bile ifade etmeden, direkt tribün konusuna dalıp ortalığı bulandıran, bu da yetmezmiş gibi yeniden hücum oyuncusu transferi hikayelerine dalmaya kalkan kişi yada kişiler, ya kafayı yemiş takıntılı insanlardır, ya da bilerek ve isteyerek, akıllarınca sinir uçlarımıza dokunmaya çalışıyorlardır.
Görmezden gel, kendi haline bırak diyorum ama olmuyor. Galibiyetler sonrası bile bu kafada olan kişi veya kişiler, kazara bir mağlubiyet sonrası saldırmak için adeta pusuda bekliyor. İyi niyetli olmadığı sürece, bu kişi gibilerin fikirlerinin, kendi adıma hiçbir değeri olmadığı gibi, hiç kimse için de değerinin olmadığını düşünüyorum. Başka konularda yorum yapmak için, bari önce bir takımı alkışlayın, iki sözcük ile takım veya oyun ile ilgili birşeyler söyleyin, sonra derdinizi anlatın.

Diğer bir önemli konu ise, bazı değerli arkadaşların kafasında oluşmaya başlamış erken form tutma kuşkusudur ki, doğrusu ben buna saygı duyarken katılamıyorum. Nedenine gelince; erken form tutmak, ille de yakın gelecekte bir düşüş yaşayacağımız anlamına gelmiyor. Erken form tutmanın bazı avantaj veya dezavantajları olduğuna inananlardanım.
Konuyu biraz daha açacak olursak, alınan sonuçlar itibarı ile evet çok müthiş bir başlangıç yapmışız ancak bu, herşeyin mükemmel olduğu anlamına da gelmiyor. Başarıyı, önceden de tablolarla açıklamaya çalıştığım gibi, belli oyuncuların, belli alanlarda gösterdikleri iyi performanslar ve hızlı oyunla yüksek hücum yüzdesine borçluyuz. İlkin, Kalandadze, Lazovic Dangubic ve hatta Sude gibi, ligin en iyileri olarak kabul edilebilecek yüksek yüzdeli servis karşılayıcılarına sahipken, hala beklenen performansı yakalayamamış olmamız ve bu handikapa rağmen yüksek yüzdeli hücum edebilme başarısını gösterebilmiş olmamız, neredeyse bir tez konusudur. Sonuç olarak, hücum, blok ve servis (ki bu noktada da hatalar dikkat çekiyorum) belli alanlarda evet geçen yıllara göre çok farklı ve başarılıyız ama servis karşılamamız beklenenin çok altında. Nedenini gerçekten anlamakta zorlanıyorum ama bu yüzdeyi, ileride sorun yaşamamak adına, bayağı yukarıya çekmemiz gerektiğini biliyorum. Kısa ve öz, şu ana kadar alınan başarılı sonuçlara rağmen, ben henüz tam olarak form tutamadığımızı düşünüyorum.
Takım ile ilgili olarak, dıştan bakıldığında, takım içi arkadaşlığın ve bağın, ki buna takım kimyası da diyorlar, iyi olduğuna dair belirtiler var ve genellikle bunu oyun içinde de görebiliyoruz, ama asıl ve daha da önemlisi, ard arda gelen galibiyetlerle motivasyon ve kazanma psikolojisinin giderek yükselişi ve takımın kendi kendisine duyduğu güvendir. Bu nedenledir ki, takım geriye düştüğü anlarda bile paniklemiyor ve set sonlarını odaklanarak oynuyor ve set ile birlikte maçı alabiliyor.

Tabii ki herkesin görüşleri farklı olabilir ve her samimi görüşe saygı duymak gerekir. Bunlar sadece kendi gözlemlerim ve çıkarsamalarım. Elbette takımımız herhangi bir maçta veya birkaç maçta yenilebilir de, ama ben çok büyük dalgalanmaların olabileceğine veya önemli düşüş yaşanabileceğine ihtimal vermiyorum. Takımımızın kadro yapısı, buna izin vermez. Hatta bunun ötesinde, sözkonusu handikapların aşılması ve bazı noktaların düzeltilmesi halinde, çok çok daha iyi olacağımıza inanıyorum.
 
MeteA adlı kişi sanırım Twitter’dan nuntarry miydi neydi öyle bir profil vardı o. Öncelikle sen kimsin ki senin sinir uçların için parmaklarımı yorup buraya yazayım?neden kendini bu kadar önemsediğini anlamıyorum. İkinci olarak sana mı soracağım nasıl yorum yapacağımı? O nasıl özgüven o! Oturmuşsun millete voleybol öğretmeye çalışıyorsun kendine biçtiğin rol çok komik. Seninle twda çok konuştuk hiçbir şey bildiğin yok bir de yalandan uyduruk transfer söylentileri paylaşıyordun buraya yazmıyorsun sanırım rezil olmamak için?! Neymiş benim adıma değeri yokmuş madem değeri yok paragraf paragraf yazma da insanlar okurken bunalmasın
 
MeteA adlı kişi sanırım Twitter’dan nuntarry miydi neydi öyle bir profil vardı o. Öncelikle sen kimsin ki senin sinir uçların için parmaklarımı yorup buraya yazayım?neden kendini bu kadar önemsediğini anlamıyorum. İkinci olarak sana mı soracağım nasıl yorum yapacağımı? O nasıl özgüven o! Oturmuşsun millete voleybol öğretmeye çalışıyorsun kendine biçtiğin rol çok komik. Seninle twda çok konuştuk hiçbir şey bildiğin yok bir de yalandan uyduruk transfer söylentileri paylaşıyordun buraya yazmıyorsun sanırım rezil olmamak için?! Neymiş benim adıma değeri yokmuş madem değeri yok paragraf paragraf yazma da insanlar okurken bunalmasın
Bak kızım (ya da her kimsen). Senin iyice kafayı sıyırmış olduğun ve takıntılarına esir olduğun kesin ve artık halüsilasyon görmeye başlamışsın. :ROFLMAO:
İsim vermedim, son mesajlarını da direkt olarak yanıtlamadım. Bunu şu an yapıyorum ama sen kendinden bahsedildiğini ne çabuk anlamışsın öyle... Bravo:ROFLMAO:
Yerelde sadece bu bu forum ve birkaç uluslararası voleybol forumlarında aynı rumuzla (MeteA) yazıyorum diyorum, herhangi bir isimle twitterde yazmıyorum diyorum ama neredeee... Herhalde balık hafızası. Sen arkadaş dediğin kişi veya kişilerle takılmışsın twittere (X), verip veriştiriyorsunuz sonra da başkalarına çamur at izi kalsın taktiği ile bel altı vurmaya kalkışıyorsun.... Geç bunları.... Yemezler:ROFLMAO:
Kim olduğuma gelince, balık hafızan bir yana, birçok arkadaşla bu forumda yaptığım birçok görüş paylaşımlarına yeniden bak, az çok anlarsın. Hala anlamıyorsan, ne yapalım kapasiten bu:ROFLMAO:
Bu kapasiten ile, kendi fikrimce paylaştığımı vurguladığım düşüncelerimi, yada konu ile ilgili tablolaları ve istatistikleri bile birine birşeyler öğretme diye algılıyorsun ya.... Çok yazık. Aynı zamanda çok da ezikmişsin.
Bak SOLD OUT. 3-5 kişiden öğrenmeye çalıştığın kulaktan dolma bilgilerle burada birşeyler yazmaya kalkıyorsun ve komik duruma düşüyorsun. Durum, bu forumda aldığın tepkilerden de belli. Tüm bunlar da bir amaca hizmet ediyor. Bari sessizce izle ve daha komik duruma düşme.
 
METEHAN arkadaşım senin ne olduğunu ben çok iyi biliyorum. Soyismini de yazarım istersen. Twitter’daki adın nuntarry instagramda gsvoleybolist sayfasının da adminisin. Şahsi profilini de biliyorum. Ben buraya ismimi soyismimi kim olduğumu yazarım isteyenlere de insta profilimi de gösteririm trol olmadığımı kanıtlamak için ama sen kendi rezilliklerini saklamak için burda farklı bir kimliğe bürünmüşsün. Tekrar diyorum gel Burhan felekte konuşalım belki yüz yüze birbirimizi daha iyi anlarız ama pardon sen İstanbul’da da değildin en son dimi :) zamanında da şey diyordun ua forumlarda şöyle transfer söylentileri dolanıyor… hjkkkjjhj. Buradaki insanlar seni tam olarak bilmiyor maalesef ki
 
Sen nasıl iflah olmaz bir virüssün böyle? :ROFLMAO: Yapıştınmı, birtürlü düşmek bilmiyorsun:ROFLMAO: İçinde bulunduğun hayal dünyasının sana oynadığı oyunla birşey bulduğunu sanıyorsun ama o da yanlış:ROFLMAO:
Birazcık zeki olsan, benim bu foruma katılım tarihinin 20 Ocak 2023 olduğunu ancak iddia ettiğin hesabın, 2021'den beri hem erkek hem de kadın voleybol takımı ile paylaşımlar yaptığını fark edebilirdin. Sözünü ettiğin hesaplardan farklı olarak, ben erkek voleybolunu, belli maçlar dışında yakından takip etmiyorum. Bu nedenle de bazı kişiler gibi, fikri olmadan zikri olanlar listesine girmemek için, boş yorumlar ya da paylaşımlar yaparak senin durumuna düşmemek adına, erkek voleybolu konularına girmiyorum. Ayrıca adım ne Metehan ne de arkadaşınım. Yani birşey bildiğini ya da kim olduğumu bildiğini sanıp, düştüğün zavallı konumundan, hala trol değilim diyerek kendini aklama çabasına devam ediyorsun. Trollük, sadece kimlikle alakalı değildir. Eğer gerçekten trol değilsen, önce, niyetinin ne olduğuna, neyi savunduğuna, ne yapmak istediğine karar ver. Trollerin izinden giderek, bu güzel ortamı da, şimdi ve her fırsatta olduğu gibi bozmaya çabalama.

Tek doğru bildiğin İstanbul'da yaşamadığım ki, bunu da bu forumda, arkadaşlarla yapmış olduğum yazışmalarda açıkça belirtmiştim, yani bu da senin bulduğun birşey değil ama onu da eksik biliyorsun. Sadece İstanbul dışında değil, Türkiye dışında yaşıyorum, bu nedenle Burhan Felek'te takımımızın yanında yürekten destekleyen ve kazansa da kaybetse de takımımızın yanında olan arkadaşlara gıpta ediyorum. Peki sen bu kafayla oraya gidip ne yapıyorsun?

Hiç merak etme, birgün gelecek olursam, senden çok önce, bu forumda karşılıklı yazıştığım ve görüşmekten de çok mutlu olacağım birçok arkadaş var. Listenin sonunda olmana rağmen, eğer seninle de tanıştırılırsam, belki bir merhaba derim:ROFLMAO:
 
Zeren'i hazırlık maçında rahat geçmiştik ama lig maçı bu kadar kolay olmaz. Her zamanki gibi salonda olup takımımızı destekleyeceğiz.
 
Sen nasıl iflah olmaz bir virüssün böyle? :ROFLMAO: Yapıştınmı, birtürlü düşmek bilmiyorsun:ROFLMAO: İçinde bulunduğun hayal dünyasının sana oynadığı oyunla birşey bulduğunu sanıyorsun ama o da yanlış:ROFLMAO:
Birazcık zeki olsan, benim bu foruma katılım tarihinin 20 Ocak 2023 olduğunu ancak iddia ettiğin hesabın, 2021'den beri hem erkek hem de kadın voleybol takımı ile paylaşımlar yaptığını fark edebilirdin. Sözünü ettiğin hesaplardan farklı olarak, ben erkek voleybolunu, belli maçlar dışında yakından takip etmiyorum. Bu nedenle de bazı kişiler gibi, fikri olmadan zikri olanlar listesine girmemek için, boş yorumlar ya da paylaşımlar yaparak senin durumuna düşmemek adına, erkek voleybolu konularına girmiyorum. Ayrıca adım ne Metehan ne de arkadaşınım. Yani birşey bildiğini ya da kim olduğumu bildiğini sanıp, düştüğün zavallı konumundan, hala trol değilim diyerek kendini aklama çabasına devam ediyorsun. Trollük, sadece kimlikle alakalı değildir. Eğer gerçekten trol değilsen, önce, niyetinin ne olduğuna, neyi savunduğuna, ne yapmak istediğine karar ver. Trollerin izinden giderek, bu güzel ortamı da, şimdi ve her fırsatta olduğu gibi bozmaya çabalama.

Tek doğru bildiğin İstanbul'da yaşamadığım ki, bunu da bu forumda, arkadaşlarla yapmış olduğum yazışmalarda açıkça belirtmiştim, yani bu da senin bulduğun birşey değil ama onu da eksik biliyorsun. Sadece İstanbul dışında değil, Türkiye dışında yaşıyorum, bu nedenle Burhan Felek'te takımımızın yanında yürekten destekleyen ve kazansa da kaybetse de takımımızın yanında olan arkadaşlara gıpta ediyorum. Peki sen bu kafayla oraya gidip ne yapıyorsun?

Hiç merak etme, birgün gelecek olursam, senden çok önce, bu forumda karşılıklı yazıştığım ve görüşmekten de çok mutlu olacağım birçok arkadaş var. Listenin sonunda olmana rağmen, eğer seninle de tanıştırılırsam, belki bir merhaba derim:ROFLMAO:
Sen rahat ol ben biliyorum senin ne olduğunu zaten kendini ele veriyorsun
 
Şu sponsorluk kültürünü acilen ligimize getirmemiz lazım.İtalya da bütün zemin sponsor tribünler de sponsorlar formalarda sponsordan boş yer yok neden çünkü voleybolun gelir getirisi yok adamlar bu şekilde ekonomik açıdan rahatlıyorlar.Bizim ligimiz de nasıl bir rahatlık var bilmiyorum ya da tvf izin mi vermiyor bir bilgim yok ama bir kaç sponsor ile anlaşıp ligi bitiriyor takımlar şu sponsorluk kültürü gelse tek rakibimiz olan İtalya ligine de fark atarız.
 
Bu arada acaba kulübümüz tvf seçimlerinde kimi destekliyor? Mehmet Akif Üstündağ başarılı da olsa adeta Ali koçun kankası gibi takılıyor. Cevde görev alması için de Simla Türker Beyazıt’ı seçiyor vs. Voleybolda her alanda güçlenmeliyiz
 
Zeren maçının kolay olup olmayacağı tamamen bizim elimizde. Zeren, şu ana kadar çok fazla bekleneni veremedi. Evet iyi bir kadro ama ilk 2 maç itibarı ile blokları dışında çok etkili olamadılar, bu nedenle hücumlarımızda blokları aşmada etkin olmak zorundayız. Özellikle Mihajlovic, Kübra ve Kochurina, ön turlarda etkili blok kurabilen oyunculardır.
İkinci olarak, şu ana kadar çok başarılı görünmediğimiz servis karşılamada, çok dikkatli olarak ve pasöre iyi top taşıyarak hızlı hücumlarla özellikle Uzelac'ın seri yakalamasına izin vermememiz gerekiyor. Bunun dışında diğer alanlarda Zeren'den çok daha iyi görünüyoruz ve sözkonusu noktalara dikkat edersek, normal koşullarda rahat bir galibiyet alırız gibi hissediyorum. Umarım yoğun maç trafiği, olumsuz bir etki yaratmaz.
 

Üst